- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Menumm
Sabah
Bi bardak sut
Oglen
Bi kac susamli kraker
Iki yunrta
Bi avuc kuru dut
Iki bardak sut
Aksam
Yarim mandalina
Iki tabak et haslama (suyu da dahil corba gbi)
Bi lokma ekmk uzerne de fistk ezmesi tatli istedi cnm die
boş bırakmayalım buraları yahu napıyorsun nasılsın
boş bırakmayalım buraları yahu napıyorsun nasılsın
eşimi özledim böyle burukluk varBugun hep basım agrıdı sag tarafı gozume vurdu ılac daha yenı etkı ettı galıba kafamı koltuga dayadım kunfu pandayı ızlıyorum sen nasılsın keyfın nasıl
eşimi özledim böyle burukluk varonun dışında iyiyim...baş ağrısı bende de dünden beri vardı çok zırladım dün sabah baş ağrısıyla açtım gözümü spordan sonra duş bide sade kahve içtim hafifledi geçti sonra...
ilaç falan almışmıydın gülümAllah kavustursun bak 1 geçtı bıle benınde gozum aksa rahatlıycam ama akmadı
ilaç falan almışmıydın gülüm
iyi yapmışsın gülüm bende al dicektim uzun süren ağrıda almak lazım bende duştan sonra alayım artık dedim de sonra baktım dinince almadım...bu cviz suyu wc ne çözüm oldu mu gülümAldım once almıyom dedım ama baktım olmuyor aldım ama sımdı etkı ettı gıbı galıba dun ruzgar carptı sevmıyorum kış ayını en guzelı ılkbahar
iyi yapmışsın gülüm bende al dicektim uzun süren ağrıda almak lazım bende duştan sonra alayım artık dedim de sonra baktım dinince almadım...bu cviz suyu wc ne çözüm oldu mu gülüm
yeşilçaya ara verince daha iyi oldu gülüm tam çözülmedi ama 10 gün wc ye gitmediğim oldu yeşilçayı arada içicem sanırımYok bende bıse olmadı dunde koymayı unuttum aktarcıda kardesıme kolestrol ıcın demıs cevızı yag koysun yesın demıs ama benım mıgde kaldırmaz ben yag ıc dedıklerınde bıle ıcemedım baska cay onerdı sporda hoca aldım bugun ıcıcem cok cok zorda kalınca ıcerım ne yapıyım bazrn ınsan karnını tasıyamıyor sen cozdunmu
Cnm Grip falanmı Olcan niye başın ağrıyorBugun hep basım agrıdı sag tarafı gozume vurdu ılac daha yenı etkı ettı galıba kafamı koltuga dayadım kunfu pandayı ızlıyorum sen nasılsın keyfın nasıl
Sen nasılsın EmelimG.olsun ozlemcim. Kizz nazar mi oldu sana felak nas oku ayetel kursi oku ufle kendine
Cnm Grip falanmı Olcan niye başın ağrıyor
Yoksa canın bişeyemi sıkıldı
Keşke açık havada biraz yürüseydin
G.olsun ozlemcim. Kizz nazar mi oldu sana felak nas oku ayetel kursi oku ufle kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?