- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Ben de ekmek ve bulgurdan bir süre uzak durmaya çalışıcam. İnşallah. Bende de bir ağırlık var. Ama spor yapıcam akşama doğru.
Evet yoğurtta iyi olur.Evet bır dene kabızlık olunca bazı seylet ınanılmaz agırlık verıyor. Bende bıraz yogurtda yonelcem
Evet yoğurtta iyi olur.
Bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor. Dun gittigim misafirlikte kadın browni yapmıştı. Self servis gibi yapmıştı yiyecekleri arkama alacak şekilde oturdum. Görmek yememek çok zor.Evet durdu benım kılo vermem 2 gun pek sıkmadım ama yarından ıtıbaren daha sıkı bır menu yapcam
Bence de az ve en lezzetli olanı ye. Tabi kalorisi de düsuk olan.Missfirler geliyooooo
Yemeklerle olan buyuk imtihanim basliyo gene
Allah yardimcim olsun
Gecmiş olsun.
Bazen vücudu şaşırtmak gerekiyor. Dun gittigim misafirlikte kadın browni yapmıştı. Self servis gibi yapmıştı yiyecekleri arkama alacak şekilde oturdum. Görmek yememek çok zor.
Menün sporun güzel canim.kızlar menümü yazayım
sabah
yarım çay bardağı lor
5 zeytin
1 köz biber
1 salatalık
yeşilçay
ara
1 elma
1 sade türk kahvesi
öğle 2 parça tavuk
biraz salata
ara
bitkiçayı
ara
bitkiçayı
akşam
1 tabak kabak
salata
su 2 lt
spor 30 dk tempolu yürüyüş,40 yarım mekik,40 karın kası hareketi
Geçmiş olsun kuşum. Senin vücut kendini tutmaya başladı bence. Biraz şaşırt.Goji beri ve suyu
12:00 1 dilim yumurtali ekmek,1 tatlı kasigi fistik ezmesi,2 dilim cavdar ekmegi,1 tatli kasigi labne,
17:15 kücük kase makarna,3 yk menemen,6,7 tane patates
Su 2,5 lt
Bugun kasmadım zaten kendıme ayrı yemek pısırcek halım yok asırı mıgdem bulanıyor gojıdenmı bılemedım sabahtan berı boyleyım basımda agrıyor
Geçmiş olsun kuşum. Senin vücut kendini tutmaya başladı bence. Biraz şaşırt.
Canım benim yaa ne yiyeceksin herşey yasak salatalıktamı yasakmış hiç duymamıştım
Maalesef :-( tesekkur ler canımSagol canim benim de 5 yasinda bir kizim ve 1.5 yasinda oglum var yas 28. Gecmis olsun bu arada. Cok hassas beslenmen lazim
Canim patates diyeti mi yapiyorsun.Bende menumu yazayim
Sabah patates haslama
Oglen patates haslama
Aksam dereotu maydanoz ve limonla patates haslama
Misafirlerle kurulan sofra doluydu ben sadece 1 tane lahana dolmasi 2 kasikta yumurtali yesil fasulye kavurmasi
Su 2 ye yakindir cok ictim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?