💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar tartılara küstüm..
Artıyım
Geçen hafta 87.5
Bugün 88
Fark + 500
Bakalım bağırsak problemim var ve 6 gun oldu regl gecikti. Bu hafta doktora gidicem bakalım.

Kabızlık ve reglıdendır senın menulerın güzel bak ben 3 gundur gojı ıcıyorum 2 gundur wc cıkıyorum bir dene ıstersen hafıf bır karın agrısı cekıyorım Ama olsun

Kabızlık ve reglıdendır senın menulerın güzel bak ben 3 gundur gojı ıcıyorum 2 gundur wc cıkıyorum bir dene ıstersen hafıf bır karın agrısı cekıyorım Ama olsun
Onu da deneyebilirim. Deneme tahtasina döndük zaten. Ben bugun yine hoşaf yapıcam. O hemen rahatlatıyor ama hiç yerimden kalkasım yok. Evi temizlicem, spor yapıcam, markete gidicem ama yatasım var. Üzerimde bir huzursuzluk bir yorgunluk var anlatamam.

Burda negatif duygular umutsuzluk yasak fıstığım
Önemli olan biz elimizden geleni yapalım nasıl olsa gidecek kilolar
Bide beynimizi hep olumlu olarak kodlayalım
Kilo veremenin en büyük nedenlerinden biride Stress

Sagol cnm bugun oglen karnimi guzel doyurcam sonra aksam saldiriyorum sonuc husran oluyo
Bencede en doğrusu bu cnm
Bide Ton Balığı alırken kimi yağlı kimide su içinde oluyor ben saf sulu olanları tercih ediyorum
Hep dediğim gibi doğru şeyleri doyuncaya kadar yiyelimki başka şeylere saldırmayalım

Kisa surede cok guzel kilo vermissin cnim. Ayy ben de istiyorum boyle kilo vermek. Nasil besleniyorsun. Ne gibi sporlar yapıyorsun
Ben ekmegi hamurun tum cesitlerini sekerin yanindan gectigi tum besinleri terk ettim gunde 4 litreye kadar su ictim diyetin 2 ayi haftada 7 gun 1 saat bisiklet ve yogun spor yaptim bi de emzirdigim icin hizli verdim ama su an 2 haftadir ekmege ve normal yemeklere dondum ama sadece gunun tek ogunu cok yiyorum sonraki ogunu salata ve yogurt gecistiriyorum bu sekilde verdim son 2.5 kilom kaldi onu da verdikten sonra goruntume bagli olarak kilo korumaya gecicem eger begenmezsem goruntumu diyete devam edicem

Ne güzel tatlım emeklerinin karşılığını aldın nerdeysede hedefe ulaştın

Bencede artı için can sıkıcı bişey yok
Eminim sen yine cuma süper bi bildirimle gelicen
Ama bu hafta 1.olamıcan şimdiden söyliyim

Oyyyy tehtitlerede basladi bu kiz

Ama haklisin abla bu hafta gurubun verdigi toplam kiloyu vercen tek basina
Bide verdiklerinin birazi bizdende azcik yag goturse super olur

Oyyyy tehtitlerede basladi bu kiz

Ama haklisin abla bu hafta gurubun verdigi toplam kiloyu vercen tek basina
Bide verdiklerinin birazi bizdende azcik yag goturse super olur
Eeee 2 haftada 6 kilo alırsam böyle olur
Hiç kusura bakma tatlım kimsenin yağıyla uğraşamam daha 3 ay önceki kiloma düşemedim bile

Zuhal abla sayende birinci belli iknci kim diye meraklardayiz:))

Canım pko kist zaten o yüzden gecikiyo.
Bi gorun bakalım Dr a ne olacak.

Kizlar okuldayum suan gelirken konserve ton baligi ve tam bugday falan aldim agir olurmu acaba 125 gr diyo suzulunce sanirim 82 grm oluyomus .
100 gr 193 cl
Gayet iyi bi seçim bence.
Kızlar tartılara küstüm..
Artıyım
Geçen hafta 87.5
Bugün 88
Fark + 500
Bakalım bağırsak problemim var ve 6 gun oldu regl gecikti. Bu hafta doktora gidicem bakalım.
Canım o kilo değil kendin söylüyorsun zaten sebebi.
Uzulme boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…