💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ne biliyim zuhal abla.ummadik taş baş yarar belki gizemli konusuyosundur dedim. Tamam almisin durum netlesti
Ne yazıkki öyle cnm
Keşke dediğin gibi olsaydı
Ama ben hızlı almayı becerdiğim gibi vermesinide beceririm
Cuma görceksiniz

Mefkurem cumaya kadar oyle menuler yapcamkı bu havada gıttjm sebzemı meyvemı suyumu aldım geldım hazırım :)))
Tatlım sen zaten busun
Niye Doğan'a aykırı hareket edesinki

Bide Size kötü bi haberim var
Eğer ben kaçamak yapmıyosam daha acımasız olurum

Ah Ablam ekmek olaydı yemezmiydim ama yoktu akşam doğum gününde azık koydular cantamiza bizde kahvaltıda ekmek yerine yedik

vallahi onu kodlayıp sağlıklı beslenmeye geçeli çok oldu ama giden 15kg dan sonra kalan 8kg gitmiyo be gulumm.az bi kaçamak bile başa dönderiyor beni. insülin direncim vardı yendim ama hatırası kilo verme zorluğu kaldı bana. işallah sayenizde mezun olurum bende. bende bugun başladım yarında 14 gunluk bi seruvene başıyorumm işallah 14gun devam edersem 8-9kg arası garantiymişki buda benim hedef kilom. ayın 16 sında termal tatile çıkıcaz orda kg almam muhtemel ki her sene alıp geliyom 3kg öncesi ne versem kardır

Hosgeldin cnm özlem bende 26 yasindayim 1 oglum var

Boyun cok iyimis kilolu gorunmuyodursun sen 14 cm fark var arada :-(
aynen kilolu görünmüyorumm ama var yani karnımda sırtımda hala yağlarımm var
Ohhhh çatlayın bakalım
Söykemicem söylemicem işte
ay mefkuremmm sahi kaç kilosun ya ben seni benden çok önce mezun olmussundur sanıyorum en son ben 76 lardayken sen 70 lere geçip beni sollamıştın hatırımda kalan. açıkla catlıcaz vallahii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…