💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Menümü yazayım akşam belli ne yiyeceğim nasılsa..
8,00
2 dl kız.kepek ekmeği/yarım kk peynir/1 çay kaşığı reçel/1 çay kaşığı çokokrem/5 zeytin
14,30
yeşil salataya 2 ince dilim salam, 1 ince dilim kaşar ve 2 çeri domates doğradım azıcık ketçap ve mayonez ekledim.
19,30
2-3 çorba kaşığı patates yemeği/salata..
Su 2,5 olur yatana kadar
Spor
1,5 saat yürüyüş

Bence guzel olmus

Ben cıkıyorum kızlar.
Gece de zor gelırım ders calısmam lazım bıyere davetlıyız bıde..
Umarım fazla kacırmam menumu sımdı yazmak ıstemıyorum orda bana gore olan bıseylerden yerım artık.
Kocaman optum hepınızı ıyı aksamlar

Menun guzel canm

Aynn benm asknda saclar kzl simdi ama orda farkli ckti kzl olanda sgdramadm :-D
Maşallah çok güzelsin.
Bence guzel olmus
Sağol canım.
Allah zihin açıklığı versin kuzum..
İyi akşamlar.

Ne demek. Çabucak iyileş inşallah.

İnşallah tatlım

Sabah tatlıları geri gelmiş hatta birken iki olmuş. Öğlene salam kaşar ketçap mayonez
Akşama patates. Ayyy ben de bişey beğenmiyorum ne gıcığım

Küsme canım küsme buralardayım bak buralardayım bak inanamadım gördüğüme maşallah torun varmış bu genç yaşta maşallah diyorum nasıl böyle kilo verdiniz yaa imrendim size formülleriniz varsa paylaşırmısınız

Ayy deme oyle yaa belkı senı yakın goruyodur
Bısey hazırlama ozel olarak bısey yapma dıye habersız gelıyodur kı
ya yok gülüm ya evlendiğim günden bu yana diyorum ya yarın 4 sene olucak 4 senedir diyorum habersiz gelme eşim ksç kez söyledi yok eşim bile söylüyor bugün diyor mahsus yapıyor gıcıklığına yapıyor kaç kere arkadaşlarımı çağardığım şen şakrak ortam oluyordu pat gelir kızlar kalkana kadar oturur kızlar öylecene kalır kös kös ne konuşup sohbet edebilir ne bişey ben ne çektiğimi biliyorum gülüm ya kaynana var kaynana var

İnşallah tatlım

Sabah tatlıları geri gelmiş hatta birken iki olmuş. Öğlene salam kaşar ketçap mayonez
Akşama patates. Ayyy ben de bişey beğenmiyorum ne gıcığım
Bak şimdi..
Kız kaşarla salam incecik zar gibiydi dilimi Ketçap 1 çorba kaşığı Mayonez 1 tatlı kaşığı...
Ayyy çok fenasın vallla

Kız Asya kızıcam bak
Kadın oğlunun evine misafir gibi haberlimi gelecek
Kaynana damarım kabardı
hayır abla öyle değil ya bilmiyorsunuz biraz öncede dedim kaynana var kaynana var öyle hatrısayılır olsa varya kurban olurum kaynanama ama defne abla da demiş yanında yap yanında yapsam evlerine gittiğimde kahkahalarla benle dalga geçerler zayıflamaya çalışıyor diye ben nişanlandığımda eltim kaynanamın yanında leğen gibi göbeğin var deyip kahkaha attılar zuhal ablaaaaaaaaa anlatsam roman olur ayrıca abla akşam gelsin oğlunu görsün o zaman sanki meselesi oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…