💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hazırken menümü bildireyim ki dışına çıkamayım
Sabah 10.00 2 yumurtalı omlet 4 zeytin 1 kk peynir yarım dilim çavdar ekmeği ve dereotu

Öğlen 14.00 iki ısırık simit

Akşam 18.00 de yerim fırında karnıbahar ve yoğurt

Su 2 lt olur
Bol ıhlamur ;(

Spor iyi hissedersem leslie 2 yapmaya çalışcam

Akşam yatarken çörekotu yağını içmeyi unutma sabaha ya geçecek ya hafifleyecek göreceksin.
Menun muhteşem.

Slm kzlar tunaydın @ilkay80 canm sende hosgeldin bende kendimi tantym 24 yasndaym evliyim 9aylk bir bebisimvar dogumdan sonra en son hatrladgm 102 kg dm daha sonrasnda 95.800 le saglkli beslenmeye basladm burayla beraber ekimdi katldgmda suanda da cuma tartldgmda 86.4 tum topikce zayflycaz inşallah

esraylmzkurt23
Esracım bugün nasılsın bebişim
Iyi olmaya calsyorum abla bebisle ugrasp druyorum simdi uyuttum evin isini halledicem arkadas gelicek kahveye snra kv gelir kurandan yemek yaparm o bebise bakarken ole gecicek bugun sen naslsn abla nasl gidiyo dnmene cok sevindm yaa sen gdnce bizim kayslar gevsiyo cozutuyoruz

Yok valla tek gevşeyen benim kayışlar
Çoğunluk çok güzel gidiyor
Önce Füsun sonrada defne medarı iftiharımız
Seninde başta menülerin çok güzeldi cnm
Biraz gayret edersen tekrar hızlanırsın

sabah gayet guzel oglen sımıtte az zaten aksam da yazdıklarını yersen gayet ıyı..
Suyunda oyle

Yok valla tek gevşeyen benim kayışlar
Çoğunluk çok güzel gidiyor
Önce Füsun sonrada defne medarı iftiharımız
Seninde başta menülerin çok güzeldi cnm
Biraz gayret edersen tekrar hızlanırsın
Aynen insallah eskisi gibi duzen otuttururum insallah

Mefkurem abla ama varya gece yemek yememek icin kendimi zor tutuyorum sabahlyorum ya acayip ackyorumkarnm zil calyo sabahta oyuzden 3dlm kepek yedim ama belediye ekmegi o daha minik oluyo :-D
Sabahları aç uyanmak iyidir
Bu akşam az yediğinin göstergesi
Kepek yerine tambuğday yada çavdar yersen daha doyurucu olur

UOTE="muska77, post: 44356302, member: 679854"]Yeni yıla yeni liste. Hayırlı olsun.

Sana güzel bir haber belediyenin kepek ekmeğinin kalorisi piyasadakilerden dusuk.[/QUOTE]
:-D bunu duyduguma sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…