Arti cikiyom diye yaptim bugunu atlattim bir an once sakizimla bisey yemeden uyumak istiyom mutfak yiyecek ve ciss doluCanim patates diyeti mi yapiyorsun.
Karbonhidrat aldigimda bende WC problemi yaşıyorum.Arkadaşlar ben birşey sorucam. Dikkat ettim kendime ekmek yediğim gün metebolizmam yavaşlıyor. Bağırsak problemi yaşıyorum. Acaba gluten hassasiyeti tarzı birşey olabilir mi. Ekmek yemeyince daha rahat oluyorum. Yillardır bu problemi yaşıyorum. Ekmekten olabileceğini yeni farkettim. Bu konuda bilgisi yada yorumu olan var mı.
Goji tansiyon oynatirmi Acep?Goji beri ve suyu
12:00 1 dilim yumurtali ekmek,1 tatlı kasigi fistik ezmesi,2 dilim cavdar ekmegi,1 tatli kasigi labne,
17:15 kücük kase makarna,3 yk menemen,6,7 tane patates
Su 2,5 lt
Bugun kasmadım zaten kendıme ayrı yemek pısırcek halım yok asırı mıgdem bulanıyor gojıdenmı bılemedım sabahtan berı boyleyım basımda agrıyor
Ben gittim herhangi bir zamandı. Yaptılar.Kızlar sizden bilgi almam lazım.
Endokrine test yaptırmak için adetken mi gitmek gerekiyor yoksa herhangi bir zaman mı?
Fark ediyor mu?
Bi yerden baslamak lazm zuhal sblacimm evett.. sali gunu basliyim ama olurmu.. regl olmus olurum o zamana hic olmazsa.. cozutuyom valla arada nolcek blmiorumHaticem sende pazartesi menü bildirimine başlıyon güzellik
Burda tek tozutan ben olabilirim
Size yasakkkk
Defnem tabiki bulgurun şişkinliğide olabilir ama daha çok bacağındaki şişliktendir senin artın
Sınavlar ne zaman bitiyor şekercik 14 Şubat'a fazla kalmadı
Bende ssrimsagi soyup koydum odaya..Evet canım soğanı bütüm halde kabuğunu soymadan bir tabağa koy yatak odalarınıza ben başucu komidinine koydum inan bem çok memnunum koyduğumdan beri hasta olmadık hiç birimiz
Zannetmem canım ben 4 gündür kullanıyorum herhangi birşey yapmadı bende ama bugün biraz kabızlık yaşadım gojinin çok faydası var zayıflamak dışındada bir bak istersen...Karbonhidrat aldigimda bende WC problemi yaşıyorum.
Goji tansiyon oynatirmi Acep?
Sarımsak kokmazmıkiBende ssrimsagi soyup koydum odaya..
Eve sirke corrk otu sarimssk girrrse hastalik girnezmis :)
Ben gittim herhangi bir zamandı. Yaptılar.
Canım endokrin de kan tahlili veriyorsun hormonlarınada kandan bakılıyor yani adetle ilgisi yokPeki kadınsal hormonlara ve tiroide de bakmışlar mıydı?
Bakarım canım.Zannetmem canım ben 4 gündür kullanıyorum herhangi birşey yapmadı bende ama bugün biraz kabızlık yaşadım gojinin çok faydası var zayıflamak dışındada bir bak istersen...
Canım endokrin de kan tahlili veriyorsun hormonlarınada kandan bakılıyor yani adetle ilgisi yok
Troide bakmışlardı. Seker demir sodyum vs. Kadin hastalıklariyla ilgili bakmadılar.Peki kadınsal hormonlara ve tiroide de bakmışlar mıydı?
Kadin hastaliklatıyla ilgili ne şikayetin var özel değilse söyler misin. Ben de doktora gitmeyi düşnuyorum da.Tatlım biliyorum da hani endokrin kadınsal hormonlara da bakıyor ve onlar da en doğru adetken çıkıyor diye biliyorum.
Kadin hastaliklatıyla ilgili ne şikayetin var özel değilse söyler misin. Ben de doktora gitmeyi düşnuyorum da.
Keşke akşam patates yemeseydin. Ama su güzel.Bende yazayım menümü
Kahvaltı iki dilim ekmek 4ince dilim sucuk bir kk peynir 5zeytin domates salatalık çay
Öğlen çeyrek etli pide (elim kadar)
Akşam etli bamya bir kase üç kaşık sulu patates yoğurt turşu
Su 3 litre olur bugün
Spor yok fedarasyon kupası türkiye bayanlar basketbol liği finalleri burda yapıldı oraya gitttik bugün çok güzeldi bol tezahürat yaptık eski günler geldi aklıma lisede basket oynuyordum bende ahhhh ah :)
Eee hiç birşey yememişsin.. spora da baslamıssın hadi bakalim gitsin kilolar..Menüm
9.30
2 dL kız ekmek, 2 yumurta, azıcık peynir, 1 çay kaşığı reçel
16.30
1 kepçe yeşil mercimek çorbası, 3 çorba kaşığı makarna
Su 2 litre
Spor 30 dk yuruyus, 50 ipsiz ip, 10 squat ( yavaştan başladım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?