💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bende menumu verıyım hazır olmak uzere

Sabah gojı ve suyu 10 dk sonra 2 hurma ve suyu

12:30 2 mını yumurta haşlama,1 çay kaşıgı fıstık ezmesi,yarım kk peynır,5 zeytın,yarım domates,2 dılım çavdar

16:20 1 kepce sarı mercımek çorbası

18:00 2 yk ıspanak sote,2 cıcek karnabahar,az brokolı, 2 kofte buyuklugunde haşlama tavuk gögsü ,1 yk yogurt,1 kase mercımeklı karabugdaylı kıvırcık salata az turp ve havuc

Su 2 ,5 lt

Buyuk fıncan yeşil çay

Yatmadan ınce yarım bardak gojı suyu

Valla güzel..
>Senin akşam menüne bayılıorum.

Guzel menü canim.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Selam kızlar menum
Kahvaltı 3 yemek kaşığı kiymali yumurta
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı labne peyniri
1 domates

Ara 1 mandalina

Ögle 1 kase mercimek çorbasi
4 kaşik yoğurt
Yarim dilim ekmek

Akşam 1 kase kurutulmuş taze fasulye
1 kase yoğurt

Su 2.5
Spor evi temizledim ama ciddi ciddi terledim.
20 dakika yürüyüş

Menünü okurken bende sana ekmeği yazmayı unutmuşun heralde diycektim
Bence sabahları yiyebilirsin yoksa yine patlama yaşayıp saldırırsın

Senin menüde güzel canm.

Sabah güzel akşam bol sebzeli süper olmuş tatlım
Sabah geçmi kalktın

Menu super.

Senin menunde cok guzel canim

Bayanlar oğlum 1.5 yaşında ve yaklasik 1haftadir hafif atesli37.5 38 arasi. Ben dislerinden diye dusunuyorum. 2 altta 4 ustte var agzinin ici oyle bir sis ki anlatamam. Zaten yemek yiyemiyor. Azcik pilav alsa aglayarak yutmaya calisiyor. Agridan cogneyemiyor yani.
ama ablasi kreste hep hastalaniyor ve kardesine bulastiriyor. Yine bulastirdi. 2 gündür öksürük var ve nefes alirken ses çıkıyor. Hastaneye goturmeye de korkuyorum. 2 cocuk domuz griinden ölmüş burada. Ve atesi 38.5 bugun. Bitkisel tavsiyeniz var midir. Ates düşürücü kullaniyorun 2 cesit dönüşümlü bugun de rahat nefes alsin diye ventolin surupa başladım.
1.5 aydir kizim krese basladi baslayali kisir döngümüz şü sekilde once kizim sonra oglum sonra esim. Sira ile. 2. Postayi geciriyorlar suanda.

Doktora gotursen daha ıyı olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…