Valla incecik ve çok güzel görünüyorsun tatlım.Bikac resm ekledm ama elimde fazla resm yok
Beni atlamışsın ama affettimMenüler güzel olmuş atladığım varsa affedin
Gözün aydın kız...Gunaydin.kizlar
Kilom sabit 78.7
Hurma yoğurt kürüne benimde merakım var ya..Gunaydinn kizlarr...
Gecen kilom:70 kg
SIMDI :69.6 KGbuna bile sevindimm:) daha fazla gidebilirdi de ama yedim yani hakettm bnu:)Neysem artik
.
Yeni yila baslarken 5 gunluk detoks amacli yogurt hurma kürü yapicam.. kendim mayaladigim yogurdum var zaten.vucudum söyle biraz arinsin.dinlensin.ben cok ac kalarak yiyen biri degilim menulerim malum.. yani bana oyle geliyor:) hep dolu dolu midem. Daha oncede yapmistim. O yuzden bugunden itibaren yine basliyorum sali gunu menu bildirimime devam edecegim..
buna ihtiyaci var midemin. Cnku direniyor sanki bide toksinleri de atsin.bu agir bi kür degil zararini da gormemstm gayet cok vitaminli bi beslenme olmustu. Peygamberimiz ogünlerini bikac hurmayla corbayla gecirerek zarari gormedyse biz niye gorelim dmi.. bgun verenleri cokcok tebrik ediorumm.. yorum yaparimm sadece bildirim yapmicamm.. sali gunune kadar.
Gitmeye başlamış asyam..günaydın
geçen hafta;72
bu hafta;71,5
fark;0,5
yüzde;0,69
Ohh millette artı yok be ya..Gunaydinnnn kilom sabit 97
Tebrikler tekrardan bacııım.Günaydınn kızlarr bildiririm
Salı günü :88.5
Bugün:88.0
Vitamin ve mineral açısından çok zengin bir antioksidandır.Hazmı kolaylaştırır, mide ekşimesini ve ağrısını giderir, kabızlığı yok eder.Özelliklede demir eksikliği ve kansızlığın giderilmesinde etkilidir.Tansiyonu düzenler, sinirleri yatıştırır. Haslayarakta oluyor. Ama ben blendirdan gecirip yapiyorum cok sahane bisey severek iciyorum:) kirmizi pancarla yapiliyorGünaydın kızlar..
Kızlar menüler harika..
Esranın kumpiri hariç
Haticecim şu kırmızı ayrana merak sardım sayende..
Emel canım çok geçmiş olsun umarım daha iyidir bebişin...
Sagolasin ablacim. 2nci 10 icin hazirlik yapiorum :) bu kür bana cok iyi gelecek bliyorum:) rutinimi degstirmek ve yenilenmek iyi olcak 2nci 10 a :) ocak sonuna 65 olmam lazmmmValla incecik ve çok güzel görünüyorsun tatlım.
Beni atlamışsın ama affettim
Gözün aydın kız...
Hurma yoğurt kürüne benimde merakım var ya..
Gözün aydın 60lara hoşgeldin...
Gitmeye başlamış asyam..
Dün güzel geçmiştir umarım...
Ohh millette artı yok be ya..
Tebrikler tekrardan bacııım.
Teşekkür ederim zahmet edip uğraştığın için canım benim.Vitamin ve mineral açısından çok zengin bir antioksidandır.Hazmı kolaylaştırır, mide ekşimesini ve ağrısını giderir, kabızlığı yok eder.Özelliklede demir eksikliği ve kansızlığın giderilmesinde etkilidir.Tansiyonu düzenler, sinirleri yatıştırır. Haslayarakta oluyor. Ama ben blendirdan gecirip yapiyorum cok sahane bisey severek iciyorum:) kirmizi pancarla yapiliyor
İnşallah bitanem allah gönlüne göre versin.Sagolasin ablacim. 2nci 10 icin hazirlik yapiorum :) bu kür bana cok iyi gelecek bliyorum:) rutinimi degstirmek ve yenilenmek iyi olcak 2nci 10 a :) ocak sonuna 65 olmam lazmmm
Rica ederim ablacim:) Kilo vermeye baslaynca kansizlikta bas gostereblir o yuzden tedbir kiş icinde iyi :)Teşekkür ederim zahmet edip uğraştığın için canım benim.
Mutlaka deneyeceğim.
Özür dilerimValla incecik ve çok güzel görünüyorsun tatlım.
Beni atlamışsın ama affettim
Gözün aydın kız...
Hurma yoğurt kürüne benimde merakım var ya..
Gözün aydın 60lara hoşgeldin...
Gitmeye başlamış asyam..
Dün güzel geçmiştir umarım...
Ohh millette artı yok be ya..
Tebrikler tekrardan bacııım.
Hurma almam lazım canım, onun içinde adamın maaş alması lazımRica ederim ablacim:) Kilo vermeye baslaynca kansizlikta bas gostereblir o yuzden tedbir kiş icinde iyi :)
Bana arkadas ol beraber yapalim hurmayi:) hurma vardi bu sene mayista umreden getirdm dolabmda var hala o yuzden yapiyimm:)
Özür dilerim
Canım benim menüleride görüyon..Üzülerek kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 69.7
Bu hafta 69.5
Giden -200
Niye böyle oldu anlamıyorum. Menülerime de o kadar dikkat ediyorum
Akşam yemeklerinde çok karbonhidratlı oluyor esracım ona dikkat edersen bu hafta güzel gider inşallah.Günaydın kzlar bende +2 86.6 hastaym bide ondan sanrm
Hurma almam lazım canım, onun içinde adamın maaş alması lazım
Canım benim menüleride görüyon..
Bende artı çıktım..
Çok sinir bozucu. Belki de bu yıla direniyordur. Yıl 2016 olunca bi bakmışız hop hooopp eksiler.Hurma almam lazım canım, onun içinde adamın maaş alması lazım
Canım benim menüleride görüyon..
Bende artı çıktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?