💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canım benım cok sevındım cok gzurl bır haber tabıkı dualarımız senınle gorduler cıtırı tabı gorucu cıkar
ya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk

ya tümm tanıdıklar oradaydı varya ne tepkiler aldım anlatamam öyle motive oldum anlatamam şimdi 90 60 90 değilim tabi ama eski halimi bildikleri için şokkkk oldularr şokkk

90 60 90 olmak gerekmıyor canım spor da menude sende super bu morall uzun sure yeter baskalarından duyunca xok guzel oluyor dımı banada gecen bırı yeter daha verme dedı yuzn baya suzulmus falan olurmu daha 7 kılom var vermem gereken ama hosumada gıttı yanı

gerçekten öyle ya eşim diyorki karımsın diye demmiyorum ama gelin hariç orda en güzel olan sendin elbisenin yakışması taşıman falan çok onore oldum vallahi çok hoşuma gittiinsan grurlanıyorr

gerçekten öyle ya eşim diyorki karımsın diye demmiyorum ama gelin hariç orda en güzel olan sendin elbisenin yakışması taşıman falan çok onore oldum vallahi çok hoşuma gittiinsan grurlanıyorr

Emeklerının karsılıgını alıyosun hakettın dahada şok olucaklar kız nazar degcek kası poponu

Slm kzkar simdiden menumu bildiriyim
Sabah 08:30
1minik poğça (dun arkadas geldi caya kendi yapms sabaha saklamstm )
Peynir
Domates
Salatalık
Biber
Pirasa
Maydanoz
Siyah cay

12:00 yogurtlu buğday

14:30sade soda
Arada yesil cay icicem aksamda kuzenimin d.gunu var tremisu yapyorum oyuzden aksam yemegi yemiycem 1dlim tremisu iyicem kzkar yatmadan oncede yesil çay icerim görüşürüz :-*

Oooo super asyam bak sana uzulme dedik tatlim ya kafana takiyosun hemen
Bi rahatla gelen tepkilere sevin kilo verdin esini kiskandir baska seylerle ugras

Banada erken evlendigim icin kaynanamin yaninda coook gorucu cikti gelin kocamdan isteyin beni dedim

Maşallah çıtır hanım.

Cnm pogacani erken yemissin erir o guzel menun cnm gidecegin yerdede dikkat et bak makarna beni uzdu sabah yemiycem bidaha cisss

Kadinlari mutlu etmek nekadar kolay degilmi 2 guzel cumle sadece ya
Bazen beceremiyolar iste

cok sevindimm çooook
way way wayyyy iltifata bak .senin ki miydi o zayıf yoksa ayrılık falab diyen dana.ohhhh içimin yağları eridi walla bemim bile
Vayyy asyammmm :) masallah de kizzzz

Defneeee zuhal.ablaaaa kiz nerdesiniz?

Birgulum kalori saymadim gulum 1000-1200 kalorilik diyet uyguladim :)
ben de istiyorum o diyeti emelcim bu hafta süper gitmiş.

cok sevindimm çooook

way way wayyyy iltifata bak .senin ki miydi o zayıf yoksa ayrılık falab diyen dana.ohhhh içimin yağları eridi walla bemim bile

ben de istiyorum o diyeti emelcim bu hafta süper gitmiş.
sağol gülüm bol bol duanızı bekliyorumm hepinizin ilk ay daha hemen olacak diye bişey yok ama olsun rabbim herşeyin en iyisini bilir..yanlış hatırlıyon gülüm o dana benim değill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…