- 17 Aralık 2015
- 292
- 1.089
- 28
- 33
Guzel menun cnm cok ama hafif.
Bukadar yiyip nasil eksi oluyosunuz enteresan ya
Masallah
Abla ya lavasini bilr yemedem kivircik maydanoz limon doldurdum ve butun gun yumurtayla gecmisti.
O an cigkofte cok masum gorundu gozume
Ama çılgın bunye affetmiyo....
Spor yapiyosun cnm bide cok ondan.dizimden dolayi aktif degilim hafta ici okula yuruyorum yine evde hareket cok azYedıklerım cok az brokolı karnabahar hepsı kalorısı ınanılmaz az nerdeyse yok onları bıle abartmadan az yıyırum kalorı hesabı yapıyorım benım aldıgım kalorı 600 1300 kadar alabılırım analız yaptırıuorum her ay senınde degıdın gıbı cok hafıf bır cıcek brokolı koydum omlete 9 kalorı koz bıber 14 yumurta birinin aki sari cikinca kalorisi dusuyor benim aldigim kalori ve spora gore ben yavas haftada 500 gramla 1 kilo arasi veriyirum buda en normali benim bide cok cok nadir kacamagim olur oda pek tatli olmaz seker hayatimda yok gibi eskiye nazaran tuz azalttim su 3 geciyor
1 buçuk sıkma sacece kivirciklarin arasina ince gene koydum yaKac adet cig kofte yedin
Spor yapiyosun cnm bide cok ondan.dizimden dolayi aktif degilim hafta ici okula yuruyorum yine evde hareket cok az
Valla sen bilirsin cnmAbla ya sende oyleyim diyosun millet dolma borek goturuyo gene eksi çigkoftedende varsin arti olam ya
Kafam atti gene yarin kendime 1 tepsi baklava soliycem
1 buçuk sıkma sacece kivirciklarin arasina ince gene koydum ya
Bir ara yaziyodum hep ama artik hesaplamiyorum programda bulamiyorum falan bide yiyeceklerin saf hali oluyo kalori hesabi mesela ama sunu bunu ekliyosun yemekte degisiyo.Beim menum cokmu 600 kalori cok az sen kac kalori aliyosun
Nasıl taniscam abla bunyeyle simdi bulguru cikardik aradan o kesinValla sen bilirsin cnm
1 değil 2 tepsi ye istersen
Sonra hoooop 70 lerin üstü olursun
Kız ben kaç aydır diyom bakliyat bulgur şişlik yapıyor diye
Sen daha lavas diyon
Herkesin bünyesi bir değil
O yüzden vücudumuzu iyi tanımamız gerekiyor
Esracım sabah kuru olmuş tek yağlı ekmek yemişinSlm kzlar menumu veriyim
Sabah
11de kahvaltı yaptim
Peynir
2dlim tam buğday etmegi
Azıcık tereyağ
Siyah cay
Esim cips alms azck ondan tattm
Goji çileği 30gr
4.5 aksam yemegi yedim
2 tavuk pirzola
2dlm misir ekmeği
1kase yogurt (1tk keten tohumu)
Su henuz 1.5lt oldu
Yesil cay icicem arada
Kız kim ne yiyokiYiyin yiyin intihar mektubuma
Sebebim zuhal ablanin topiği yazacam
Bir ara yaziyodum hep ama artik hesaplamiyorum programda bulamiyorum falan bide yiyeceklerin saf hali oluyo kalori hesabi mesela ama sunu bunu ekliyosun yemekte degisiyo.
Asyacım menü güzel ama niye hastayken spor yaptınkızlar menüm
sabah 2 yum ve 1 domatesle menemen
yeşilçay
ara
1 fincan şekersiz sütsüz nescafe
ara
bitkiçayı
öğlen
balık
salata
ara
bitkiçayı
akşam
1 tabak pırasa
su 2 lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş,20 yarım mekik,20 karın kası hareketi
Aha buldum sebep sensin kiz ne yediklerini dedin ne kilonu ornek olmuyon bize.Kız kim ne yiyoki
Bak canın istemesin diye ben yazmıyom bile
Kız sen ona bakmaYedıklerım cok az brokolı karnabahar hepsı kalorısı ınanılmaz az nerdeyse yok onları bıle abartmadan az yıyırum kalorı hesabı yapıyorım benım aldıgım kalorı 600 1300 kadar alabılırım analız yaptırıuorum her ay senınde degıdın gıbı cok hafıf bır cıcek brokolı koydum omlete 9 kalorı koz bıber 14 yumurta birinin aki sari cikinca kalorisi dusuyor benim aldigim kalori ve spora gore ben yavas haftada 500 gramla 1 kilo arasi veriyirum buda en normali benim bide cok cok nadir kacamagim olur oda pek tatli olmaz seker hayatimda yok gibi eskiye nazaran tuz azalttim su 3 geciyor
Bu haftada sebze yogurt deniyeyim bari ama iste ugrasip kendime ozel yapmam lazim.
Hafta ici yemekleri kaynanam yapuyo genelde ve tereyagi margarin ve sivi yag hepsind3n kiyar.
Yani sebze yemegi tatli katagorisine girer otomatik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?