- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Çok sağol canım hevesimi arttırdın doğrusu
Op bnm yerime uyumadimu bicirik .Beeenn. Kucagmda bebemle:) yerne koyunca uyanip aglio kucagmda tutuorum
Kizlar cocuktan vakit bulamadim antibiyotik bi tuhaf cocugumu kusturdu hisir etti oksure oksure mahvoldu hastanedeydik aksam gene gelemedim bugun arada girip msj okudum oyle.
Menumu yazayim
Sabah peynirli omlet 1 tatlikasigi dut leceri
1 dilim kizarmis ekmek
Oglen mercimek salatasi yogurt
Aksam 3 tane lahana dolmasi 2 hurma yogurt
Ben geldim kimse varmi
Sagol bitanem okuldanda geri kaldi 1 hafta :-(Gecmıs olsun kuzuna
Ozlemcim yesil mercimek digeri gibi kalorili biseymi cnm bikgin varmi maydanoz dereotuyla salatasi hosuma gittoHoşgeldım canım
Sagol bitanem okuldanda geri kaldi 1 hafta :-(
Ozlemcim yesil mercimek digeri gibi kalorili biseymi cnm bikgin varmi maydanoz dereotuyla salatasi hosuma gitto
Kuzum artk disleri cikio ya o rahatsiz ediyo sanrm. Uykulari dogdugndan beri cok duzenli ve rahatti belli donemler haricnde. Smdi gun icnde de mizmizlanio disleri acio kasinio sanrm. Icim gidio da malesef yapacak bsey yokOp bnm yerime uyumadimu bicirik .
Bnmkide yorgun dustu yastiktan kafasini kaldiramiyo yavrum
Kiiz msji smdi okudum. Gecms olsn yaaa. Hastane antibiotik ay hepsi ayri siknti. Oksuruosa kuru dut kaynatip ver brz rahatlasin.Sagol bitanem okuldanda geri kaldi 1 hafta :-(
Kuzum okul ne ki bi haftalik farki bi gundr kapatir yeter ki ii olsunlarSagol bitanem okuldanda geri kaldi 1 hafta :-(
Hiim sık sık yapayim ameliyattan sonra odem icin bol maydanoz yemem lazimmis onla yiyebilirim ozaman suyunun tadi kotu ya icebilsem iyideHayır canım metabolızma hızno arttır sındırıme baglı harcananan enerjı artacagına ıcın kılo verme surecınde mucızevı etkı eder iyi bır demır kaynagı zatıflamaya yardımcı dıye okumustum not almısım bende salata yapıyırum mercımegı ama 24 saat suda bekleyıp haslıyom koz bıber maydanoz karabugday muthıs salata bazrnde karabugday yerıne bulgur tabı hepsı olculu
Aynen cnm ins cikar disleri jel kullan bize iyi gelmisti ben surdum kendime ruzgar esiyodu damagima sankiKuzum artk disleri cikio ya o rahatsiz ediyo sanrm. Uykulari dogdugndan beri cok duzenli ve rahatti belli donemler haricnde. Smdi gun icnde de mizmizlanio disleri acio kasinio sanrm. Icim gidio da malesef yapacak bsey yokbu saatte uyusun beben tabi:) dnlensin ooh mis. Gece uykusu gbisi var mi ya.
Hiim sık sık yapayim ameliyattan sonra odem icin bol maydanoz yemem lazimmis onla yiyebilirim ozaman suyunun tadi kotu ya icebilsem iyide
Cnm kekik ve limonda kesiyo biraz nette bulmustum ise yaradi yapiyom oksurunce bal koyup iciyo azcikta zancefol atiyorum .Kiiz msji smdi okudum. Gecms olsn yaaa. Hastane antibiotik ay hepsi ayri siknti. Oksuruosa kuru dut kaynatip ver brz rahatlasin.
Yok denemedim cnm ben kaynatip suyunu icmeye calistimMaysanoz su lımon blendırda cekıp denedınmı valla bende herseyı ıcemem ama bunu ıctım sabahları bayada ıyı
Adas sen baktimmi fotolarima bnm kimse yorum yapmadi emelden baska :-(Maysanoz su lımon blendırda cekıp denedınmı valla bende herseyı ıcemem ama bunu ıctım sabahları bayada ıyı
Tsk ederim abla ilaclada kucultuluyomus sanirim bakcaz artik .Kızlar menümde yazdığım gibi 46 dk 3.8 km yürüyüşümü yaptım
@EMELinEMELi
BBD
Canlarım menü yorumunuz için teşekkür ederim
Inşallah bu hafta iyi menüler devam eder
dunyadamisafir
Özlemcim ben dün kaçırmışım resim koyduğunu şimdi baktım
Maşallah çok farketmiş bel oyuntun daha belli olmuş
Oğluşunada tekrar geçmiş olsun
Geniz etinden korkma o çok basit bi ameliyat
Valla bilemiyorumki tatlımTsk ederim abla ilaclada kucultuluyomus sanirim bakcaz artik .
Abla goliyi kuru yesem fayda verirmi acaba simdi gene azcik suya koydum bidaha denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?