💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

mefkuremm benide al yanınaaa. ben de hala 73 lerde surunuyorumm mezun olamadım gitti. sen nasılsın neler yapıyorsunn. bana bi çaren varmı napsamkii al beni yamacınaa
İlaç hazırlıyo cnm zuhal abla başına sürcek

Evet önceden söylüyordum diyetteyim diye ama baktım ben hep diyetteyim ama bişey yok bu sefer çaktırmadan ilerliyorum söylemiycem kimseye
söyleme canım bende kayınvalide tarafım hiççç birisi bilmiyor zamanında ne dalga geçerlerdi beklesinlerde görsünler

Herkes haftaya bomba hazirliyo boyle giderse milletin arti bir ugrasmasina gerek kalmicak turkiye havaya ucar bukadar bombayla

Evet önceden söylüyordum diyetteyim diye ama baktım ben hep diyetteyim ama bişey yok bu sefer çaktırmadan ilerliyorum söylemiycem kimseye
BENDE çaktırmıcam kimseye hatta kendime bileee .vallahi bıktımm ya verdimm 15kg kaldı 8kg gitmiyoo. insanlar sonuç bekliyo eşimm artık 65 ol diyor arada , hiç rencide etmez sağolsunn .bende sizle temiz bi sayfa açıyorumm 14 gun sürecek bir listeye başlıcam yarınn, allahımm sen daimi azim ver işallah. bu arada ben cuma zayıflama yarışmaları 6. takımdan neslihan, mefkurem le arkadaşız o tanır beni ama size tanıtayım kendimi. 39 yaşında 2 çocuklu anneyimm boyum 170 guncel kilom yarın yazayımm malum yenıyıl da yedik de yedik ama dun sabah 73,8 dim. selam hepinize

mefkuremm benide al yanınaaa. ben de hala 73 lerde surunuyorumm mezun olamadım gitti. sen nasılsın neler yapıyorsunn. bana bi çaren varmı napsamkii al beni yamacınaa
Neslimmmm hoşgeldin bitanem
Kız seni yamacıma alırsam yukarı doğru hızlı bi Tırmanış yaparız
Ama ben bugün başladım cnm
Bütün cısslar geçen senede kaldı
Akşam evdekiler pizza yerken bende yumurta yaptım yedim
1 lokma cıssa bile taviz yoook
Sende beynini kodla yeni yılla beraber son kez bismillah de

Hosgeldin cnm özlem bende 26 yasindayim 1 oglum var

Boyun cok iyimis kilolu gorunmuyodursun sen 14 cm fark var arada :-(

Gayet hafif olmuş cnm

En azından 1 tüm simiti Yemen gerekmezdi Tatlıcım
1 simit 4-6 dil ekmek değerinde

Ben iki haftada 2 kilo almıştım canım Zühal abla ne kadar aldı bende merak ettim
Biraz merak edin bakalım
Kız 2 Kilo nedirki, o benim için 2 günlük iş

Çok kötü sayılmaz
Ama poğaça yerine 1-2 dil ekmek yeseydin daha sağlıklı olurdu

Kız özlemmmm bidaha öyle kahvaltı görmeyim

Tatlım biz ona diyet demiyoruz
Artık soranlara sağlıklı besleniyorum diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…