💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

11e kdr bisi yiyip icmemis miydin? Bak smdi iskillendim. Ptesileri calistgm icn erken tartiliyorum cumalari da bos gunum oldgu icin gec:)) ondan mi cok fark edio acaba:)) ins hicbrmz arti gormeyiz yaa eksileri severim:))

11e kdr bisi yiyip icmemis miydin? Bak smdi iskillendim. Ptesileri calistgm icn erken tartiliyorum cumalari da bos gunum oldgu icin gec:)) ondan mi cok fark edio acaba:)) ins hicbrmz arti gormeyiz yaa eksileri severim:))

Wc cıkmayı basardım ondan galıba bıde reglıde demekkı gercekten dıkkat edınce kılo verılıyor zaten benım herseyın ters gıdıyor garıplık bendede olabılır 8 den 11 kadar sancıdan kıvranıyodum o haldeyken en sevdııım yemek onumde olsa yemeZdım cok kotuydum 11 de sut kayısı falan gecıstırdım sonra az cıss yedım utandım yazarken ama herkez cıss yapmıs bugun

Günaydınnnnnlar

Bugün çoğunluk erkenci heralde
Pazar tuzaklarına düşmediğimiz bir gün diliyorum

Emel çok erken tartıldıysan ondanda fazla çıkarsın

Ben kahvaltıya eltimgili çağırdım
Hazırlığı başlıyorum
Öğleden sonrada onun oğluna gidecez ev görmeye, taşınmıştı bayadır gidemedik
Herkese kolay gelsin

Gunaydin hanimlar :) bugun bu hatice arkadasiniz buyuk sinav vericek misafirlerim war aksama ve yapcaklarim felaket. Ama kanmicam hicbirine en azindan yaptigim gün degil yarin yerim yerim ama yemessem daha kilolu cikarim :) tarti var yarina zulmet yok ama sora 1 2 serbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…