11e kdr bisi yiyip icmemis miydin? Bak smdi iskillendim. Ptesileri calistgm icn erken tartiliyorum cumalari da bos gunum oldgu icin gec:)) ondan mi cok fark edio acaba:)) ins hicbrmz arti gormeyiz yaa eksileri severim:))Ben cuma 66 sabah 8 de 66,600 benım gozler fal tası tartıya dustu11 de ben yıne bır tartılıyım dedım bıde ne gorsem 65,900 ınanamadım 5 sonra yıne cıktım 65,900 hemen foto cektım kardesıme attım begenmedıgım gramlar bana mutluluk yaşattı ıns yarın + olmaz aksamı hafıf gectım ama reglı dalgalanması şok şok
11e kdr bisi yiyip icmemis miydin? Bak smdi iskillendim. Ptesileri calistgm icn erken tartiliyorum cumalari da bos gunum oldgu icin gec:)) ondan mi cok fark edio acaba:)) ins hicbrmz arti gormeyiz yaa eksileri severim:))
Kiz saati bez daha ileri cek de uykndan uyanma bari:))Wc problemine karsi saat 16 da 4 k.kayisiyi 1 bardak cay ile icin kizlar
Sabah 5.30 da islem tamam.
Test ettim bi haftadir onayliyorum
dunden onceki gun yaptiysan etkiler.benim hep oyle olur.kacamak yapinca 2 ghbn sonra .Yaaaaa bu olamaz ben dun hic kacamak yapmadim
78 ciktim +500
kız imrenecek neyi var sende böyle yaparsınMenulern fena halde ii cnm ya imreniorummm
ben kendi çekicime bakıyorumBunarada gittgm spor salonnda iki kosu bandinda ayni hizi ayarlasan da farkli oluyor. Ikisi de 3teyken mesela biri diernden daha hizli. Yani bazen yaniltabilir rakamlar:)
Eh iste o kismi guzel zaten bacim irade grio devreye:))kız imrenecek neyi var sende böyle yaparsın
olursun gülüm yaaaEh iste o kismi guzel zaten bacim irade grio devreye:))
Allah allah.. gecmis olsun insallah birsey yoktur onemli..Sağol canım. Bir iki gün takip edeyim bi sporu falan keseyim geçmezse giderim artık.
Yaaaaa bu olamaz ben dun hic kacamak yapmadim
78 ciktim +500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?