Ama bugünkü menümde senin dişinin kovuğuna sığarHahhhaaa abla valla seninkilerin yanında benim karbonlar öksüz kaldı
Bende bundan sonra öyle yapıcam cnmAferin sana valla.. ben her cuma kaçamak yaparım..
Canım herkeste öyle o gün içinde uyursan uyanınca mutlaka tatlı istiyor insan...
Ben cuma yiyince kızıyolar bana ama bu devam edebilmek için marşa basmak gibi oluyo..
Sonra öbür cumaya kadar gayet iyi gidebiliyorum.
abla uyanınca tatlı krizlri insülin direncinden oluyormuş ben ilk şeker hastası olduğumu öğrendiğimde dr um söylemişti baktır istersen birBende bundan sonra öyle yapıcam cnm
Çünkü eskisi gibi sıfır kaçamakla devam edecek sabrım yok
En iyisi perşembe sabah yemek
süperrr abla harikasın ben koşamıyorummBurda hava bşraz yumuşaktı
Bende yürüme sopalarını kaptığım gibi dışarı çıktım
Hem koşu hem yürüyüş yaptım
Koşuda olunca normalde 1.5 saatlik mesafeyi 1 saatte geldim
Bakın akşam yemesem bugün halâ tembellik yapıyom olacaktım
Mmmmm balık.. Yemeğe geleyimmi?pazara gittim geldim,spor yaptım,arkasına duşsoluklanayım akşam yemeğine başlicam balık var akşama
Bende bundan sonra öyle yapıcam cnm
Çünkü eskisi gibi sıfır kaçamakla devam edecek sabrım yok
En iyisi perşembe sabah yemek
Slm cnmbende varım :)
Asyam benim şeker 66 bendede oluyor uyuyp uyanınca.. Sabah değil AMA gün içinde olandan bahsediyoruz biz..abla uyanınca tatlı krizlri insülin direncinden oluyormuş ben ilk şeker hastası olduğumu öğrendiğimde dr um söylemişti baktır istersen bir
Mmmmm balık.. Yemeğe geleyimmi?
Ben hep böyle yapıyorum başka türlü mümkün değil devam edemem kendimi biliyorum..
Hem vücut unutmamış oluyo bu besinleri.. Artı gördüğün miktar azalıyor böylece..
Biraz yürüyüp arada koşuyorumsüperrr abla harikasın ben koşamıyorumm
onu bilmiyorum ama ablişim o zaman dr um öyle demişti ani şekilde kontrolsüz yeme isteyi canının tatlı ve hamur işi çekmesi ne kadar yersende doygunluk hissinin olmaması o sırada.. bunları söylemiştiAsyam benim şeker 66 bendede oluyor uyuyp uyanınca.. Sabah değil AMA gün içinde olandan bahsediyoruz biz..
Bende hamsi severim balıkların şahıdır kendisi..başım üstüne ablişimm balığı yemesi güzelde temizliği sorun eşimin canı hamsi istedi ille hamsi aldı ben büyük balık severim
evet ablacım okumuştum bir sitede koştuğum zaman titreme geliyor hemen yorulmaya başlıyorum bu kez yürüyüşü erken kesiyorumBiraz yürüyüp arada koşuyorum
Interval deniyor buna
Böyle daha çok kalori yakılıyor
Bende hamsi severim balıkların şahıdır kendisi..
Sağol bitanem gelmiş yemiş kadar oldumm.
evet ablacım okumuştum bir sitede koştuğum zaman titreme geliyor hemen yorulmaya başlıyorum bu kez yürüyüşü erken kesiyorum
Özlem saniyede iki adım şeklinde yürümek iyimi ben öyle yürüyorum yavaşmı sence?Sende 10 dk 4,5 ta yuru 2 dk 6 yap sonra yıne dusur bıyle 10 dk yavas 2 dk hızlı nabzını yavaslat hızlandır
Özlem saniyede iki adım şeklinde yürümek iyimi ben öyle yürüyorum yavaşmı sence?
Dr lar, hızlı ama nefes nefese kalmıcak şekilde yürüyün diyolarÖzlem saniyede iki adım şeklinde yürümek iyimi ben öyle yürüyorum yavaşmı sence?
Teşekkür ederim canım..Arada tempoyu yukseltmen lazım nabızndan anlarsın zorlamadan kendını ben 4,5 başlıyorum 5 cıkıyorum 8 dk 5 de 2 dk 6, 6,5 yapıyum bu ara pek kosu bandına cıkmıyorum grup derslerı pert yapıyod benı :) bıde buyuk adımlar atınca popo daha cok hareket edıyor sokakta komık oluyor ama kosu bandıda yapabılırsen sende hıssedersın adım atınca popo sıkı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?