💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayy hakkaten napcan kız ne giyecen?
nişan kıyafetim malum yapacak kimse bulamayınca kaldı o yıldönümünde giydiğim elbise varya onu satın aldım komşumdan terzi zaten kendisi uygun fiyata sattı bana onu o elbiseyi kombinlicem öyle askılıy izin vermiyor eşim üstüne beyaz ceket giyicem ama kınada ne giyeceğim belli değil daha

Düğünün yapılacağı yer sıcak olur giderkende uzun manto tarzı bişeyle koru kendini..

Düğünün yapılacağı yer sıcak olur giderkende uzun manto tarzı bişeyle koru kendini..
uzun manto tarzında montum var kaşe onu giyerim düğünde ya kızya napıcam bilmiyorum elbisem çokk bir sürü ama hepsi bol üstümde dönüyor çoğu pantolon popomu tutmuyor gömlekler göğüs tarafı hep düşüyorr kötü duruyor eşimde giyme bunları pasbal gösteriyor diiyor kız abla o gün 60 kilo bir arkadaş var kız onun abiyelerini denedim şok oldum varya olmadı kimisi fermuar kapanmadı kiminin düğme ama üstüme olmasına bile çok şaşırdım ya çok güzel bir duygu

Evet ya insanın morali yerine geliyor..
Kötü tarafı habire bundan bahsedesin geliyor Ama insanlar çabucak sıkılıyor...

İyi akşamlar kızlar menumu verıyım

Sabah geç kahvaltı brokoli,karnabahar,kozbiberli omlet (1 tam 1 tanede yumurta beyazindan ) 1 dilim cavdar ekmegi

Sade türk kahvesi

17:30 2 kepçe sebze çorbası,3yk bol soğanlı yagsız ıspanak sote sote ,karnabahar brokolı haşlama ,2 yk yogurt

1 fincan yeşil çay

Su 3 lt

Guzel menun cnm cok ama hafif.
Bukadar yiyip nasil eksi oluyosunuz enteresan ya
Masallah

Menün güzel olmuş tatlım bol sebzeli

Guzel menun cnm cok ama hafif.
Bukadar yiyip nasil eksi oluyosunuz enteresan ya
Masallah
Şekercim nekadar yediğinden çok birazda ne yediğin önemli
Mesela 1 tabak brokoli karnıbahar yersin eksi olursun
Biraz çiğ köfte yersen artı olursun

Şekercim nekadar yediğinden çok birazda ne yediğin önemli
Mesela 1 tabak brokoli karnıbahar yersin eksi olursun
Biraz çiğ köfte yersen artı olursun
Abla ya lavasini bilr yemedem kivircik maydanoz limon doldurdum ve butun gun yumurtayla gecmisti.
O an cigkofte cok masum gorundu gozume
Ama çılgın bunye affetmiyo....

Abla ya sende oyleyim diyosun millet dolma borek goturuyo gene eksi çigkoftedende varsin arti olam ya
Kafam atti gene yarin kendime 1 tepsi baklava soliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…