ay yok gülüm ben yapamazdım öyle şu an da dediğim gibi 4,7 ye çıkıyorum en fazlaBen 81 kıloyla gecen sene spora basladım 4 le başladım 5 gecıyodum 3 .ayda zor bela 79 dustum :) ozaman 5 başlıyodum 6 40 dk sonra 20 dk 7 de burda en fazla 6,5 yaptım ah bıde kosa bılsem arada kosardım
ayy evet çok sessiz kaldı buralarSlm canim :) herkrsler gitmiss :)
dr a git gülüm ihmal etme sakınmenümü bildireyim
Sabah 2 yumurtalı peynirli omlet bir tutam tere bir kase yoğurt
Öğlen 4 köfte yağsız tavada yanına teşillik domates biber
Akşam 3 tane kuru patlıcan dolması 3 kaşık patlıcan salatasu gittiğim evde en masumları bunlardı :)
Su 2 lt
Spor yok bi süre de olmayabilir. Sol bacağımı alt arkasında uyuşma ve his kaybı var gibi. İğne batırıyorum ve hissetmiyorum. Canım çok sıkkın
Sağol canım. Bir iki gün takip edeyim bi sporu falan keseyim geçmezse giderim artık.dr a git gülüm ihmal etme sakın
menümü bildireyim
Sabah 2 yumurtalı peynirli omlet bir tutam tere bir kase yoğurt
Öğlen 4 köfte yağsız tavada yanına teşillik domates biber
Akşam 3 tane kuru patlıcan dolması 3 kaşık patlıcan salatasu gittiğim evde en masumları bunlardı :)
Su 2 lt
Spor yok bi süre de olmayabilir. Sol bacağımı alt arkasında uyuşma ve his kaybı var gibi. İğne batırıyorum ve hissetmiyorum. Canım çok sıkkın
Emelcim yoktu taaaaaki annemin kurabiyelernden yiyene kadarSlm
Birgul menunde sakincali birsey yok.
Muge durum erken oldugundan yakarsin canim diger ogunlerde guzel.
Ozlem sabah ki ekmek te patates de iyi olmus afiyet olsun arada iyi olur buncacik
:)
Asyacigim senin menunde cok guzel. :)
Sinir siksmasi mi acaba cnm? Gcms olsn.Sağol canım. Bir iki gün takip edeyim bi sporu falan keseyim geçmezse giderim artık.
Menulern fena halde ii cnm ya imreniorummmmenüm
sabah
1 yum peynirli zeytinli omlet
yarım kase yoğurt
öğlen
yarım tabak kadar barbunya yoğurtladım
salata
ara
1 havuç
akşam
balık
salata
yeşillik
su 2 lt yakındır
spor 1 saat yürüyüş yarım saat jilian(video egzersiz) yatana kadar bişey yemem ama çay içicem
Emelcim yoktu taaaaaki annemin kurabiyelernden yiyene kadaryannda da kocsmn bi bardak sut ictm. Spora gtmstm bgn sanrm bosa gtti
Afyt olsn cnmcim eritmissindr bile:)Alemsin birgulsenin menun guzel Bence tek kucuk bir lavasti sekerim gereksizdi yinede ama disardaydik en makul o gibi geldi
Yarin da gun var arkadasimdaBugun yedıgını yarım kurtarabılırsın yarın dıkkat edersen yaga donusmez
Bunarada gittgm spor salonnda iki kosu bandinda ayni hizi ayarlasan da farkli oluyor. Ikisi de 3teyken mesela biri diernden daha hizli. Yani bazen yaniltabilir rakamlar:)ay yok gülüm ben yapamazdım öyle şu an da dediğim gibi 4,7 ye çıkıyorum en fazla
Yarin da gun var arkadasimdabshtsiz bedeviyim tarti oncesi gzme mi olr dmii:))
Evet ya karbonlarla aram iidir genelde:))Belkı sendede karbonlar - olur
Evet ya karbonlarla aram iidir genelde:))
Ay nerde kuzum bgn sbh tartida +600dum:)) yarina allah kerim. Pazartesilerdn pek randiman alamiyorum zaten:)Pazartesı dermıssın 2 kılo verdım ben bayılırım
Ay nerde kuzum bgn sbh tartida +600dum:)) yarina allah kerim. Pazartesilerdn pek randiman alamiyorum zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?