- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Güzelim dediğim gibi herkesin bünyesi farklı
Diyelimki ben önümüzdeki 2-3 hafta hiç kaçamak yapmadan fazla spor ve ağırlık çalışayım kilom doğru dürüst düşmez
Tabiki sıkılaşma olur o ayrı
Ama ben kilom birazdaha düşünce ağırlık çalışmayı düşünüyorum
Bide insanın ilerde de yapabileceği şekilde bi spor proğramı olması lazım
Ben kendi adıma günlük 2-3 saat spor yapamam
O yüzden ilerde de yapabileceğim şekilde orta ayar gitmeye çalışıyorum[/QUOTE
Bencede mantıklı bana hala az yapıyısun dıo ama benımde kapasıtem bu onlarada dedım elımden gelen bu en cok ben ısterım sıkılasıyım kılo verıyım ben ıstemezmıyım onlara kalsa orda yatıp kalkcaz ben kosamıyorum kendıme gore arastırdım yavas hızlı yavas bana uydu bende sıkılasmadan memnunum sakaltlanmak ıstemıyorum ınsan kendısı en guzel programı yapıyor bu slonda bıgsın uyelıgım baska yere gıdıcem kafama gore daha cok cesıt alette daha duzgun bır sıstemde kendıme gore yapcam
En azından cıssı erken yemişin cnm Bide sık sık yapan biri değilsin zatenMenumu verıyım masayı kuruyım ıyı aksamlar gorusruz
Sabah 1 bardak süt,kayısı,cevız
13:00 az patates kızartması saymadım ama 10,15 tanedır emın degılım,4 yk menemen ,3 dılım çavdar
19:00 4 yk taze fasulye ,2 yk et kavurma ,katı ayran gıbı bişe :)
Su 3 lt baya zor olcak ama madem reglıde metabolızma hızlanıyor destek verıyım bende
yarın öyle yapayımSende 10 dk 4,5 ta yuru 2 dk 6 yap sonra yıne dusur bıyle 10 dk yavas 2 dk hızlı nabzını yavaslat hızlandır
ben 78 kg iken en fazla 3,5 e çıkıyordum 2,5 ile de başlıyordum 3,5 te nefesim kesiliyordu artık zorlanıyordum kilo verdikçe şimdi 3,5 te başlıyorum 4,7 ye kadar çıkıyorum daha da kilo verdikçe kondisyon artar sanırımArada tempoyu yukseltmen lazım nabızndan anlarsın zorlamadan kendını ben 4,5 başlıyorum 5 cıkıyorum 8 dk 5 de 2 dk 6, 6,5 yapıyum bu ara pek kosu bandına cıkmıyorum grup derslerı pert yapıyod benı :) bıde buyuk adımlar atınca popo daha cok hareket edıyor sokakta komık oluyor ama kosu bandıda yapabılırsen sende hıssedersın adım atınca popo sıkı oluyor
Ablam o kdr sisim ki sanki patlicam:)Yinede fazla sayılmaz cnm
Kiz cano koz bineri bnm gbi kiloyla yemedin he mii:)selam kizlar menum
sabah 2 kasik kes( peyniri lor gibi)
1yum.haslama yarim sucuk 1 dlm ekmek
oglen 1 kase tabuksuyu corba 1 ev baklavasi kabak haslama 2 avuc patlamis misir hemi yagli hemi tuzlu
aksam 19.00 somon izgara.soyan biber kozleme
su 1 litte anca
spor uok simdilik.
ben 78 kg iken en fazla 3,5 e çıkıyordum 2,5 ile de başlıyordum 3,5 te nefesim kesiliyordu artık zorlanıyordum kilo verdikçe şimdi 3,5 te başlıyorum 4,7 ye kadar çıkıyorum daha da kilo verdikçe kondisyon artar sanırım
Alemsin birgulMenun guzel sayilir canm:) durumdeki lavas cok deildir insallah:) bu durumda diolar ki dinime soven musluman olsa:))
Bence güzel mügem
Ceza menüm gelsin
Kalkınca 1 portakal
Sabah ___1 bar Soya sütü
Öğle ____4 kş et kavurma, yoğurt, az peynir
Akşam ___baharatlı yoğurt
Görümcem yemeğe çağırdı orda belki salata yerim yada hiç yemem
Su 2 lt geçer
Spor _1 saat Interval[/QUOT
Seni bilemem tabi cnm Ama ben kilom fazlayken eliptik yaptığımda dizlerim ağrıyodu
Yinede Kilo fazlayken en iyisi yürüyüş
Topuk dikeni bendede vardı bazen ayaklarıma basamaxdım topuklarım çok ağrırdı bi de iğne batar gibi olurdu
Çok şükür şimdi hiç kalmadı
Menüm
Sabah: 1 kase corn flakes ve süt, 2 kuru kayısı, az kuru üzüm, 2 ceviz.
Öğle: 2 avuç içi kadar börek içinde ıspanak, pırasa ve peynir vardı.
Akşam: Yarım kutu ton balığı.
Su: 2 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?