Yap tabi alışkanlık haline getir.evde ufak dişli sarımsağım var, organik
bu sefer yapacağım inanıyorum
bu akşam başlıycam inşallah, akşam yemekten önce yutayım, alışkanlık haline getireyimYap tabi alışkanlık haline getir.
Tansiyon dusuklugun yoksa her yemekten once yut. Daha iyi.bu akşam başlıycam inşallah, akşam yemekten önce yutayım, alışkanlık haline getireyim
tansiyonum biraz düşük , akşam 1 tane ile başlamam en iyisi, gündüz yutamam, kokarsa iş yerinde , ne olur ne olmazTansiyon dusuklugun yoksa her yemekten once yut. Daha iyi.
Tabii. Allah korusun tansiyon da oynayabilir.tansiyonum biraz düşük , akşam 1 tane ile başlamam en iyisi, gündüz yutamam, kokarsa iş yerinde , ne olur ne olmaz
genzim yanıyor şu an fena baş ağrısı çok fena yaNasıl oldun asyam?
Sarımsak yutuyorum canım iciyorum yazmisim işte
Kuzum dinlen bari spor neyim yapma akşamada sıcak çorba iç..genzim yanıyor şu an fena baş ağrısı çok fena ya
Hayirdir cnmslm kızlar sabaha kadar uyuyamadım eşimle sabahı sabah ettik kv gelmişti sabahtan o gitti ancak girebildim
Abla msjinda bile bu isi basaracagina dair isik gordum he :-(Kızlar önceki mesajda yazdığım gibi bugün 1 senem doldu
O zaman takıma başvurduğum Mesajımı buldum
Sizlerlede paylaşmak istedim
Mesajım ___
Selam, ben 43 yaşında 3 çocuk annesi ve 27 senelik evliyim.boyum 1.70 şu anda 110,kg.
Evlendiğimde 58 kiloydum.arka arkaya 3 çocuk hamileliklerde hep çok Kilo aldım ama 3üncü çocuktan sonra bile75 kg.inmiştim.daha sonra nasıl olduğunu anlamadan almaya devam ettim.Kilo aldıkça bunalıma girdim bunalıma girdikten yemeye devam ettim.zaman zaman sağlıksız diyetler yaptım verdim aldım.en Son iki sene önce tartıda çıktım 123 olmuşum.Sağlıklı beslenerek ve sporla 88 düştüm.hayatımın hatasınıyaparak hem sporu bıraktım(o dönem ameliyat olmuştum)hemde yediklerini dikkat etmedim sonuç geçen hafta bi tartıldım 113 küsür olmuşum . Biraz dikkat etmeye başladım bugün 110,6ya indim.bugün öncelikle KK üye oldum bu sefer çok kararlıyım. Eminim bu sefer başarıcam.Bu yolda hem motivasyon için hemde hırs yapmak için aranıza katılmak istiyorum.Ne dersiniz
Abla msjinda bile bu isi basaracagina dair isik gordum he :-(
Asya kötü üşütmüş özlemcim..Hayirdir cnm
yok azdirmiyor. Bende esmerim yoksa kullanır miyim?
Ama vücut çok dinç oluyor.
Tek kötü yanı içince azıcık gaz yapıyor
yok azdirmiyor. Bende esmerim yoksa kullanır miyim?
Ama vücut çok dinç oluyor.
Tek kötü yanı içince azıcık gaz yapıyor
Hayır, sarımsak..Cnm bahsedilen sahis çorek otu yagimi
Asya kötü üşütmüş özlemcim..
İvet.He oyuzden
Sağol cnm Ama yaza kalmıcak inşallahMefkurem bacım 2. Yıla sarkitma hazirana kadar istediğin kiloda ol.
Yoksa bu durum seni çok bunaltir bacım.
Seni tebrik ediyorum azmin için.
Sen o ışığı gördüysen sorun yok o zaman TatlişimAbla msjinda bile bu isi basaracagina dair isik gordum he :-(
Harikasın şubat sonuna 65...Sağol cnm Ama yaza kalmıcak inşallah
En geç Şubat sonu bu işi bitiririm
65 de emin değilim cnmHarikasın şubat sonuna 65...
Bende bitirebilirim umarım. 27 şubatta 1 yıl olacak diyete başlayalı bunaldım biraz açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?