Ben pırasa ıspanakla falan yapıyomda patlıcanla hiç denemedimcanım mücver gibi kıymalı yufka yok :)
Gece gece ne işi canım yaaa
Geçmiş olsun bitanemGünaydın hanimlar bizde hasta oldukkk :-(
Sizede geçmiş olsun MelihamSağol tatlım kızım hastaydı. Şiddetli kulak ağrısıyla gittik ortakulak iltihabı.şimdi iyi şükür antibiyotik başladık.
Geçmiş olsun canım hayırdır
Tatlım sende hasta olmuşun sanada geçmiş olsungünaydınn
Canım kuru patlıcanla yapıyorum haşlayıp kıyma yumurta maydanoz baharat karışımlarıyla tepsiye serip fırında pişiriyorumBen pırasa ıspanakla falan yapıyomda patlıcanla hiç denemedim
Nasıl oluyor önceden kavuruyomusun yoksa çiğdenmi koyuyon
Haftada bikaç akşam yalnız kalmaya korkan yaşlı bi kadına refakat ediyorum cnm
İnşallah bende hedefime ulaşırım çok değil 15 kilo versem süper olacakGünaydın canlar
Sabah sabah kendimi hastanede hissettim
Herkese geçmiş olsun diyince
İlkaycım dün söylediğin güzel sözler için teşekkür ederim bitanem
Ben ilk 6 ay sıfır kaçamakla 34 Kilo vermiştim
Bayramlarda sonra düzen bozulunca böyle bi gidip geliyorum işte normalde çoktan hedefe ulaşmam gerekiyordu
Bu arada almanyada yaşıyorum konyalıyım
Defnem sen nasılsın bitanem
Dün görünmedin
Herkese sağlıklı mutlu ve kaçamaksız pazarlar
Bizde aynı kulak ağrısı bide oğlanın gözü iltihap akio bole onla ugrasioz 6 da uyandı kulak ağrısıyla insan kendinden gecioda çocuğun u ole gormek uzuoSağol tatlım kızım hastaydı. Şiddetli kulak ağrısıyla gittik ortakulak iltihabı.şimdi iyi şükür antibiyotik başladık.
Geçmiş olsun canım hayırdır
Benim kulak ağrısı hic gecmediydi ablam KBB ye de gidemedim ole duruoda yahyada atlatamamış demek ben anlamadım ki ilk burnu tıkandı sonra gözü akmaya başladı bu sabah uyanmış kulağım agrio die aglioGeçmiş olsun bitanem
Siz hastalığı atlatmamışmıydınız
Sabredip azimle devam edersen verilemicek Kilo yok cnmİnşallah bende hedefime ulaşırım çok değil 15 kilo versem süper olacak
Sizlere sordum ben yazmadım:) bende afyonluyum afyonda yaşıyorum:)
Güzelim iltihab olduysa antibiyotik almadan geçmezBenim kulak ağrısı hic gecmediydi ablam KBB ye de gidemedim ole duruoda yahyada atlatamamış demek ben anlamadım ki ilk burnu tıkandı sonra gözü akmaya başladı bu sabah uyanmış kulağım agrio die aglio
Güzelim iltihab olduysa antibiyotik almadan geçmez
Bence ihmal etme oğlanla beraber gidin dr a
Seninki nasıl oldu cnm daha iyimiİlkay bende kayseriliyim :)
Muge ihmal etme dr git
Sağolası canım inşallahSizede geçmiş olsun Meliham
Kulak Ağrısı zor olur inşallah kısa sürede geçer
Bizde aynı kulak ağrısı bide oğlanın gözü iltihap akio bole onla ugrasioz 6 da uyandı kulak ağrısıyla insan kendinden gecioda çocuğun u ole gormek uzuo
kızlar kulak ağrısına geçici çözüm sarımsak bir ucunu azcık kesin kesik tarafını kulağın içine doğru koyun biraz büyük olsun içine kaçmayacak şekilde bira dusun kulağında geçici olarak ağrıyı kesiyor ama iltihap varsa mutlaka antibiyotik tedavisi gerekiyor sarımsağı ben çocuklarımda yapıyorum hatta kulakları ağrıdığında kendileri istiyor anne sarımsak koy diye:) çok geçmiş olsun...Benim kulak ağrısı hic gecmediydi ablam KBB ye de gidemedim ole duruoda yahyada atlatamamış demek ben anlamadım ki ilk burnu tıkandı sonra gözü akmaya başladı bu sabah uyanmış kulağım agrio die aglio
Çok doğru söyledin canım yılbaşı kaçamağından bugün kurtuldum ama iki güne patladı artık kaçamak yokkk:)Sabredip azimle devam edersen verilemicek Kilo yok cnm
Eğer süreyi kısa tutmak istiyosan cısslardan uzak duracan
Çünkü kaçamaklar bizi bazen 3 gün yada 1 hafta geriye atıyor bide kendimize olan güveni kaybediyoruz
canım benim yaa inşallah çabuk geçerİyi de hala miz mizzz gece de uykuda hep inledi yavrum heralde agrir yeri var dun gece israf etti
Anacım bugün bütün gün geçmiş olsun dicez heraldeTunaydin kzlar ayyy hasta oldukmu topikce oluyoruz :-( benim bebiste hasta yavrum oksuruyo hapsryo burnu akyo atesi var gibiydi aferin verdim 2gundur gece uyku bilmiyo zaten perisan oldu yavrum benimde belim tutuldu hep üst üste geliyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?