Elimden geldiğince deneyecegim. Bakalım umarım sismez biyerlerim.Cnm kendini zorlamadan yapabileceğin kadar yap
Mesela oklava hareketi zor değil ama düzenli yapılınca bel için çok etkili
Bunun gibi seni zorlamıcak bölgesel hareketler yapabilşrsin
İyiiii az kalmış.ocak 6 abliş
Birden yüklenme çok az sayıyla başlaElimden geldiğince deneyecegim. Bakalım umarım sismez biyerlerim.
İyiiii az kalmış.
bugün terzi yoktu yarına dedi baya daraltılıp tadileatı gerekiyor elbisem çok açıkt önce bana göre şimdi kapattırıcam azcıkElimden geldiğince deneyecegim. Bakalım umarım sismez biyerlerim.
İyiiii az kalmış.
Olur, takımlarda öyle karar verdi zaten.Tatlım bardağın dolu tarafından baksana
Sen pazartesileri hep artı olurdun
Bu hafta eksisin
Eğer dikkat edersen perşembeye çok güzel bi rakam görürsün
Niye perşembe dedim
Eğer isterseniz bu hafta bildirimleri perşembe yapalım
Yılbaşında illaki kaçamak olur
Ama abartmamaya çalışalım
Ve cuma günü hemen düzenimize dönelim
Ya benimkiler de gülerler kikir kikir şimdi..Kız o ebrunun videosu çok zor hele yere yüzüstü yatıp dizlerini kırarak yukarı kaldırıyosun ya ben onu yapamadığım gibi evdekilere de maskara oluyorum :)
Tamam bacım. Sağol.Birden yüklenme çok az sayıyla başla
Seni zorlucak hareketleri biliyosundur zaten onları yapma
Tabii kocis kıskanır dimi?bugün terzi yoktu yarına dedi baya daraltılıp tadileatı gerekiyor elbisem çok açıkt önce bana göre şimdi kapattırıcam azcık
zaten onun yüzünden veriyom tadilata abliş nişan hadi neyse izin verdim dedi ama şimdi vermedi yoksa sadece daraltıcaktımOlur, takımlarda öyle karar verdi zaten.
Ya benimkiler de gülerler kikir kikir şimdi..
Tamam bacım. Sağol.
Tabii kocis kıskanır dimi?
Güzelim öncelikle senin wc sorununa bi çözüm bulalımolmasada alırım ablacım ne için sordun
Güzelim ben doğru dürüst hiç d. Kontrol Hapı kullanmadımMefkurem zuhal abla benim durum hakkında bilgin varmı adet olmadım bu ay ve 72 ye sabitlendim şu an d. kontrol hapı kullanıyorum
Olur, takımlarda öyle karar verdi zaten.
Ya benimkiler de gülerler kikir kikir şimdi..
Tamam bacım. Sağol.
Tabii kocis kıskanır dimi?
ay abliş kilo vermek istiyorum ya jilianı bıraktım zaten 3 gün yaptım bıraktım geri yürüyüş yapıyorum kuru kayısı alırım ablişim şeker de var ya bende o yüzden fazla tüketemiyorum kuru meyve yani sebebi şekerden korkmam.abla bana çözüm bulun diyet aynı ama kilo sabitGüzelim öncelikle senin wc sorununa bi çözüm bulalım
Bak sıkıntım var diyosun ama ben ne zamandır menünde sabah ne meyve nede kuru meyve yediğini görmedim
Herkesin bünyesi farklı mesela bana kuru incir iyi geliyor
Akşamdan 2-3 tane inciri kaynar suya ıslat bardağın üstünü kapat sabah iç ve ye
Yada 3-4 tane kaysı yada kuru erik
Bide sen sıkılaşmakmı istiyosun kilon düşsünmü istiyosun
Jillian güzel sıkılaştırır ama başlarda Kilo artışı yapabiliyor
Aslında Kilo değil kaslar şişiyor
Spora mutlaka haftada 2 gün mola ver ve tartı öncesi gün yapma
etrafımda herkes olumsuz yorum yapıyor bende birebir şahit oldum olumsuzluklarına yakınımdakilere etkisini gördüm şişiryor kimisini bende 70,5 oldum hapı kullanmaya başladım 10 gün içinde 72 oldum ama adette olmadım bu ay o da varGüzelim ben doğru dürüst hiç d. Kontrol Hapı kullanmadım
O yüzden bu konuda bişey diyemicem
Anam zayıflayacaz diye bebelere maskara olduk ya yanarımda ona yanarım..Leslie yaparken bile kızım taklidimi yapıp gülmekten kırılıyo
Canm callanetics denesen? Cok sikilastiriyor o.Yuruyus ten başka spor şansım yokki nasıl sikilasacagim?
Şeker olunca kuru meyve yenmiyormu cnmay abliş kilo vermek istiyorum ya jilianı bıraktım zaten 3 gün yaptım bıraktım geri yürüyüş yapıyorum kuru kayısı alırım ablişim şeker de var ya bende o yüzden fazla tüketemiyorum kuru meyve yani sebebi şekerden korkmam.abla bana çözüm bulun diyet aynı ama kilo sabit
Hoşbuldum aşkitom
Bak senide daha çok göreyim artık
Yoklama yapıcam artık
Bi bakayım netten zorlamazsa eklemleri denerim canım sağol.Canm callanetics denesen? Cok sikilastiriyor o.
E sen zayıfsınki zaten..KızlArrrr profıl fotosun yenı foto cekıldı koycam bakın tamammı face zayıflamıssın yorumları msj geldı bakın bakaljm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?