ayy evet abla bu zamana kadar ağzından tek kötü laf duymadım Allah razı olsun kimseyede ezdirmedi beniHiiiç bi şey olmaz.
İçinde olsaydı tombişken yapardı..
En azından bizi gerçekten sevdiklerini biliyoruz dimi?
Tombişken bile laf etmediler ettirmediler bize.
Çok şükür rabbime bende..ayy evet abla bu zamana kadar ağzından tek kötü laf duymadım Allah razı olsun kimseyede ezdirmedi beni
Ay ne güzel olmuş.. Afiyet olsun.İyi akşamlar menumu verip cikicam yarın gorusuruz
Sabah
1 bardak ılık limonlu su
Kahvaltı
11:00
2 yumurtadan mantarlı lor peynirli omlet
1 kupa yeşil cay
Ara
1 elma
Akşam
6-7 tane mercimek köftesi baya marul
1 bardak ayran
Su 3 litre
Spor
1 saat bisiklet
Ben geldim bile fıstıkMerhaba Mefkurem ve arkadaşlar :)
Tebrikler öncelikle, çok güzel bir başarı olmuş..
Bugün bir günlük açarak aranıza dahil oldum, destek ve önerilerinizi bekliyorum.. Aşağıda linkini de veriyorum, ben şimdi konunuzu inceleyim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tmek-isteyenleri-gunlugume-bekliyorum.892668/
Bence burası anca 1000 kcl dir. Geçmez yani..Ozlem bu listeyi bi hesaplarmisin guzelim 1000 kalori diyor ama ben hesapliyorum hatta ogle ekmegi ve meyveleri yemiyorum neredeyse1000 kalori ediyor
Bu bugun ki menum degil onu.sonravyazarimm
KAHVALTİ domates salatalik 1 dilim k.ekmegi 1 kkb.peynir
ARA 4 diyet biskuvi
OGLE 60 gr k.et salata 1 sb ayran 1 dilim k.ekmegi
ARA 4 diyet biskuvi
AKSAM 8 yk sebze yemegi ½ kase yogurt salata 4 yk p.pilavi
ARA 2 porsiyon meyve
Günlüğün hayırlı olsun cnmMerhaba Mefkurem ve arkadaşlar :)
Tebrikler öncelikle, çok güzel bir başarı olmuş..
Bugün bir günlük açarak aranıza dahil oldum, destek ve önerilerinizi bekliyorum.. Aşağıda linkini de veriyorum, ben şimdi konunuzu inceleyim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tmek-isteyenleri-gunlugume-bekliyorum.892668/
Heyyy önce ben buldum onu..Günlüğün hayırlı olsun cnm
İnsan azmedtikten sonra inilmiyecek Kilo yok
Kilo vermek sabır ve disiplin işi
Eğer daha fazla destek ve motivasyon istersen cuma yarışmalarına katılmanı tavsiye ederim
Ben 9.takımdayım
Gelirsen çok sevinirim
Kız nerde buldunHeyyy önce ben buldum onu..
Kaptın dimi cadı seniiiii
Aslında çok komik oldu ben onun günlüğüne msj yazarken oda buraya yazmış şaka gibiKız nerde buldun
Dur bakalım gelmek istiyecekmi
Yarışma disiplini çoğu kişiyi sıkıyor
Son haftalarda bize 5-6 kişi gelip ortadan kayboldular
Anaam çok yorulmuşsun yazık..İyi akşamlar 10 dk oldu eve gırelı dısarda işlerım vardı garıp bır menu oldu zumbada cok yoruldum belım falan agrıdı yemek yapıcak hal kalmadı dısardada yemek ıstemedım
Sabah peynır kıvırcık 3 zeytın
Öglen 2 kepçe mercimek çorba,1 dilim çavdar
Spor
7 dk elıptek
40 dk zumba
30 dk total bady(karın kaslar ve kollar dambılla)
17:40 -1 haşlama yumurta,2 çatal sucuklu yumurta ,yarım kıbrt kutusu peynır 1 dilim çavdar.1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Su 2,5
Anaam çok yorulmuşsun yazık..
Menün güzel ama ben o kadar spor yapsam senin iki katın yerim valla.
Uff dinlen bariAlıstım bazen bende bazen cok acıkıyorum ama bugun acıkmadım sadece heryerım agrıyır ayak altıma kadar
Senin sebzeler bugün ortadan kaybolmuşİyi akşamlar 10 dk oldu eve gırelı dısarda işlerım vardı garıp bır menu oldu zumbada cok yoruldum belım falan agrıdı yemek yapıcak hal kalmadı dısardada yemek ıstemedım
Sabah peynır kıvırcık 3 zeytın
Öglen 2 kepçe mercimek çorba,1 dilim çavdar
Spor
7 dk elıptek
40 dk zumba
30 dk total bady(karın kaslar ve kollar dambılla)
17:40 -1 haşlama yumurta,2 çatal sucuklu yumurta ,yarım kıbrt kutusu peynır 1 dilim çavdar.1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Su 2,5
Biliyorum bitanemAslında çok komik oldu ben onun günlüğüne msj yazarken oda buraya yazmış şaka gibi
Biliyorum fıstık şakasına söyledim..
Bizede öyle gelen bi daha görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?