- 5 Mayıs 2013
- 33.833
- 41.256
- 798
Zencefil bal limon arkadasm.. kuru oksurukmu
Oy kiyamam sana bi öksürük surubu falan yazmadım Dr?
Himm cigerlerinden.. onu bilemedm allah sifa versin..Zencefil bal karışımı yiyorum henüz etkisini görmedim
Hayır canım akciğer enfeksiyonu.
Öksürük şurubu yazdı ama etkisi yok buna.
Himm cigerlerinden.. onu bilemedm allah sifa versin..
Gripin yapin. Yarim limon sıkıp gribinide iyice ez ve yat terle iyice vucudun atsin mikrobu hafiflrtir. Olmassa 2 kere yap faydasni goruceksn insallah allahn iznyle
Tüh ya!Zencefil bal karışımı yiyorum henüz etkisini görmedim
Hayır canım akciğer enfeksiyonu.
Öksürük şurubu yazdı ama etkisi yok buna.
Ya bi dene derim. Gribal degil anladim. Ama vucunda bi enfeksiyon gelismis atmana yardmci olur belkim hemen gecirmrse de hafifletir belki Allahin şafi ismiyle ihlas Ayetel Kürsi de oku icine niyetin saglam ic yat. Faydasi da olur belkim.. kasik bal yemeyi birakma sen yumusatir seni. Tam olarsk bisey diyemem tabi ilaclarni da al.. doktor ne ilaci verdi.bndede faranjit gelisiyodu ben ole yapiodum iyi geliyoduCanım benim gribal değil ama etki eder mi enfeksiyon sonuçta?
Günaydın kızlar
Yazdıklarımdan hariç 1 lokma yemememe rağmen tartı beni mutlu etmedi pazartesiye göre +200
Artık demiyorum cnm anlamsız bi şekilde artı çıktım
Teşekkür ederim cnm
Bana o kadar kötü gelmedi cnm
rahatsız olduğun için pek bişey diyemiyorum tatlım
İnşallah biran önce düzelir
Teşekkür ederim bitanem
tebrikler tatlım süpersin
Eğer yiyipte almıyosan bu çok güzel cnm
Dedimya bitanem Bu hepimiz için geçerli
Sadece senin mesajını görünce bu vesileyle arkadaşlara hatırlatayım dedim
Hem geçmiş olsun
Hemde tebrikler cnm
İnşallah devam eder
Ne kadar süre yapıcan
Sağol tatlım ama güzel menüler işe yaramadı
Tüh ya!
Uzuldum valla
Ya bi dene derim. Gribal degil anladim. Ama vucunda bi enfeksiyon gelismis atmana yardmci olur belkim hemen gecirmrse de hafifletir belki Allahin şafi ismiyle ihlas Ayetel Kürsi de oku icine niyetin saglam ic yat. Faydasi da olur belkim.. kasik bal yemeyi birakma sen yumusatir seni. Tam olarsk bisey diyemem tabi ilaclarni da al.. doktor ne ilaci verdi.bndede faranjit gelisiyodu ben ole yapiodum iyi geliyodu
Selam kızlar nasılsınız?
Ben öksürürken ciğerlerim ağzımdan çıkacak diye korkmaya başladım artık.
Hala devam ediyor son gaz.
Çok geçmiş olsun
Ozlem ise yaratımı hurma?Çok geçmiş olsun
Himm evet zora kosuyolar artik kimiside cok inat. Antibiyotik evet iyi gelebilir belki. Öksüruk oldugu icin bogazinida ongörmüstü belki. Baska birine daha görun olmassa öksürügün uzun kalmasin sende ins onlemini alirsnSorma abla ya uyanmaktan korkuyorum vallahi.
Uyuyunca hafifliyor diye.
Canım antibiyotik kullanmam lazım kullanmadan geçmiyor.
Doktora o kadar yazmasını söyledim inadından mıdır sınırlama geldiğinden midir antibiyotik yazmadı 2 seferdir.
Bugün çıldırdım artık. Parasıyla alıcam eczane de reçetesiz vermiyor mahfoldum anlayacağın.
Ağrım olmadığı halde saçma sapan ağrı kesici yazdı 2 seferdir.
Öksürük şurubu yazdı, gargara yazdı boğazımda bir şey olmadığı halde.
Bir de gribe karşı bir ilaç yazdı.
Şuan hepsi benim için gereksiz anlayacağın bu ilaçların.
Himm evet zora kosuyolar artik kimiside cok inat. Antibiyotik evet iyi gelebilir belki. Öksüruk oldugu icin bogazinida ongörmüstü belki. Baska birine daha görun olmassa öksürügün uzun kalmasin sende ins onlemini alirsn
Ozlem ise yaratımı hurma?
Belki bünyeye görede farkediyordur...Gojıden dolayı gun asırı cıkıyorum dıye galıba bende bır etkı etmedı akşama bakalım
Biz iyiyiz sen nasılsın kaçak?slm hanımlar nasılsınız,
ben sarımsak yutmayı kaç gündür unutuyorum
Sabah erken yemissin keşke düzgünce öğle yemeği yeseydin akşamında böyle yapardin. Miss.
Canım ya umarım daha iyi olur..Oh be kizlar sonunda yetistim size gecmis bitti
Gecmisi birakip devam edince sanki eksik kaliyo biseyler gibi geliyo bana nedense
Kizlar tekrr tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
Oglumun atesi dusmeye basladi bogaz spreyi zencefilli bal zencefilli ihlamur allah ne verdiyse yedirdim
Allahtan istahi gitmedi fazla zorla yedi biseyler
Bugun atesi dusunce ustune 2 kat orttum cunku atesle birlikte hafif vucutta islaklik vardi terledi hemde nasil sirilsıklam sonrada dus aldirdim
Yuzune renk geldi resmen biraz iyi gibi ins gececek.doktora gitmek istemedim cunku kendi doktorumdan yarin 9 a randevu aldim.
Acilde bi cacik olmuyo bogaza bakip antibiyotik veriyo zaten bide kucukken taha 8 igne vurundu ates dusmedi 6 tane igne daha vermisti doktor
Sonra tanidik vasitasiyla bir uzmana gittik nasil kizdi biz 8 9 igneyle zature tedavi ediyoz iyiki o igneler bagirsaklara zarar vermemis dedi kucuktu cunku.
Ondan beri doktor konusunda hassasim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?