Ayy hakkaten napcan kız ne giyecen?herkes mumyalanmış gibi geziyor bu haftada düğün var nasıl etsemde hem şık hem de donmadan geçirebilsem diyorum ellerim hep demir gibi
nişan kıyafetim malum yapacak kimse bulamayınca kaldı o yıldönümünde giydiğim elbise varya onu satın aldım komşumdan terzi zaten kendisi uygun fiyata sattı bana onu o elbiseyi kombinlicem öyle askılıy izin vermiyor eşim üstüne beyaz ceket giyicem ama kınada ne giyeceğim belli değil dahaAyy hakkaten napcan kız ne giyecen?
Düğünün yapılacağı yer sıcak olur giderkende uzun manto tarzı bişeyle koru kendini..nişan kıyafetim malum yapacak kimse bulamayınca kaldı o yıldönümünde giydiğim elbise varya onu satın aldım komşumdan terzi zaten kendisi uygun fiyata sattı bana onu o elbiseyi kombinlicem öyle askılıy izin vermiyor eşim üstüne beyaz ceket giyicem ama kınada ne giyeceğim belli değil daha
uzun manto tarzında montum var kaşe onu giyerim düğünde ya kızya napıcam bilmiyorum elbisem çokk bir sürü ama hepsi bol üstümde dönüyor çoğu pantolon popomu tutmuyor gömlekler göğüs tarafı hep düşüyorr kötü duruyor eşimde giyme bunları pasbal gösteriyor diiyor kız abla o gün 60 kilo bir arkadaş var kız onun abiyelerini denedim şok oldum varya olmadı kimisi fermuar kapanmadı kiminin düğme ama üstüme olmasına bile çok şaşırdım ya çok güzel bir duyguDüğünün yapılacağı yer sıcak olur giderkende uzun manto tarzı bişeyle koru kendini..
Evet ya insanın morali yerine geliyor..uzun manto tarzında montum var kaşe onu giyerim düğünde ya kızya napıcam bilmiyorum elbisem çokk bir sürü ama hepsi bol üstümde dönüyor çoğu pantolon popomu tutmuyor gömlekler göğüs tarafı hep düşüyorr kötü duruyor eşimde giyme bunları pasbal gösteriyor diiyor kız abla o gün 60 kilo bir arkadaş var kız onun abiyelerini denedim şok oldum varya olmadı kimisi fermuar kapanmadı kiminin düğme ama üstüme olmasına bile çok şaşırdım ya çok güzel bir duygu
Evet ya insanın morali yerine geliyor..
Kötü tarafı habire bundan bahsedesin geliyor Ama insanlar çabucak sıkılıyor...
İyi de hala miz mizzz gece de uykuda hep inledi yavrum heralde agrir yeri var dun gece israf etti
atlatırsın güven kendineSagol ozlemimmm
Yarin bi tartilalim ve hedef koyalim kendime bi plan yaptimmm bu haftayi kazasiz atlatirsammm devami gelirrr
Sagol ozlemimmm
Yarin bi tartilalim ve hedef koyalim kendime bi plan yaptimmm bu haftayi kazasiz atlatirsammm devami gelirrr
Guzel menun cnm cok ama hafif.İyi akşamlar kızlar menumu verıyım
Sabah geç kahvaltı brokoli,karnabahar,kozbiberli omlet (1 tam 1 tanede yumurta beyazindan ) 1 dilim cavdar ekmegi
Sade türk kahvesi
17:30 2 kepçe sebze çorbası,3yk bol soğanlı yagsız ıspanak sote sote ,karnabahar brokolı haşlama ,2 yk yogurt
1 fincan yeşil çay
Su 3 lt
Menün güzel olmuş tatlım bol sebzeliİyi akşamlar kızlar menumu verıyım
Sabah geç kahvaltı brokoli,karnabahar,kozbiberli omlet (1 tam 1 tanede yumurta beyazindan ) 1 dilim cavdar ekmegi
Sade türk kahvesi
17:30 2 kepçe sebze çorbası,3yk bol soğanlı yagsız ıspanak sote sote ,karnabahar brokolı haşlama ,2 yk yogurt
1 fincan yeşil çay
Su 3 lt
Şekercim nekadar yediğinden çok birazda ne yediğin önemliGuzel menun cnm cok ama hafif.
Bukadar yiyip nasil eksi oluyosunuz enteresan ya
Masallah
EfemdimmmmmZuhallllll ablaaaaaaa
Abla ya lavasini bilr yemedem kivircik maydanoz limon doldurdum ve butun gun yumurtayla gecmisti.Şekercim nekadar yediğinden çok birazda ne yediğin önemli
Mesela 1 tabak brokoli karnıbahar yersin eksi olursun
Biraz çiğ köfte yersen artı olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?