💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende bundan sonra öyle yapıcam cnm
Çünkü eskisi gibi sıfır kaçamakla devam edecek sabrım yok
En iyisi perşembe sabah yemek

Burda hava bşraz yumuşaktı
Bende yürüme sopalarını kaptığım gibi dışarı çıktım
Hem koşu hem yürüyüş yaptım
Koşuda olunca normalde 1.5 saatlik mesafeyi 1 saatte geldim

Bakın akşam yemesem bugün halâ tembellik yapıyom olacaktım

abla uyanınca tatlı krizlri insülin direncinden oluyormuş ben ilk şeker hastası olduğumu öğrendiğimde dr um söylemişti baktır istersen bir

süperrr abla harikasın ben koşamıyorumm

pazara gittim geldim,spor yaptım,arkasına duşsoluklanayım akşam yemeğine başlicam balık var akşama
Mmmmm balık.. Yemeğe geleyimmi?
Ben hep böyle yapıyorum başka türlü mümkün değil devam edemem kendimi biliyorum..
Hem vücut unutmamış oluyo bu besinleri.. Artı gördüğün miktar azalıyor böylece..

başım üstüne ablişimmbalığı yemesi güzelde temizliği sorun eşimin canı hamsi istedi ille hamsi aldı ben büyük balık severim

Asyam benim şeker 66 bendede oluyor uyuyp uyanınca.. Sabah değil AMA gün içinde olandan bahsediyoruz biz..
onu bilmiyorum ama ablişim o zaman dr um öyle demişti ani şekilde kontrolsüz yeme isteyi canının tatlı ve hamur işi çekmesi ne kadar yersende doygunluk hissinin olmaması o sırada.. bunları söylemişti

Özlem saniyede iki adım şeklinde yürümek iyimi ben öyle yürüyorum yavaşmı sence?

Arada tempoyu yukseltmen lazım nabızndan anlarsın zorlamadan kendını ben 4,5 başlıyorum 5 cıkıyorum 8 dk 5 de 2 dk 6, 6,5 yapıyum bu ara pek kosu bandına cıkmıyorum grup derslerı pert yapıyod benı :) bıde buyuk adımlar atınca popo daha cok hareket edıyor sokakta komık oluyor ama kosu bandıda yapabılırsen sende hıssedersın adım atınca popo sıkı oluyor

Teşekkür ederim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…