- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Tebrikler canım guzel farkGünaydınnnnn fıstıklar
Benden güzel bi bildirim gelsin
Sonra sizlere bakayım ne yapmışsınız
Cuma 76.8
Bugün 74.9
Fark 1.9
Bi gozlemle kendini bakalım.
Tebrikler canım guzel fark
Bi gozlemle kendini bakalım.
SupersinnnnGünaydınnnnn fıstıklar
Cuma 76.8
Bugün 74.9
Fark 1.9
Ne yanı beyaz ekmek iyimi geliyormuş sana?
Diğerleri daha zor hazmediliyor ondan galiba.İyi gelmek demeyelimde diğer ekmek lr kötü etkiliomus
Sebebi buysa sorun yok güzellik cumaya birden düşerGunaydinnnnnnn yeni bir gun.yeni bir hafta hepimize bol eksiler getirir insallah.
Zuhal ablam evett az kaldi adanaya gidicezya k.validemlere 22 ocakta ben ozamana 75 i gormek istiyorum olur mu ki aceppp?
Birgulll hadi yeter kalk bi toparlan.bak benim iki ayim bosa gitti belkide 70 bile olduydu ama giden gelmiyor. Hadi bismillah de basla.
Aysegulcugum pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz hafta sonu kacamak yapmayalim diye cuma siralama var :)
Bu arada gece regl oldum tartiya yansimis ama bu.beni uzmedi + nin nedeni regl
CUMA 77.4
BUGÜN 77.9
FARK +500
Bi süredir yaptığına göre artık kaçamakları bıraksan daha iyi verim alırsın cnmHer ne kadar cislarim olsada bunu dengeliyorum mutlaka ve aşiriya kacmadan yapmaya calisiyorum aksamlari yapmiorum gunduzleri yapip aksami dengeliyorum o yuzdrn arti beklemiorum
Bende mide yanması olduğunda ılık süt iyi geliyor cnmAblacim su migdem bir duzelsin yutkunamiyorum bazen öyle bir aciyoki akşam bir mallik yaparak maden suyu iciyim dedim sonra o beni bir yaktiki abovvv hemen muza sarildimsut alcam kendime süt de rahatlatır DİE düşünüyorum
Hadi artık kurtul şu 97 den tatlısıGunaydinnnnn ben hala 97 ama bu cuma artık inicem bu rakamdan aaaaa bu ne be
Sağol bitanemVay bacım harika bir menü..
Dün artıdaydım demiştin heralde cnmHerkese gunaydinnnnn
Ben sabit çitir hatunlar 68.5
Ben hepsinin Kilo olduğunu sanmıyorum cnmHee kilo yazacaktık demi?
Cumayı bilmiyom
Perşembe 72,9
Bugün 71,8
Cumaya kadar işi çok sıkı tutmalıyım...
Bunada Sevin tatlım bence kötü değilkiBildirim yapayım
Cuma 87.5
Bugün 87.2
Fark - 300
Aslında dün tam 87 çıkmıştım çok sevinmiştim ama akiamki turşuların marifeti olsa gerek bugün düne göre artıdayım gojiyi sevdim ben bende işe yaradı yanii
Kız birgün seni ne yapmalı, sen adamı ipe götürürsün Anacım nasıl bi bunyen var maşallahWalla karbon istio bnm bunye yeminle.
Cuma 79.1
Bgn 78.6
-500gr
asitsiz çiğ sebzeleri yiyebilirsin heralde cnmÜnv tedeki migde rahatsızlığı yaşadığı daki diyet listemi buldum sonunda evet ben tek beyaz ekmek yemeliymisim
Yemeklerin suyunu asla yememeliymisim
Meyveler i kabuksuz yicekmisim
Çiğ sebze yasaktı ama ben yerim arada
AC kalmicam muhakkak ara öğün toplam 6 öğün
Bu kadar mis ya çok digilmiş :-( bu şekilde 2-3 ay beslensem toparlar migdem
Reçel falanda yasak yağlı kızartma falanda onları yazmadım onlar zaten cissss
Demekki cuma eksiye düşecen fıstığımKılo bıldırımo yapmayı unuttum
Cuma 64,800
Bugun 64,800
Tebrikler canım guzel fark
Supersinnnn
Evet en iyisi yememek ana yenirse beyaz ekmek kahvaltıda falan tek isteDiğerleri daha zor hazmediliyor ondan galiba.
Yok ablam ya kadın yazmış Salata üzerinde bir çarpı ben smdi migdem için Dr a gitsem beni gönder çek direk endoskopiye ama ben istemiyorum ya oldum bir kere yeter çok mecbur kalmazsam gitmem su ilaçları az kullaniimdaSebebi buysa sorun yok güzellik cumaya birden düşer
Bi süredir yaptığına göre artık kaçamakları bıraksan daha iyi verim alırsın cnm
Bende mide yanması olduğunda ılık süt iyi geliyor cnm
Hadi artık kurtul şu 97 den tatlısı
Sağol bitanem
Dün artıdaydım demiştin heralde cnm
Demekki onları atmışın
Ben hepsinin Kilo olduğunu sanmıyorum cnm
İlaç kullanıyomuydun
Bunada Sevin tatlım bence kötü değilki
Kız birgün seni ne yapmalı, sen adamı ipe götürürsün Anacım nasıl bi bunyen var maşallah
asitsiz çiğ sebzeleri yiyebilirsin heralde cnm
Demekki cuma eksiye düşecen fıstığım
Tişşkürlerrrr
Canım allah şifa versin sana. Hurma iyi gelirmiki?Yok ablam ya
Yok ablam ya kadın yazmış Salata üzerinde bir çarpı ben smdi migdem için Dr a gitsem beni gönder çek direk endoskopiye ama ben istemiyorum ya oldum bir kere yeter çok mecbur kalmazsam gitmem su ilaçları az kullaniimda
Güüünaaydııınnn!!
Vay bacım harika bir menü..
Mavişim benimde adet gecikmem vardı gittiğimde kist var yumurtalıklarda dediler..
Kio verince düzene girdi.. Artık erken bile geliyor..
Yidim ya gıı..
Azıcık kasmam gerek artık felaket artıdayım..
Aaa 1 kepçe çorbam var kuru olurmu?
Holama değilde squat zorladı..
Onu iyice şiş inince yapıcam artık....
Walla bn de anlayamiyorum ama metomu seviyorum hatta ona asigim an itibaryle galibaYa çıldıracam kızım o nasıl bir meto yaaaaaaa!!!
Yaa emel bn 40im ckar ckmaz regl oldm hala duzensiz yaaa. Bekle bekle gelmiyo sinr oluorumYa ben de 4 gun once regl oldum 5 sydir duzenliydi
Abla estin geneGünaydınnnnn fıstıklar
Cuma 76.8
Bugün 74.9
Fark 1.9
Ablaaa harikassnnn ay keske hep bole bu hizla gtse dmii bi haftaya citiriz:))Günaydınnnnn fıstıklar
Cuma 76.8
Bugün 74.9
Fark 1.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?