Usutmussundur belki biraz
Asya nasılsın güzelim kocişle özlem giderdinizmigünaydınn
evet ablacımAsya nasılsın güzelim kocişle özlem giderdinizmi
Bide düzenli kullanılan ceviz suyuda adet ağrılarına iyi geliyormuşBıde spor yapanların sıkıntısı olmaz derlerılaca gerek kalmadı gıbı sıcak su ıyı geldı gıbı
Bide düzenli kullanılan ceviz suyuda adet ağrılarına iyi geliyormuş
Kimisinde +1 kiloya kadar fark ediyormuş cuma günü daha iyi anlarsın1 gün çektırıyor ıllakı 8 de dıktı benı ayagadun az - olmamdada payı vardır dımı
Kimisinde +1 kiloya kadar fark ediyormuş cuma günü daha iyi anlarsın
Bende t.kahvemi içtim şimdi spor zamanı
Slm cnmGünaydın herkese ben Dilek Gaziantepliyim 1 çocuk annesiyim yaş 31 kilo 94 90 a inip geri 94 oluyorum şimdilik 80 lere duseyim diyorum ama 70 65 olsam keşke Antepli olup diyet yapmak da zor iş ama inşallah başaracağım
Dimi? Valla fırsatını bulunca cozutmaya yer arıyoruz resmen..Walla yarsmaya baslardak siknti hepimizde deli potansiyel var cilgin atariz
Ama olmuyoki kahkahayı patlattım resmen...Sabah gene kulkedisine donuscem okulda yok nette yok
Bir ozlem vardi sacede gece vardi dersiniz
Bu arada zuhal abla uyumakla alakali biseyler yazmissiniz
Aklima geldi tekrar guldum kendime anlatayim hemen
Bende normalde saatlerce uyyamayan ve ozellikle kaynanam dahil oturarak uyyanlara gulerdim nasil uyyolae oyle diye
Takiiiiiii
Gecen sene gene uykusuz sinav haftalari biseler oldu unuttum simdi dehset uykusuzum
Munubuste ayakta eve giderken uyumusum kafam tak diye cama vurdu bi uyandim sofor bana guluyo
Abooooo
Rezilljk
Guleni doverim
Amaaan bu daha iyiymiş.Ahhh ahhh külkedimiz gelmiş
Kız ne zaman paket alıp prenses olacan
Kız seninki neki
Benim trafik lambasında kırmızıda beklerken uyumuş bi kocişim var
Üzülmee benden beter cozutmuş olamazsın ya görmedinmi menümüGünaydınnn kaderdaşlarım
Güzel bi hafta sonu diliyorum herkese
Ben ne yazıkki akşam bişeyler yemiş olabilirim Ama merak etmeyin hem menü hemde spor olarak bugün cezamı çekecem
İyi geliyor canım.Bıde spor yapanların sıkıntısı olmaz derlerılaca gerek kalmadı gıbı sıcak su ıyı geldı gıbı
Olmazmı kesin daha azsındır..1 gün çektırıyor ıllakı 8 de dıktı benı ayagadun az - olmamdada payı vardır dımı
Afıyet olsun kolay gelsınucundan 65 gordum
Slm cnm
Bu grub maalesef dolu
Ama azimli ve kararlıysan diyet gruplarında Cuma zayıflama yarışmasında 9.takıma gelebilirsin
Gelirsen çok sevinirim, bende ordayım
Akşama saklamamakla iyi yapmışsın canım.. Afiyet olsun.Ben bugün öğlen börek yedim
Ama yemeliydim. Akşama saklasaydım çok daha fazla yerdim kendimi biliyorum.
Sanırım arada şaşırtmak gerekiyor vücudu ya hep aynı şeyleri yiyoruz.muska77 evet cok mutlu oldum bende patetes kızartması yedım az
Akşama saklamamakla iyi yapmışsın canım.. Afiyet olsun.
Sanırım arada şaşırtmak gerekiyor vücudu ya hep aynı şeyleri yiyoruz.
Bencede öyle canım. şimdi akşamı hafif tutarsan artı bilem görmezsin.Sağol ablacım.
Akşam hem eritemem hem daha çok yerdim.
Hiç pişman olma sabah yemişsin.. Azıcık yemişsin..Akşam dıkkt ederım en zamandır yememıstım yıne abartmadım ama ınsan pısman oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?