Ozlem menune laf yok bence cok guzel.
Ben yazamayacagim oturmam vardi yedimyemeyim dedim ama yedim
Asyacigim menun su gibi masallah izlem ve asya siz cok.emek veriyosunuz bol bol eksileri hakediyorsunuz.
Ozlem.haklisin bu hafta kacamak yok sozzzz
Meliham çok geçmiş olsun kuzumAynen ya sinir oldum + görünce
Sağol cnmTebrikler zuhal abla.
Genelde kaçamakların öğlen saatinde olduğu için seni okadar etkilemiyor heraldeMENUM
KAHVALTİ 08.30 ceyrek simit buyuklugunde pide ekmek 1 kkb.peynir 1 h.yumurta 2 yk mantar sote 1 yk k.biber sote
SAAT 11.45 tek sekerli t.kahvesi
OGLE13.30 2 dlm borek ½ tatli 4 yk.makarna salatasi 2 yk patates salatasi
SAAT 16.30 tek sekerli t.kahvesi
AKSAM 18.00 3 yk pirasa 1 sb ayran aci sos
SAAT 18.40 3 k.kayisi 1 k.incir
Su 2 olur
Bu bende geçerli olmuyor cnmBi günlük kacamakla + cikilmaz hatta kacamak derken kalori hesabi duzgunse buna kacamakta denmez.
Surekli yapilan hesabsiz mideye giden kalori anca kilo yapar vucud hemen depo etmez o kacamagi. Sen vaktine gore ve surekli halde yaglilari goturmussen o vucuduna depo edilir belki 2 belki 3 gun sora arti cikabilirsin :) yani gunluk aldigin kaloriyle vucudunun harcadigin enerjiye baglidir
ya kabızlık öldürecek wc den ağlayarak çıktım bugün çokk kötüyüm midem davul oldu eşim söyleniyorr al sana diyet diye ya basur olucam en sonAsyacigim menun su gibi masallah izlem ve asya siz cok.emek veriyosunuz bol bol eksileri hakediyorsunuz.
Ozlem.haklisin bu hafta kacamak yok sozzzz
ya bu wc çok etkiliyor bizi gülüm yaaa çalışmıyor bağırsaklarSende dıkkat edınce guzel verıyosun bız yavas verıyoruz ama şukur dıkkat etmek zorundayız ne yapalım yenı yıla 64 olmak ıstıyorum
Emelim ayni walla. Bn de gezmedeydim ve yedim. Yarina kesin artiym cnku bgn bile artiydim.Ozlem menune laf yok bence cok guzel.
Ben yazamayacagim oturmam vardi yedimyemeyim dedim ama yedim
Kesnlikle wc tartida yarim kilo fark ettriorya bu wc çok etkiliyor bizi gülüm yaaa çalışmıyor bağırsaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?