Hadi inşallah.Kan tahlilim var onu bi alayim yarib ksmtse.. diyetsyene randevu alicam... insallah ii sonuclar aliirimm
Ams bi guncuktu kiiii. O da mi olmazNe kadar da haklısın defnecim
Tabi tabi 75 olunca ödül olarak hepsini bi ye de bütün giden eksiler artıya döner
Hosgeldn canm yasitiz senle. De haydi bismillah diip basla bakalim burada paylasmda bulunmak cidden cok keyifli:)yok canim Allah in izni ile bozmak yok. Bahanemde kalmadi zaten... seni seviyorum canim. Her zaman desteksin.
Sagol canım sen de çok guzel kilo verdin takip ediyorum.
Sen bizim ablamizsin o zaman desene. Ben 28 yasindayim. Yarin sabah bildirimimi yapacagim ve duzenli menulerim olacak.
Cık cık cık. En azından hedefe ukaşıp bi süre sabit kalana kadar dikkat etmek lazım benceAms bi guncuktu kiiii. O da mi olmaz(
Guzelce dinlen cnm kendine zmn ayir gzl bi dus sicak bi cay hatta bi film dizi neyim ac izle ayaklarni uzat. Hep kndmze zaman ayiramadgmzda sikntilar basio bizi. Kmse sen yorldn mu clstn mi die bakmaz bu hatta kndinin kiymetini gene kendin bileceksn canm.Ne biliyim Ablam ya bugünde böyle bi sıkıntı çöktü yarına biseyim kalmaz bazen yoruluyorum etrafıma da caktirmamaya çalışınca kendimi yiyorum
halbuki negzel hayallerm vardii baska bahara kaldi:)) su guzel cislarn htrina kln 9 kiloyu cabuck veriym bariCık cık cık. En azından hedefe ukaşıp bi süre sabit kalana kadar dikkat etmek lazım bence
Sabrethalbuki negzel hayallerm vardii baska bahara kaldi:)) su guzel cislarn htrina kln 9 kiloyu cabuck veriym bari
Hıııı ne kadar, yağlı mı yağsız mı,tuzlu mu tuzsuz mu.Ben geldım bıraz mısır yedımaldılar ortada oturdugum için benım kucagıma koydılar valla yedım bende
Şimdilik o kadar nazlanmadı cnmeşin nasıl oldu abla.cok nazkanıyor mugelen gıden cok mu
Hosggeldin ablaŞimdilik o kadar nazlanmadı cnm
Genelde boş kalmadı ev
Çocuklarda akşam yemeğe geldi
Görümcemlerde vardı
Ama gelecekler daha bitmedi
Heralde yarın ve haftasonu dolu geçer
Şu anda gözlerimi zor açıyom yinede Size bi bakayım dedim
bem cocuk uyudukça girebiliyorum.aksattığım oluyor.telefonum desen şarz sorunu var.bir de evimde tel zor çekiyor cook yavaş. bırak 2sini birden tek grubu bilegötüremiyoeum defne.o yüzden gelmiyim hiçKırılsın anasını satayım.
Bilmem ben mayıs yada hazirandı galiba takıma katıldığımda..
Gel anam sende bize gel herkese yer var..
İlkayda bizde..
kııız test neyim yapsana hakkatenKizlar cnm herbisileri cekioooo. Tursu yiorm iki saattr ustelk yarn tarti gunuubri bni durdrsnn yesil zytnler tursular gozumde donuooo:)
allah allaaaah.hasteden çıkar çıkmaz da bu kadar gelinir mi...hayret.Şimdilik o kadar nazlanmadı cnm
Genelde boş kalmadı ev
Görümcemlerde vardı
allah allaaaah.hasteden çıkar çıkmaz da bu kadar gelinir mi...hayret.Şimdilik o kadar nazlanmadı cnm
Genelde boş kalmadı ev
Görümcemlerde vardı
Hıııı ne kadar, yağlı mı yağsız mı,tuzlu mu tuzsuz mu.
Sağol fıstığım valla geldiğim gibide gidecem heraldeHosggeldin abla
Yabancı değil tatlım geneli ailedenallah allaaaah.hasteden çıkar çıkmaz da bu kadar gelinir mi...hayret.
hımmm iyi bari ablacım gçmş olsun yine.Sağol fıstığım valla geldiğim gibide gidecem heralde
Takımları sormuştum cnm
Ben hepinize sormuştum katılmak isteyen varmı diye sizden ses çıkmadı
Diyet gruplarını açarsan orda takımları görürsün
Yabancı değil tatlım geneli aileden
Kardeşler yeğenler falan
Sadece yabancı olarak, bi arkadaşı hastaneye gitmiş, ordan çıktı demişler eve uğradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?