Canım bende reglim bende çok oynamıyo nedense:)Bende guzel bi inis olcagni umuyorum.. dedigin gibi cok farkediyor tutuyor vucud ne kadar dkkat edersen et. Ki ben acayip dikkat ettm yok gene de.o yuzden şu 1 haftada regl olup regl btmesni beklemek en mantklisi benm icin bakalim
Emel nasıl beceriyorsunuz canım yaa bu kadar fark hiç olmadı bende süpersin maşallahh:)Hayirli cumalar.
Kizlar
gecen cuma 78.7
Bugun 77.4
Fark -1.3
Pazartesiye gore de 1.7 :)
Bende regl haftada hep aynı kalırim bazen + olur ama bitme gününün hemen arkasında -1 2 kilo birden gidiyoBende guzel bi inis olcagni umuyorum.. dedigin gibi cok farkediyor tutuyor vucud ne kadar dkkat edersen et. Ki ben acayip dikkat ettm yok gene de.o yuzden şu 1 haftada regl olup regl btmesni beklemek en mantklisi benm icin bakalim. Zaten ben regl oldgmu metobolizmam fazla calistignd anliyormki reglm geldi gelicek ve geliyor. Tam reglm olma sirasinda cozuluyor sanki metom
Dogru aynen oyle oluyor.. regl bitince 67 olucam eminim:) buraya gelemedigm surede baya dkkat ettm.. detoks amacli bunun karsiligini goruceme inaniyorumm..Bende regl haftada hep aynı kalırim bazen + olur ama bitme gününün hemen arkasında -1 2 kilo birden gidiyo
Sana da brova nasil kilo vermisin ole.. tebrkklerr:) evet insallahh cok sevinecem insallah canm sahol:)Oohhh herkes - lerde :)
Muge sen bu ara annen di hastalikti falan.tam konsantre olamadin. Ama + gitmis bence guzel devam tatlim
Esracigim sen de supersin.
ilkay husne bravo hatice regl sonrasi cok sevineceksin inan. :)
Evet maalesef o yuzden beklememiz en iyisii ben duzenli veren biriyim bi sebeb yok vermrmem icin ama vucudda hem direniyo hem adet etkli iste.bekleyelim sabir sabiirCanım bende reglim bende çok oynamıyo nedense:)
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
İlk bildirim benden gelsin
P.tesi 69 00
Cuma 67 500
Dahada super olucakti da beni bititdi son 2 gun prsmbe tartldgmda dqha az ckmstmOohhh herkes - lerde :)
Muge sen bu ara annen di hastalikti falan.tam konsantre olamadin. Ama + gitmis bence guzel devam tatlim
Esracigim sen de supersin.
ilkay husne bravo hatice regl sonrasi cok sevineceksin inan. :)
Ben de aynen öyleyim. Regl öncesi 7 gün karnım baya şişiyor.Bende guzel bi inis olcagni umuyorum.. dedigin gibi cok farkediyor tutuyor vucud ne kadar dkkat edersen et. Ki ben acayip dikkat ettm yok gene de.o yuzden şu 1 haftada regl olup regl btmesni beklemek en mantklisi benm icin bakalim. Zaten ben regl oldgmu metobolizmam fazla calistignd anliyormki reglm geldi gelicek ve geliyor. Tam reglm olma sirasinda cozuluyor sanki metom
Ayybem cocuk uyudukça girebiliyorum.aksattığım oluyor.telefonum desen şarz sorunu var.bir de evimde tel zor çekiyor cook yavaş. bırak 2sini birden tek grubu bilegötüremiyoeum defne.o yüzden gelmiyim hiç
.
kııız test neyim yapsana hakkaten
Su anda en kilolubenim 97 ya :-( üzülme yanıHerkes 6 lı kilolarda. Galiba en şişmanınız benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?