💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ay korkutmayn benii daha verecek on kilom var
işkillendik bi kere napalım
ne kadar dığru yazmışsın canım.bunu unutmayıp ara sıra ven de yapıcam.

Ay korkutmayn benii daha verecek on kilom var
işkillendik bi kere napalım
ne kadar dığru yazmışsın canım.bunu unutmayıp ara sıra ven de yapıcam.

Ablam gecmis olsun ya.

Tesekkur ederim evet bu hafta gibi dikkat edersem 2 haftaya hedefimdeyim inşallah yolun sonuna geliyoz
Benm kilo durdu gitmiyo günlrdir dikkat ediorum ama oynama yok niye bole oldu blmiorum halbuki hedefm cok farkliydi ya regl olaym bitsin beklicem ama zaman gececek tartiya takilmicam ya şu aralar.

Benm kilo durdu gitmiyo günlrdir dikkat ediorum ama oynama yok niye bole oldu blmiorum halbuki hedefm cok farkliydi ya regl olaym bitsin beklicem ama zaman gececek tartiya takilmicam ya şu aralar.
Regl in etkisi çok fazla kiloda bende çok farkediyo reglden sonra vücud toplanıp inişe geciyo

Günaydınnn dün çocukları sınavlarına çalıştırdım gelemedim son sınavlar Allah yardımcıları olsun...
Dünkü menüm
Kahvaltı peynirli omlet bir dilim ekmek
Öğlen tavuk salatası bir kurabiye çay
Akşam etli karnıbahar yemeği 5 kaşık havuç salatası
Su 2 litre
Spor 100 ip atlama

Regl in etkisi çok fazla kiloda bende çok farkediyo reglden sonra vücud toplanıp inişe geciyo
Bende guzel bi inis olcagni umuyorum.. dedigin gibi cok farkediyor tutuyor vucud ne kadar dkkat edersen et. Ki ben acayip dikkat ettm yok gene de.o yuzden şu 1 haftada regl olup regl btmesni beklemek en mantklisi benm icin bakalim. Zaten ben regl oldgmu metobolizmam fazla calistignd anliyormki reglm geldi gelicek ve geliyor. Tam reglm olma sirasinda cozuluyor sanki metom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…