Çok güzel tatlım Hatta bana biraz az gibi geldiBende yazıyım menümü
9:00 2 haşlanmış yumurta
1 dlm ekmek
4 zeytin
Az peynır
12:00 1 kase yoğurt
1 elma
18:30 1tbk turlu
Salata
Su 2 civarı
30 dl step
Seninde çok güzel tatlım Ama akşam acıkmıcanmı yemek yememişinSlm kzlar menumu veriyim
08:00
2dlm light ekmek
Peynir
Domates
Salatalık
Biber
Siyah cay
10:00
Tek sekerli turk kahvesi
13:30
1tabak yoğurtlu bugday
15:50
1elma
18:00
2havuc
6yk yogurt (havuclari rendeleyip yogurtla karstrdm)
Uzerine p.biber, nane
Naptn sen bacm bulgurda cosmussun neyseki allahtan oglen yemissin :)MENUM
KAHVALTİ 07.45 1 salatalik 1h.yumurta 1 ç.ekmegi 1 kk b.peynir
ARA 08.45 tek sekerli t. kahvesi
ARA 10.30 2 galeta
OGLE 13.00 2 tavuk baget salata 1 sb ayran 6-8 yk bulgur pilavi
ARA 16.50 2 k.kayisi 1 incir
AKSAM 18.00 kabak sote yogurt
Su 3 lt
SPOR
mekik .....60
Sguat ......35
Twister ...50
İp atlma..60
Bacak .....60 sporu yapicam
ok abla acksamda yemem artk anneme geldim simdi kabak tatlisi yapms azck ondan tadarm cok costum ben bu ara toparlamam lazm aksam erkn ve hafif seyler yiyerekSeninde çok güzel tatlım Ama akşam acıkmıcanmı yemek yememişin
Ayy sorma ben bu aralar oleyim surekli yemek yemek istiyorum bir istahlym bulgur pilavi yapmstm cokta guzel olmus yememek icin zor tuttum kendimi esime sofrayi kurarken cataln ucuyla tattmEsra menun baya hafif acikirsan yogurt ye
Kizzzz ben.yaklasik 4 aydir yemiyordum. Valla oyle acikiyorum.ki oglene eger buraya yazmayacak ve yeni.baslangic yapmamis olsam tencereyi yicedimmm
Ayy bende grip oluyorum gecmis olsun cnmne var ne yok kızlarrr ben sancılanıyorum grip bir yandan yarın kına var koşuşturma olucak bir yandan
baştan önlem al gülüm ben pert oldum artıkkAyy bende grip oluyorum gecmis olsun cnm
Öyle karar verdiysen hiç tatlıya bulaşma derim tatlımok abla acksamda yemem artk anneme geldim simdi kabak tatlisi yapms azck ondan tadarm cok costum ben bu ara toparlamam lazm aksam erkn ve hafif seyler yiyerek
Başlangıcı çok güzel yaptın bitanemEsra menun baya hafif acikirsan yogurt ye
Kizzzz ben.yaklasik 4 aydir yemiyordum. Valla oyle acikiyorum.ki oglene eger buraya yazmayacak ve yeni.baslangic yapmamis olsam tencereyi yicedimmm
Keske sevkini kirmasaydin kizzzzzMefkurem bırınden ben sorunluyum benım yuzumden gıttı dıger topıkte kımse yorum yapmaz hrle kırıcı asla makarna pılav gece tatlılar yıyor nasıl bu kadar yıyıp 2 kılo verdın deduk dıye asalıyorsunuz dedı bende burda sıkayet edıyosan zuhal ablanıj topıge hıc gelme dedım kız ortadan kayboldu hıc elestırıye gelemıyordu nıye yedın keske yemeseydın bıle denmesıne alınıyordu
Kız bende bütün gün mesaj yazmak için parmaklarımı oynatıyom oda spor sayılırmıSlm ben geldim menumu yazayim sonra size birsey daniscam kizlar.
Sabah uyaninca okula gitmeden tarcinli balli sut
1 haslanmis yumurta
Oglen 2 yumurta 4 kuru kayisi 5 kasik yogurt
Ikindi 2 tane form buskivi
Aksam ayran corbasi 2 kasik menemen
Spor ders anlattim cenemi oynattim olurmu
Olur tatlım, Geçen hafta çok artı olunca yapmadımKizz ozlemmm o spor olmazzz
Zuhal ablam bu cuma ilksayfadaki listemizi yenileyelim.mi
Hangimiz balimOzlemm 2345 sayfaya bakarmisin sana yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?