Akşam yatarken çörekotu yağını içmeyi unutma sabaha ya geçecek ya hafifleyecek göreceksin.Hazırken menümü bildireyim ki dışına çıkamayım
Sabah 10.00 2 yumurtalı omlet 4 zeytin 1 kk peynir yarım dilim çavdar ekmeği ve dereotu
Öğlen 14.00 iki ısırık simit
Akşam 18.00 de yerim fırında karnıbahar ve yoğurt
Su 2 lt olur
Bol ıhlamur ;(
Spor iyi hissedersem leslie 2 yapmaya çalışcam
Akşam yatarken çörekotu yağını içmeyi unutma sabaha ya geçecek ya hafifleyecek göreceksin.
Menun muhteşem.
Ne demek. Çabucak iyileş inşallah.Aklımda tatlımsağol
Iyi olmaya calsyorum abla bebisle ugrasp druyorum simdi uyuttum evin isini halledicem arkadas gelicek kahveye snra kv gelir kurandan yemek yaparm o bebise bakarken ole gecicek bugun sen naslsn abla nasl gidiyo dnmene cok sevindm yaa sen gdnce bizim kayslar gevsiyo cozutuyoruz
Yok valla tek gevşeyen benim kayışlarIyi olmaya calsyorum abla bebisle ugrasp druyorum simdi uyuttum evin isini halledicem arkadas gelicek kahveye snra kv gelir kurandan yemek yaparm o bebise bakarken ole gecicek bugun sen naslsn abla nasl gidiyo dnmene cok sevindm yaa sen gdnce bizim kayslar gevsiyo cozutuyoruz
sabah gayet guzel oglen sımıtte az zaten aksam da yazdıklarını yersen gayet ıyı..Hazırken menümü bildireyim ki dışına çıkamayım
Sabah 10.00 2 yumurtalı omlet 4 zeytin 1 kk peynir yarım dilim çavdar ekmeği ve dereotu
Öğlen 14.00 iki ısırık simit
Akşam 18.00 de yerim fırında karnıbahar ve yoğurt
Su 2 lt olur
Bol ıhlamur ;(
Spor iyi hissedersem leslie 2 yapmaya çalışcam
Aynen insallah eskisi gibi duzen otuttururum insallahYok valla tek gevşeyen benim kayışlar
Çoğunluk çok güzel gidiyor
Önce Füsun sonrada defne medarı iftiharımız
Seninde başta menülerin çok güzeldi cnm
Biraz gayret edersen tekrar hızlanırsın
Kızlarr bu cumada ilk sayfadaki kiloları güncelleyim
Sabahları aç uyanmak iyidirMefkurem abla ama varya gece yemek yememek icin kendimi zor tutuyorum sabahlyorum ya acayip ackyorumkarnm zil calyo sabahta oyuzden 3dlm kepek yedim ama belediye ekmegi o daha minik oluyo :-D
sabah gayet guzel oglen sımıtte az zaten aksam da yazdıklarını yersen gayet ıyı..
Suyunda oyle
Aynen tatlım bizim umutlar yeni yıla kaldıBencede yenı bır yıl yenı bır baslangıc.. Yenı hedefler
Aynen tatlım bizim umutlar yeni yıla kaldı
Yeni yıla yeni liste. Hayırlı olsun.Kızlarr bu cumada ilk sayfadaki kiloları güncelleyim
Sana güzel bir haber belediyenin kepek ekmeğinin kalorisi piyasadakilerden dusuk.Mefkurem abla ama varya gece yemek yememek icin kendimi zor tutuyorum sabahlyorum ya acayip ackyorumkarnm zil calyo sabahta oyuzden 3dlm kepek yedim ama belediye ekmegi o daha minik oluyo :-D
:-D bunu duyduguma sevindim[/QUOTE]UOTE="muska77, post: 44356302, member: 679854"]Yeni yıla yeni liste. Hayırlı olsun.
Sana güzel bir haber belediyenin kepek ekmeğinin kalorisi piyasadakilerden dusuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?