- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Tut elimiOy kuzuu 6lara al yanina bniii:) masallh diorm regl drmu olmasa sanrm sn de utanmadan iki kilo vericktn:)
Asla gulmedimSabah gene kulkedisine donuscem okulda yok nette yok
Bir ozlem vardi sacede gece vardi dersiniz
Bu arada zuhal abla uyumakla alakali biseyler yazmissiniz
Aklima geldi tekrar guldum kendime anlatayim hemen
Bende normalde saatlerce uyyamayan ve ozellikle kaynanam dahil oturarak uyyanlara gulerdim nasil uyyolae oyle diye
Takiiiiiii
Gecen sene gene uykusuz sinav haftalari biseler oldu unuttum simdi dehset uykusuzum
Munubuste ayakta eve giderken uyumusum kafam tak diye cama vurdu bi uyandim sofor bana guluyo
Abooooo
Rezilljk
Guleni doverim
Sabah gene kulkedisine donuscem okulda yok nette yok
Bende normalde saatlerce uyyamayan ve ozellikle kaynanam dahil oturarak uyyanlara gulerdim nasil uyyolae oyle diye
Takiiiiiii
Gecen sene gene uykusuz sinav haftalari biseler oldu unuttum simdi dehset uykusuzum
Munubuste ayakta eve giderken uyumusum kafam tak diye cama vurdu bi uyandim sofor bana guluyo
Abooooo
Rezilljk
Guleni doverim
Ne oldu seker regli sancisimiGünaydın mutlu bol eksılı bol gülücüklü haftasonu olsun
Ben sancıyla bu saattr gozumu actım
Epey olms artk cikarir dis sanrm. Bnmki bi hafta uyumadi gece, dedign gbi oyun oynasak oynardi cin gbi bakiodu:) ama kesnlikle onn gonlunu yapma gece, knsma bile ki gece oldgnu anlasin sipa. Biz ozel bsey yapmadan cok sukur bitti o devredi. Sennkinin duysuzlugu da eminim gecicidir annesi, azcik sabir. Dis olabilir ya da buyume evresine girmistr belki. Hosgeldin bu arada oxlemistk sni:)Benim bebis uyumuyo yaaa gece olunca 3-4gndur boleyiz napcm bilmiyorum dismi cksrcak acaba anlamadm gitti 9ay dolucak bu ayn sonunda hala bir diş bile ckar kzarklk falanda yok damaklarda cok huyduz mahfetti beni kaç gündür bıraksam oyun oynycak sabaha kadar gulsemmi aglasammi şaşırdım :-/
Tesekkurler cnm sagolasn aynn insallah ckarr biran once valka uyku uyuyamadm sabahta esimi ise gnderdim uyumymda uyandrp kahvaltsni veririm dedim bide gece dahada bi tatli oluyo sirinlik yapyo bagryo insan kyamyokiBBD .!.:Epey olms artk cikarir dis sanrm. Bnmki bi hafta uyumadi gece, dedign gbi oyun oynasak oynardi cin gbi bakiodu:) ama kesnlikle onn gonlunu yapma gece, knsma bile ki gece oldgnu anlasin sipa. Biz ozel bsey yapmadan cok sukur bitti o devredi. Sennkinin duysuzlugu da eminim gecicidir annesi, azcik sabir. Dis olabilir ya da buyume evresine girmistr belki. Hosgeldin bu arada oxlemistk sni:)
@muska77 ye yetişememişsin cıssta :))
MENUM
KAHVALTİ 07.30 ceyrek simit 1 kkb.peynir 1 h.yumurta
SAAT 09.30 2 ceviz buyuklugunde kek ½ ev yapimi puaca
SAAT 11.45 tek sekerli t.kahvesi :
OGLE13.30 1 tabak k.fasulye 3 yk kasigi p.pilavi
SAAT 17.00 4 k.kayisi
AKSAM 19.00 1 karniyarik 2 sb ayran
Su 2 olur
Sabah gene kulkedisine donuscem okulda yok nette yok
Takiiiiiii
Abooooo
Rezilljk
Guleni doverim
Gun
Ne oldu seker regli sancisimi
64 ü bilemem gorebilsindirde meto sasirirsaa olablir:)
65 i gorursun kesin ama betina_ask
Ben 1 bucuk kiloyu atam da insallah normal olani bu.70 i gordum zaten onuda gorurum insallahh..
Kiyamam ya çok zor bende cok cektim ayyy dayanılmaz oluyor bazen agri kesici ic ya dayanamicak gibiysenEvet canım erken oldu 4 gün ınanılmaz sancım var sıcak su koydum banamısın demıyor
Bende 65 gorurdum ama reglı ıste beklemıyodum 64,900 bıle razıyım
Kiyamam ya çok zor bende cok cektim ayyy dayanılmaz oluyor bazen agri kesici ic ya dayanamicak gibiysen
Ahhh ahhh külkedimiz gelmişSabah gene kulkedisine donuscem okulda yok nette yok
Takiiiiiii
Abooooo
Rezilljk
Guleni doverim
Bıraz daha gecmesse mecbur erken oldu dıye bu sancı bu kadar beter galıba hep cekerımde boylesı cok uzun zamandır olmamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?