💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sorma. Bakıma aldım kendimi korkudan.
insanlarla fazlaa temmasa girmemekte lazım abla öpmek tokalaşmak falan hep öyle bulaşıyor çünkü...dün kv gildeydim abla eltim akrabalar falan hep gelmişti ne şaşırdılar beni görünce eşimin halası ne kadar zayıflamışsın falan diye baya bir övgü yağdırdı eltim benden kilolu şu an baya kilo almışş

Ohh darısı benim eltime..
Ama almaz o gıcık.
Fesat yediği yaramıyor fesatliktan.

Yazin koye gidiyo iple c3kiyorun mayis ayini falan

Ohh darısı benim eltime..
Ama almaz o gıcık.
Fesat yediği yaramıyor fesatliktan.
ne akay etmişlerdi varya önü arkası ayrı cumhuriyet olmuş...buda zayıflamak için sigaraya vuruyor halanın kızına söylemiş dün benide gördü 2 saat içinde 1 paket sigarayı bitirdi hasedindenn çatlasınnnn

Benimki cok zor bi kadin gece uyumaz asiri hastalik derecesind3 titiz hafta sonu biyere gitmemi istememz hep is yapcan.
Bende takmayan rahat birj degilim kaynata vefat etti tek napcak .oyle olmasa bile esim birakmaz zaten

Bende engel oluyorum ama surekli olmuyor iste. Sutlu yaparm bnde genelde.. ole ya da bole yiyo zaten:) nsblim yuvarlancz ole iste

Benimki cok zor bi kadin gece uyumaz asiri hastalik derecesind3 titiz hafta sonu biyere gitmemi istememz hep is yapcan.
Bende takmayan rahat birj degilim kaynata vefat etti tek napcak .oyle olmasa bile esim birakmaz zaten
Allah sabır versin.

Yok ablam metoya degisik geliyo yedklerm bide demir surubu iciyorum o da beni etkiledi demir ekskligi hakkat kilo vermeyi zorlastiriyormus inandim. Bide hareket cok fazla bnde. Ama cislaar yememeye calisiorum sadece duzenli olamiorum yeme konusunda bi sabah duzenli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…