💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Beceriklilik auto tez canliklik ayri is o kucuk kutulari etiketlioz koyuyomya eniste buyuk koli yapcak beklioz onlar ole yigili duruo ya beni basio dedim aksam gel buraya eniste sana yarsdin ediym kaldiralim ona bile el attim ya 2 koli yapioz adam 10 dk dinlenio ayy nasil sinir oldum anlatamam ya onlarida kaldirttim baya ama eminim ben eve geldkten sonra hic biseyi ellememistir o adam ay ben ablamin yerinde olsam ki iyiki diilim 100 kere kavga etmistim 5 gunde
İyi yapmışın cnm
Allah onlarıda feraha çıkarsın inşallah

Eee becerikli olunca işlerde sana kalıyor

Kolay gelsin ins parasida boyle anlatilisi gibi coktur harca harca bitmez kuzum ne diim

Sagol defnemmm iyiyim hamdolsun sen nasilsin?

Reyhanim ekmek cok olduda diyetimde var yiyorum bbende

Slm mugeee ozledik seniii

Fusun abla ve esilay (ayfer) neredeee aysemm(emine abla) ?
Eşilay artık gelemiceğini haber verdi listeden çıkardım bende
Emine düğün var drmiştiya
Füsun haber vermedi inşallah kötü bişey yoktur

İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİM CANIM

muska77 çok aman aman bıse olmuyor ama ben yogurtla yapmadım tam yapamadım 7 hurma 1 kase yogut bır ogun ben 1 bardak süt 3 hurma yada z5 hurma yedım2 kılo falan galıba verdım baya oldu 7 gun yapmısların yorumunu okudum 3,4 kılo verem var 1 veren var bıde ben tartı oncesı yaptım pek dıkkat etmemıstım olcumde kas kaybı 1,5 kılo dıyınce ben ona bagladım ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılmıyorum ama 1 gun detoks yapılabılınır yogurt yıyebılıyorsan hurma doyuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…