💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Asla gulmedim

Tebesssüm bari etseydik

Benim bebis uyumuyo yaaa gece olunca 3-4gndur boleyiz napcm bilmiyorum dismi cksrcak acaba anlamadm gitti 9ay dolucak bu ayn sonunda hala bir diş bile ckar kzarklk falanda yok damaklarda cok huyduz mahfetti beni kaç gündür bıraksam oyun oynycak sabaha kadar gulsemmi aglasammi şaşırdım :-/

Epey olms artk cikarir dis sanrm. Bnmki bi hafta uyumadi gece, dedign gbi oyun oynasak oynardi cin gbi bakiodu:) ama kesnlikle onn gonlunu yapma gece, knsma bile ki gece oldgnu anlasin sipa. Biz ozel bsey yapmadan cok sukur bitti o devredi. Sennkinin duysuzlugu da eminim gecicidir annesi, azcik sabir. Dis olabilir ya da buyume evresine girmistr belki. Hosgeldin bu arada oxlemistk sni:)

Tesekkurler cnm sagolasn aynn insallah ckarr biran once valka uyku uyuyamadm sabahta esimi ise gnderdim uyumymda uyandrp kahvaltsni veririm dedim bide gece dahada bi tatli oluyo sirinlik yapyo bagryo insan kyamyoki

64 ü bilemem gorebilsindirde meto sasirirsaa olablir:)
65 i gorursun kesin ama betina_ask
Ben 1 bucuk kiloyu atam da insallah normal olani bu.70 i gordum zaten onuda gorurum insallahh..

Günaydın, Mutlu hafta sonları geleceğin çıtırları :)

@muska77 ye yetişememişsin cıssta :))

Adını cozutuk koydum

Ciddi ciddi ayakta mı uyudun
Gözümün önüne getirdim de az kalsın suyu kuşumun üstüne püskürtüyordum

Gun

Ne oldu seker regli sancisimi

Evet canım erken oldu 4 gün ınanılmaz sancım var sıcak su koydum banamısın demıyor

64 ü bilemem gorebilsindirde meto sasirirsaa olablir:)
65 i gorursun kesin ama betina_ask
Ben 1 bucuk kiloyu atam da insallah normal olani bu.70 i gordum zaten onuda gorurum insallahh..

Bende 65 gorurdum ama reglı ıste beklemıyodum 64,900 bıle razıyım

Ahhh ahhh külkedimiz gelmiş
Kız ne zaman paket alıp prenses olacan

Kız seninki neki
Benim trafik lambasında kırmızıda beklerken uyumuş bi kocişim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…