hımm bakim bende bir ara denicem bunu da hurma yerine başka bişey olmuyormuOzaman sen cok rahat yaparsın
Sabah 1 kase yogurt 7 hurma
Ogle 1 kase yogurt 7 hurma
Aksam 1 kase yogurt 7 hurma bu kadar
bende denicem bir ara bunuTam yazacaktim ozlem yazmış bile..
Evet kolay olur. Sabah ekmek yemeden yasayabilecegimi de öğrendim. Beni engelleyen oydu birazda.
abliş hele sen bir alış ta bak gör ya hiç istmezsin ekmek güven banaTam yazacaktim ozlem yazmış bile..
Evet kolay olur. Sabah ekmek yemeden yasayabilecegimi de öğrendim. Beni engelleyen oydu birazda.
Ben hep oyle yıyorum 1 tanesı 16 kalorı bence sıkıntı yok
Ben hiç almadım öyle bişey cnmKiz buyuklermis ama he nasil doydum
hımm bakim bende bir ara denicem bunu da hurma yerine başka bişey olmuyormu
Yaaabliş hele sen bir alış ta bak gör ya hiç istmezsin ekmek güven bana
Her yedıgım kalorısıne bakmaya calısıyorum el mahkumdunyadamisafir bak adasin biliyomus. Rahatla canım.
Kız zaten adı hurma diyetihımm bakim bende bir ara denicem bunu da hurma yerine başka bişey olmuyormu
Bencede bir hafta dayanamam zaten.Olmaz medıne hurması olması lazım lıflı bır yıcek 1 hafta degılde 2 en fazla 3 gun olmalı bence
Bende bakarım hep notta alırım defterime ama dedim ya sevmiyorum ve yemiyorum, yanı bilmiyorum.Her yedıgım kalorısıne bakmaya calısıyorum el mahkum
Ben kendi adıma ömür boyu ekmeği bırakamıcam için bazen yiyip bazen yemiyorum ki ilerde vücut tepki göstermesinYaa
Dün gece rüyamda ekmek yiyodum ustune cokokrem surup.
Bende birakamam ya baksana bi gün YEMEDİM ruyama girdi..Ben kendi adıma ömür boyu ekmeği bırakamıcam için bazen yiyip bazen yemiyorum ki ilerde vücut tepki göstermesin
Bencede bir hafta dayanamam zaten.
Bende bakarım hep notta alırım defterime ama dedim ya sevmiyorum ve yemiyorum, yanı bilmiyorum.
Bende birakamam ya baksana bi gün YEMEDİM ruyama girdi..
Hayır kızarmış kepekli ekmek.. Ba-yı-lı-yo-rum.Ben bayılıyorum bıde patlıcan kozlemesıne
Beyaz ekmekmı sevıyosun
yaaa abla yaaaYaa
Dün gece rüyamda ekmek yiyodum ustune cokokrem surup.
Kız zaten adı hurma diyeti
dikkatli yemeye çalış abliş yaPöffff kızlar ya kesin işe yaramayacak bu protein.
Az önce davetsiz !!!"MİSAFİR"!!!! geldi...
Kesin şişip artı çıkacam yine yaaaa...
Gül gül niye rüyalarıma girdiği belli oldu bak. Vücudum bana komplo kuruyor..yaaa abla yaaa
Kız protein yüklüyom daha ne kadar dikkatli olabilrimki..dikkatli yemeye çalış abliş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?