💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Slm kzlar menumu veriyim
Sabah
11de kahvaltı yaptim
Peynir
2dlim tam buğday etmegi
Azıcık tereyağ
Siyah cay

Esim cips alms azck ondan tattm

Goji çileği 30gr

4.5 aksam yemegi yedim
2 tavuk pirzola
2dlm misir ekmeği
1kase yogurt (1tk keten tohumu)

Su henuz 1.5lt oldu

Yesil cay icicem arada

kızlar menüm
sabah 2 yum ve 1 domatesle menemen
yeşilçay

ara
1 fincan şekersiz sütsüz nescafe

ara
bitkiçayı
öğlen
balık
salata

ara
bitkiçayı

akşam
1 tabak pırasa

su 2 lt
spor 1 saat tempolu yürüyüş,20 yarım mekik,20 karın kası hareketi

Guzel menun cnm cok ama hafif.
Bukadar yiyip nasil eksi oluyosunuz enteresan ya
Masallah

Yedıklerım cok az brokolı karnabahar hepsı kalorısı ınanılmaz az nerdeyse yok onları bıle abartmadan az yıyırum kalorı hesabı yapıyorım benım aldıgım kalorı 600 1300 kadar alabılırım analız yaptırıuorum her ay senınde degıdın gıbı cok hafıf bır cıcek brokolı koydum omlete 9 kalorı koz bıber 14 yumurta birinin aki sari cikinca kalorisi dusuyor benim aldigim kalori ve spora gore ben yavas haftada 500 gramla 1 kilo arasi veriyirum buda en normali benim bide cok cok nadir kacamagim olur oda pek tatli olmaz seker hayatimda yok gibi eskiye nazaran tuz azalttim su 3 geciyor

Spor yapiyosun cnm bide cok ondan.dizimden dolayi aktif degilim hafta ici okula yuruyorum yine evde hareket cok az

Abla ya sende oyleyim diyosun millet dolma borek goturuyo gene eksi çigkoftedende varsin arti olam ya
Kafam atti gene yarin kendime 1 tepsi baklava soliycem
Valla sen bilirsin cnm
1 değil 2 tepsi ye istersen
Sonra hoooop 70 lerin üstü olursun

Kız ben kaç aydır diyom bakliyat bulgur şişlik yapıyor diye
Sen daha lavas diyon
Herkesin bünyesi bir değil
O yüzden vücudumuzu iyi tanımamız gerekiyor

Nasıl taniscam abla bunyeyle simdi bulguru cikardik aradan o kesin

Esracım sabah kuru olmuş tek yağlı ekmek yemişin
Akşamda ekmek yerine salata olsaymış süper olurdu
Tabiki azcıkda olsa cips yoook

Bir ara yaziyodum hep ama artik hesaplamiyorum programda bulamiyorum falan bide yiyeceklerin saf hali oluyo kalori hesabi mesela ama sunu bunu ekliyosun yemekte degisiyo.

Dıyetkolıkten bakabılrısın ben haşlıyorum yag yada salca koymuyorum koyarsam ona gore hesaplıyorum dıyetkocum var ben baya ınceledım kullanıyorum memnunum bır cok cesıt var bak atıyom foto baya ayrjntılı

Eklentiler

• image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 26
Bu haftada sebze yogurt deniyeyim bari ama iste ugrasip kendime ozel yapmam lazim.
Hafta ici yemekleri kaynanam yapuyo genelde ve tereyagi margarin ve sivi yag hepsind3n kiyar.
Yani sebze yemegi tatli katagorisine girer otomatik olarak

Asyacım menü güzel ama niye hastayken spor yaptın

Kız sen ona bakma
Çiğ köftenin acısını çıkartmaya çalışıyor

Bu haftada sebze yogurt deniyeyim bari ama iste ugrasip kendime ozel yapmam lazim.
Hafta ici yemekleri kaynanam yapuyo genelde ve tereyagi margarin ve sivi yag hepsind3n kiyar.
Yani sebze yemegi tatli katagorisine girer otomatik olarak

Sen yag margarın tereyag ye bızım haşlamalara laf et cok yıyonuz dıye aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…