💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gecmıs olsun kuzuna

Ozlemcim yesil mercimek digeri gibi kalorili biseymi cnm bikgin varmi maydanoz dereotuyla salatasi hosuma gitto

Hayır canım metabolızma hızno arttır sındırıme baglı harcananan enerjı artacagına ıcın kılo verme surecınde mucızevı etkı eder iyi bır demır kaynagı zatıflamaya yardımcı dıye okumustum not almısım bende salata yapıyırum mercımegı ama 24 saat suda bekleyıp haslıyom koz bıber maydanoz karabugday muthıs salata bazrnde karabugday yerıne bulgur tabı hepsı olculu

Op bnm yerime uyumadimu bicirik .
Bnmkide yorgun dustu yastiktan kafasini kaldiramiyo yavrum
Kuzum artk disleri cikio ya o rahatsiz ediyo sanrm. Uykulari dogdugndan beri cok duzenli ve rahatti belli donemler haricnde. Smdi gun icnde de mizmizlanio disleri acio kasinio sanrm. Icim gidio da malesef yapacak bsey yok bu saatte uyusun beben tabi:) dnlensin ooh mis. Gece uykusu gbisi var mi ya.

Hiim sık sık yapayim ameliyattan sonra odem icin bol maydanoz yemem lazimmis onla yiyebilirim ozaman suyunun tadi kotu ya icebilsem iyide

Aynen cnm ins cikar disleri jel kullan bize iyi gelmisti ben surdum kendime ruzgar esiyodu damagima sanki

Kiiz msji smdi okudum. Gecms olsn yaaa. Hastane antibiotik ay hepsi ayri siknti. Oksuruosa kuru dut kaynatip ver brz rahatlasin.
Cnm kekik ve limonda kesiyo biraz nette bulmustum ise yaradi yapiyom oksurunce bal koyup iciyo azcikta zancefol atiyorum .
Sorma bu aksamki doktor dediki o antibiyotik kusturur ben bile icemem cok kotu dedi
Oysaki bizim doktorumuzda bagirsaklara falan zarar vermeyen antibiyotuk diyerek verdi onu bize
Yeni kullanmistik 1 ay once dedim diye verdi.
Bide oglumda geniz eti oldugunu soylrdi delircem ya simdiye kadar kimse niye anlamadi bilmiyom kac doktora gitmistiriz.agzindan nefes aliyodur o yuzden sık sık bogaz enfeksiyonu yasiyosunuz dedi

Kızlar menümde yazdığım gibi 46 dk 3.8 km yürüyüşümü yaptım

@EMELinEMELi
BBD
Canlarım menü yorumunuz için teşekkür ederim
Inşallah bu hafta iyi menüler devam eder

dunyadamisafir
Özlemcim ben dün kaçırmışım resim koyduğunu şimdi baktım
Maşallah çok farketmiş bel oyuntun daha belli olmuş
Oğluşunada tekrar geçmiş olsun
Geniz etinden korkma o çok basit bi ameliyat

Tsk ederim abla ilaclada kucultuluyomus sanirim bakcaz artik .
Abla goliyi kuru yesem fayda verirmi acaba simdi gene azcik suya koydum bidaha denicem

Tsk ederim abla ilaclada kucultuluyomus sanirim bakcaz artik .
Abla goliyi kuru yesem fayda verirmi acaba simdi gene azcik suya koydum bidaha denicem
Valla bilemiyorumki tatlım
Diğer kuru meyvelerde ıslatınca daha etkili oluyorya ben onun için ıslatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…