Okudum tatlım ve ayyyy ne fenaymış..abliş yazdım bu yzdığına cvp oku ve yazdığım gibi neler neler bana hakverirsin
zuhal ablanın söylediği gibi bir durum yok abla gelin mağduriyeti var benim durumda elinden gelse eşime sabah kahvaltıdan önce öğlen yemekten önce akşam yemekten önce dayak attırır gücü yetmiyor zuhal abla olsa kızına kv si böyle duruma düşürmeye kalksa zuhal abla kabul eder mi bence etmez.bende evladım bir annem var ama anne var anne var doğru dürüst gelse başımla beraber ama yok.offf ne bileyim ya insanın içi sofra değilki açsın abla içi seni dışı beni yakar hesabıOkudum tatlım ve ayyyy ne fenaymış..
Benimkini gidip öpesim geldi.
Çok üzüldüm tatlım ya biraz daha ağırlık ver bari çalışmana.. İnşallah bidahaki iyi geçer.Kizlar sınav açıklandı tahmin ettiğim gibi gecemedim 5 soru ile kacirdim ders moduna girmem gerek hemen bidahaki sınav nisan mayis gibi
Ay valla benim içim şişti asya.. Bırak düşünme bile..zuhal ablanın söylediği gibi bir durum yok abla gelin mağduriyeti var benim durumda elinden gelse eşime sabah kahvaltıdan önce öğlen yemekten önce akşam yemekten önce dayak attırır gücü yetmiyor zuhal abla olsa kızına kv si böyle duruma düşürmeye kalksa zuhal abla kabul eder mi bence etmez.bende evladım bir annem var ama anne var anne var doğru dürüst gelse başımla beraber ama yok.offf ne bileyim ya insanın içi sofra değilki açsın abla içi seni dışı beni yakar hesabı
bunlar daha hiçbişey abla rabbim billir ne çektiğimi Allahtan eşim ezdirmez bide gücü yetse neler yapar neler halbuki saygılı terbiyeliyim şimdiye kadar tek bir terbiyesizliğim olmamıştır ama böyle...sonuçta bende bir evim gelenim gidenim var saygı abla ya biraz saygı ben gideceğim zaman 1 gün önce ara haber ver der al işte buyur.haftaya gidecem eltim çağardı gel diye 1 gün önce ara diyor niye benim evim han kapısımıÇok üzüldüm tatlım ya biraz daha ağırlık ver bari çalışmana.. İnşallah bidahaki iyi geçer.
Ay valla benim içim şişti asya.. Bırak düşünme bile..
Haklısın canım diyecek sözüm yok.bunlar daha hiçbişey abla rabbim billir ne çektiğimi Allahtan eşim ezdirmez bide gücü yetse neler yapar neler halbuki saygılı terbiyeliyim şimdiye kadar tek bir terbiyesizliğim olmamıştır ama böyle...sonuçta bende bir evim gelenim gidenim var saygı abla ya biraz saygı ben gideceğim zaman 1 gün önce ara haber ver der al işte buyur.haftaya gidecem eltim çağardı gel diye 1 gün önce ara diyor niye benim evim han kapısımı
Diyorum ya çok gıcığım diyeBak şimdi..
Kız kaşarla salam incecik zar gibiydi dilimi Ketçap 1 çorba kaşığı Mayonez 1 tatlı kaşığı...
Ayyy çok fenasın vallla
Benita özlem sporamı gittin kız?
aman abla dolup dolup boşalıyorum bugün mimikler lafları sinirimi bozdu...neyse 1 saat sonra elbisem için terziye gidicem abliş ay çok hoş olucak yaaHaklısın canım diyecek sözüm yok.
Hee sende beni buldun saracak ha hınzır seniii.Diyorum ya çok gıcığım diyeçok acıktım benimkiler de daha gelmedi yemek saatine kadar sarıyorum işte menülere :)
Ay ne güzel stres atmışsındır sen şimdi..Evet bugun zumba vardı 20 dk oldu galıba gelelı bırazda sohbet ettık arda dınlendım bu adamın zumba dersınde fena dagılıyoz su ıcınde kalıyoz kardıo gıbı sonlara dogru kacanlar oluyor cok hareketlı
Hadi bakalım bende merakla bekliyorum resmini.aman abla dolup dolup boşalıyorum bugün mimikler lafları sinirimi bozdu...neyse 1 saat sonra elbisem için terziye gidicem abliş ay çok hoş olucak yaa
Tamam canım.düğün günü saçımıda yaptırır öyle resim çeker atarım ablacımm
Çok güzel ama suya 0,5 litre daha ekle canım.kızlar menümü vereyim akşam yemeğimi hazırlayayım
sabah
1 haşlama yumurta
5 zeytin
salatalık
lor peyniri
yeşilçay
ara
sade türk kahvesi
öğle
1 kase yoğurt
ara
bitkiçayı,havuç
yarım kase yoğurt
akşam
ıspanaklı omlet
1 kase yoğurt
su 1,5
spor 35 dk yürüyüş
Kııız yakında olsan alır getirirdim okul dönüşü su..
Hee sende beni buldun saracak ha hınzır seniii.
Ay ne güzel stres atmışsındır sen şimdi..
Hadi bakalım bende merakla bekliyorum resmini.
kızlar menümü vereyim akşam yemeğimi hazırlayayım
sabah
1 haşlama yumurta
5 zeytin
salatalık
lor peyniri
yeşilçay
ara
sade türk kahvesi
öğle
1 kase yoğurt
ara
bitkiçayı,havuç
yarım kase yoğurt
akşam
ıspanaklı omlet
1 kase yoğurt
su 1,5
spor 35 dk yürüyüş
Kııız yakında olsan alır getirirdim okul dönüşü su..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?