Ay yok 40 ta neyin nesi):) lafmi almakmi. Gunahimi aldin zuhal ablaÖyle olsaydı heralde şu 1 haftadır ye yan gel yat osman yapmazdım
Geçen sene 1 ocakta başlamıştım
Kendimi öyle şartlandırdım
Şimdide başlayıp bi 40 Kilo vereyimde görün siz
Yok olup giderim ozaman
Biraz merak edinAy yok 40 ta neyin nesi):) lafmi almakmi. Gunahimi aldin zuhal abla
inşallah abliş en başından hedefimiz var olucak inş@EMELinEMELi
Emel oğluş nasıl oldu cnm
Bak yeni yılla beraber çok güzel başlangıç yapıcaz
Artık şikayet, bahane yok
Sadece hedefe odaklanıp ulaşmak var
yemeyincede millet yedirmek çin çaba sarf ediyor bide aaaa niyee yemiyorsun diyettemisin diyorlarya cinleniyor insanBende vereyim menümü
Kahvaltı 11.00 bir simit bir kk peynir 3 zeytin bir haşlanmış yumurta çay
Öğlen bir kase yoğurt bir muzküçük
Akşam daha yemedik ama haşlanmış tavuk salata yiyeceğim
Simit dışında güzel geçti günüm kahvaltıya görümcem getirdi yemesem olmazdıı:)
Su 2 litre
Spor yarım saat yürüdüm
Ben dün tartılmadım cnm
Bugün tartıldım ve topik değiştirmeye karar verdim
Kilo almak isteyenler topiğine gidip ordaki kızlara biraz yardımcı olayım
Çünkü 2 haftada bu kadar almak kimsenin harcı değil
Bugün kaç olduğumu haftaya cuma söylicem
Ben iki haftada 2 kilo almıştım canım Zühal abla ne kadar aldı bende merak ettimAbla hep kaçak dovüsüyosun ya
Soylede 2 hafta dikkat etmessek sonuc ne olabilir ogrenelim
kız sen nerelerdesin
Abla çok guldum ya allah da seni guldursun
Burdayim Aysacim eşim gece çalıştığı için dün izinliydi evdeydi hiç giremedim kilo bildiriminin perşembe olduğunu bilsem WC de falan girer yazardimkız sen nerelerdesin
Burdayim Aysacim eşim gece çalıştığı için dün izinliydi evdeydi hiç giremedim kilo bildiriminin perşembe olduğunu bilsem WC de falan girer yazardim
Neyse artık en son 71 de kaldım iki haftalık kacamaktan sonra haftaya bomba gibi bi bildirimle gelirim insallah
Bu hafta inşallah sıkı bi hafta olacak regl de bitti güzel bi sonuç olacağını dusunuyoruminş gülüm halledersin merak etme gülüm
şaşırdım kendimi listede görünceasya_01 canım verdiğin kilo ve aldigin derece için de ayrica tebrik ederim
Bütün kilo verip dereceye girenler herkesi tebrik ediyorum
Evet önceden söylüyordum diyetteyim diye ama baktım ben hep diyetteyim ama bişey yok bu sefer çaktırmadan ilerliyorum söylemiycem kimseyeyemeyincede millet yedirmek çin çaba sarf ediyor bide aaaa niyee yemiyorsun diyettemisin diyorlarya cinleniyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?