işkillendik bi kere napalımAy korkutmayn benii daha verecek on kilom var
ne kadar dığru yazmışsın canım.bunu unutmayıp ara sıra ven de yapıcam.Guzelce dinlen cnm kendine zmn ayir gzl bi dus sicak bi cay hatta bi film dizi neyim ac izle ayaklarni uzat. Hep kndmze zaman ayiramadgmzda sikntilar basio bizi. Kmse sen yorldn mu clstn mi die bakmaz bu hatta kndinin kiymetini gene kendin bileceksn canm.
işkillendik bi kere napalımAy korkutmayn benii daha verecek on kilom var
ne kadar dığru yazmışsın canım.bunu unutmayıp ara sıra ven de yapıcam.Guzelce dinlen cnm kendine zmn ayir gzl bi dus sicak bi cay hatta bi film dizi neyim ac izle ayaklarni uzat. Hep kndmze zaman ayiramadgmzda sikntilar basio bizi. Kmse sen yorldn mu clstn mi die bakmaz bu hatta kndinin kiymetini gene kendin bileceksn canm.
Ablam gecmis olsun ya.İnşallah yarın herkes tartıda mutlu olur
Eşim hastaneye pansumana gidecek
Bilmiyorum araba sürebilirmi yoksa benim götürmem gerekir
Kızlar gelen giden olursa, listeyi ilk fırsatta yapıcam
Geç olursa kusura bakmayın
H M
Hatice hoşgeldin cnm
Herkese iyi geceler
Öpüldünüz fıstıklar
Ay ne güzel yaa:) tebrk ederm. Hedefne de az kalmis.. imrendm sana valla:)Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
İlk bildirim benden gelsin
P.tesi 69 00
Cuma 67 500
Tesekkur ederim evet bu hafta gibi dikkat edersem 2 haftaya hedefimdeyim inşallah yolun sonuna geliyozAy ne güzel yaa:) tebrk ederm. Hedefne de az kalmis.. imrendm sana valla:)
Olsun ya 69 güzel 7 lerden sonra insanı mutlu ediyor seninde az kalmış inşallah çabucak sağlıklı bi şekilde verirsinBizde 69 da kaldk iyimiii yaa
Benm kilo durdu gitmiyo günlrdir dikkat ediorum ama oynama yok niye bole oldu blmiorum halbuki hedefm cok farkliydiTesekkur ederim evet bu hafta gibi dikkat edersem 2 haftaya hedefimdeyim inşallah yolun sonuna geliyoz
Regl in etkisi çok fazla kiloda bende çok farkediyo reglden sonra vücud toplanıp inişe geciyoBenm kilo durdu gitmiyo günlrdir dikkat ediorum ama oynama yok niye bole oldu blmiorum halbuki hedefm cok farkliydiya regl olaym bitsin beklicem ama zaman gececek tartiya takilmicam ya şu aralar.
Supersin tatlim :)Hayirli cumalar.
Kizlar
gecen cuma 78.7
Bugun 77.4
Fark -1.3
Pazartesiye gore de 1.7 :)
Bende guzel bi inis olcagni umuyorum.. dedigin gibi cok farkediyor tutuyor vucud ne kadar dkkat edersen et. Ki ben acayip dikkat ettm yok gene de.o yuzden şu 1 haftada regl olup regl btmesni beklemek en mantklisi benm icin bakalim. Zaten ben regl oldgmu metobolizmam fazla calistignd anliyormki reglm geldi gelicek ve geliyor. Tam reglm olma sirasinda cozuluyor sanki metomRegl in etkisi çok fazla kiloda bende çok farkediyo reglden sonra vücud toplanıp inişe geciyo
Şu 85 i bir görsem ilk hedefim:) tebrikler:)Bende bildirimimi yapiyim
gecen cuma ve pazartesi 86.6
Bugün 85.9
Fark -700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?