- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Niye bozuksun hayırdır?çok fazla giremiyorum internete. çok keyfim de yok bu aralar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bozuksun hayırdır?çok fazla giremiyorum internete. çok keyfim de yok bu aralar![]()
Amin canım sanada hayırlı kandiller.Herkesin kandilli mübarek olsunnnn
ya aslında şundan dolayı diyebileceğim bir şey yok. ama ben hayatımda hiç bu kadar süre diyet modunda olmadım. sanırım sıkıldım yani öyle olduğunu düşünüyorum.Niye bozuksun hayırdır?
Kız ben oleyim ozaman 9 aydır ugrasiyorum.ya aslında şundan dolayı diyebileceğim bir şey yok. ama ben hayatımda hiç bu kadar süre diyet modunda olmadım. sanırım sıkıldım yani öyle olduğunu düşünüyorum.
ben hayatımda hiç kilo vermek için uğraşmadım. hep zayıftım. birazda o yüzden sanırım .Kız ben oleyim ozaman 9 aydır ugrasiyorum.
Kız ben oleyim ozaman 9 aydır ugrasiyorum.
Canım benim hiç suçlu hissetme kendini. Yorulmadan ne kadar girebiliyorsan kabulumuz.bir de buranın sorumluluğu var ya yani hadi yediklerime yine dikkat ediyorum ama hepiniz burada aktif yer alırken ben sık giremiyorum ve girsemde hızlıca kısa yorum yapıp kaçmak zorunda kalıyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor. yani size karşı kendimi sorumlu hissediyorum ve yapamadığımda huzursuz oluyorum. kızım bazen anne sen kadınlar kulübünü benden çok mu seviyorsun diyor gündüz o okulda ben işte akşam da istiyor ki ilgileneyim. oğlum da zaten gündüz görmediği için kucağımdan inmiyor bazen gece uykudan uyanıp yazıyorum. bu da beni yoruyor. ondan yani yoksa sizlerle olmak çok keyifli.
Canım benim hiç suçlu hissetme kendini. Yorulmadan ne kadar girebiliyorsan kabulumuz.
Bebislere ihmal etme biz gönül koymayiz.
Günaydın, ne yedin?kızlar günaydın hayırlı kandillerbide dün akşam cısss oldu eşimin yüzünden bugün telafi etmeye çalışacam
![]()
şu şam tatlısından getirmişti ben yemek istemedimde çekiştire çekiştire yedirdi bağırsaklarını kuruttun diye diyeGünaydın, ne yedin?
şu şam tatlısından getirmişti ben yemek istemedimde çekiştire çekiştire yedirdi bağırsaklarını kuruttun diye diye2 kk idi abla tatlılar
bugün telafi etmezsek yandıkiyi yapmış şaşırmıştır vücudun. Noluyo ya diye..
Edersin biseycik olmaz.bugün telafi etmezsek yandık![]()
Olur tatlım rabbim büyük. Siz gönlünüzü ferah tutun...
Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.. Amin.