- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Kizzz ozlemmm haciiiii benim tatliyla aram yok hakikaten menulerimde hic tatli goremezsiniz varsada cooook nadir ben hamurcuyummmn oyyyyu mis misss
Ama yaninda ne gider canan bilir
Birgul.ve mmuge nerde daaa
Sen istiyosan yılbaşı sabahı bildirim yap fıstık
Evetttt kaçaklardan biri geldiİyi akşamlar herkese hepinizi çok özledim bayadir giremiyodum bazı problemler vardı bu problemler bana +2 kilo olarak dondu o kadar emekle verdiğim kiloları 2 haftada aldim bi gayret geldim bakalım inşallah iyi olur geçmişi okuyamadim bi bakiyim neler olmus
Valla yılbaşından sonra artı kaç çıkarsın bilemem artıkBıze heryer tartı
Ozlemimm sana bisey sorucam simdi ben her namazdan evvel abdest aliyorum ve yuzum.boyle gerginlesiyo ve catliyor gibi acaba hangi kremi kullansam
Sen sanirimbkozmetik isinde calismistin
Ozlemmm epeydir yok zuhal abla
Husne sana noldu canim yaaa
İyi akşamlar herkese hepinizi çok özledim bayadir giremiyodum bazı problemler vardı bu problemler bana +2 kilo olarak dondu o kadar emekle verdiğim kiloları 2 haftada aldim bi gayret geldim bakalım inşallah iyi olur geçmişi okuyamadim bi bakiyim neler olmus
Farkındayım cnm geçen hafta hiç gelmediOzlemmm epeydir yok zuhal abla
Husne sana noldu canim yaaa
Para sorun dwgil yazzz fistik
Kız sen Benita özlemsinYogun ne su verıce bıse ozelden atarım bır ıkı marka ama benım onerceklerım pahalı olabılır
Valla yılbaşından sonra artı kaç çıkarsın bilemem artık
Kız sen Benita özlemsin
Biz öbür özlemi diyoz
Esimle bazı sorunlar oldu abla bu diyet konusunda o bu kiloda kalmamı istedi ama hedefin 65 ti biliyorsunuz ona ulaşmayı çok istiyorum tartıştık olay büyüyünce tableti fırlattı sinirle kırıldı telde garantideydi öyle kaldım kimseyle dertlesemedim de içimde büyüdü aklımda hep sizdeydi çok şükür düzeldi şimdilik ama diyeti bırakmamı normal bi şekilde yememi istiyorbakşam çaylarında oturup kuruyemiş pasta yiycekmisim onunla falan filan can sıkıntısı onunki ama ben birakmiycam kararın kesinEvetttt kaçaklardan biri geldi
Ne oldu kuzum önemli bişey değildir inşallah
dunyadamisafir
Özlemmmm sen nerdesin bi ses ver kız
Külkedisi saraya yerleşip bizi beğenmiyomu yoksa
Ayyy özlem sen iyice çorba yaptınKozmetıkcımı o valla kafamı yaktınız bende bana sordu sandım
Ayyy özlem sen iyice çorba yaptın
Kısaca özet geçeyim
Ben öbür özleme seslendim nerdesin diye
Emelde o bayadır yok dedi
Kozmetiği sana sordu
Öbür özlem öğretmen hani bacağından sorunu olan
Kizzzz allah seniiii ozlemm benitaaa sen.neyin.kafasini yasiyon yavrummm
Sana sordummm
Diger ozlemide merak ettik
İlahi saskin citir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?