AhahaHerkese gunaydin
Evet canim azcik iste
Bacaklar bosaldikca senin ve esimin favorisi olan yerde guzel gelismeler var
Tatlım ben kurban Bayramında 73.2 le izine ayrılmıştır o günden beride o kiloya düşemedimvallahi onu kodlayıp sağlıklı beslenmeye geçeli çok oldu ama giden 15kg dan sonra kalan 8kg gitmiyo be gulumm.az bi kaçamak bile başa dönderiyor beni. insülin direncim vardı yendim ama hatırası kilo verme zorluğu kaldı bana. işallah sayenizde mezun olurum bende. bende bugun başladım yarında 14 gunluk bi seruvene başıyorumm işallah 14gun devam edersem 8-9kg arası garantiymişki buda benim hedef kilom. ayın 16 sında termal tatile çıkıcaz orda kg almam muhtemel ki her sene alıp geliyom 3kgöncesi ne versem kardır
aynen kilolu görünmüyorumm ama var yani karnımda sırtımda hala yağlarımm var
ay mefkuremmm sahi kaç kilosun ya ben seni benden çok önce mezun olmussundur sanıyorum en son ben 76 lardayken sen 70 lere geçip beni sollamıştın hatırımda kalan. açıkla catlıcaz vallahii
Akşama kadar bende öyle hissettimDun oyle bi yemisim ki acikamadm bgn o derece
Hee bende inandim. Verdinde öyle şok edecem demi?Ben dün tartılmadım cnm
Bugün tartıldım ve topik değiştirmeye karar verdim
Kilo almak isteyenler topiğine gidip ordaki kızlara biraz yardımcı olayım
Çünkü 2 haftada bu kadar almak kimsenin harcı değil
Bugün kaç olduğumu haftaya cuma söylicem
Canım mide rahatsızlığı yuzunden İngiliz sodası içmek zorunda kaldı geçen hafta oda sisirdi kızı.
Aman kime neyse!yemeyincede millet yedirmek çin çaba sarf ediyor bide aaaa niyee yemiyorsun diyettemisin diyorlarya cinleniyor insan
En doğrusu valla.Evet önceden söylüyordum diyetteyim diye ama baktım ben hep diyetteyim ama bişey yok bu sefer çaktırmadan ilerliyorum söylemiycem kimseye
aynen vallahi abliş yaaHee bende inandim. Verdinde öyle şok edecem demi?
Canım mide rahatsızlığı yuzunden İngiliz sodası içmek zorunda kaldı geçen hafta oda sisirdi kızı.
O benim rakibem bu arada. Bu hafta Yeşilçay falan şişliği attı.
Gurur duyuyorum rakibemle.
Aman kime neyse!
En doğrusu valla.
Hoşgeldin Neslihan ben Defne 38 yasında 2 çocuklu bir hatunum. Memnun oldum.BENDE çaktırmıcam kimseyehatta kendime bileee .vallahi bıktımm ya verdimm 15kg kaldı 8kg gitmiyoo. insanlar sonuç bekliyo eşimm artık 65 ol diyor arada , hiç rencide etmez sağolsunn .bende sizle temiz bi sayfa açıyorumm 14 gun sürecek bir listeye başlıcam yarınn, allahımm sen daimi azim ver işallah. bu arada ben cuma zayıflama yarışmaları 6. takımdan neslihan, mefkurem le arkadaşız o tanır beni ama size tanıtayım kendimi. 39 yaşında 2 çocuklu anneyimm boyum 170 guncel kilom yarın yazayımm malum yenıyıl da yedik de yedik ama dun sabah 73,8 dim. selam hepinize
Acımasız olmayın ya kadın zayiflasin da tek pembe rengi gormeyelim raziyiz.Allah topikimizden
Pembe rengi eksik etmesin
geçmiş olsun ablacım noldu ayağınaMenüm
11,00
2 dL kız ekmek\2 yumurta \1 KK peynir \5 zeytin
18,00
4 kofte\ yeşil salata
Su 2 litre
Spor yok bacağım sis.
Tatlım romatoid artrit var bende havalar soğuyunca böyle cekiyorum.geçmiş olsun ablacım noldu ayağına
geçmiş olsun ablacım ya offf havalarda buz kesti yaaTatlım romatoid artrit var bende havalar soğuyunca böyle cekiyorum.
Evet buda bana yaramıyor işte..geçmiş olsun ablacım ya offf havalarda buz kesti yaa
iyi geceler ablacımEvet buda bana yaramıyor işte..
Ben kaciyom asyam. İyi geceler.
Hatice bu söylediğine sen inanıyonmu
Kız 2 haftada Kilo Alma rekoru yaptım diyom
Sen ne diyon
Menüm
11,00
2 dL kız ekmek\2 yumurta \1 KK peynir \5 zeytin
18,00
4 kofte\ yeşil salata
Su 2 litre
Spor yok bacağım sis.
Tatlım romatoid artrit var bende havalar soğuyunca böyle cekiyorum.
Tatlım romatoid artrit var bende havalar soğuyunca böyle cekiyorum.
Hadi Mügecim yeni yıl yeni umutlar
Artık zaman kaybetmek yok
Bunları benmi söylüyom
Böyle giderse ne ozel gunler biter bede bizim hedefler kiz.RengarenkNesli Merhaba hosgeldın aramıza.
Bende 20 yasındaym adım Feyza. Cok memnun oldum..
Bu arada bende geceden kalmayım resmen.Ama bugunde aynı potansıyelde olmasada acıkmasamda yedım yıne bıseyler..
Yarından ıtıbaren daha guzel olucak hersey.
Hedef 14 subat
Abla dayak yemek kac kalori harcatir kizKız özlem sen iyice kaşındın haaa
Şimdi sopayı kafana indirecem
Allahım millete maskara oldum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?