Anacım bugün bütün gün geçmiş olsun dicez heralde
Hasta olmayan kalmadı
Aman kızlar benden uzak durun banada bulaştırmayın
Sizede geçmiş olsun bitanem[/QUOTE
Abla yaaaa fena salgın var zaten burda bayaaaa yakalanan kurtulamio
sağol ablacım hepimiz hastalıktan kırılıyoruzTatlım sende hasta olmuşun sanada geçmiş olsun
Asyacım hastayken spor yapmak iyi değil
Vücut iyice zayıf düşer
Emelim artık geçmiş için pişman olmayı bırakıp yarın tekrar bismillah de güzelimEsra g.olsun. bide buyuklerde bel agrisiyla basliyo bu ssene hastaliklar dikkat et tatlim
Yarin kilo ++++ cikicak biliyorum ama yavrum daha iyi memu bildirimine yarindan baslicsm tekrar devam ins
Anacım devlet sırrı sanki artını söylemiyonki eksine sevinelimBugünüde kaçamaksız atlattım çok şükür
Pazartesi güzel eksilerle geliyorum
Geçmiş olsun kesin hasta var derken kızının rahatsızlandığını okudum..Kızlar akşam saat 7den sonrayı hastanede geçirdim bu yüzden geçmişi şöyle bi okuycam aama çok yorgunum yorum yapamıycam. Affedin
Kızlar felaket salgın var hasta olan zor iyileşiyor aman dikkat bitki çaylarıyla falan bünyeyi güçlendirin..Günaydın hanimlar bizde hasta oldukkk :-(
Daha iyiyim canım en azından yürümek eziyet olmaktan çıktı..Defnem sen nasılsın bitanem
Dün görünmedin
Anaam sizdemi?Tunaydin kzlar ayyy hasta oldukmu topikce oluyoruz :-( benim bebiste hasta yavrum oksuruyo hapsryo burnu akyo atesi var gibiydi aferin verdim 2gundur gece uyku bilmiyo zaten perisan oldu yavrum benimde belim tutuldu hep üst üste geliyo yaa
Nazara geldik yahu kurşunmu döktürsek..Canım yaaa çok geçmiş olsun noluyor böylee
Oh be sonunda güzel bir haber. Sevindim..hepinize teşekkür ederim. Kızçem şimdi daha iyi. Çok şükür
Hoşgeldin..bitkiçayımı aldım geldim kızlar hadi sizde yapın karşılıklı içelim
kalk kalk abliş karşılıklı içelim napıyosun ablacım nasıl gidiyorHoşgeldin..
İyi hatırlattın Canım dur hemen yapayım..
Yatım bileee..kalk kalk abliş karşılıklı içelim napıyosun ablacım nasıl gidiyor
ay ne soğuk abla ya sibirya soğukları bunlar mahfetti tüm millet hasta insanlarla fazla öpüşüp temasta da bulunmamak lazım yaYatım bileee..
Napayım asyam üşümekle meşgulum.
Ay hiç ısınamıyorum ya..
Valla donuyorum kat kat giyinmekten robot gibi hareket eder oldumay ne soğuk abla ya sibirya soğukları bunlar mahfetti tüm millet hasta insanlarla fazla öpüşüp temasta da bulunmamak lazım ya
Valla donuyorum kat kat giyinmekten robot gibi hareket eder oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?