💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

menumu yazayım geç de olsa.
sabah 1 yum haşlama peymir zeytin 1 t k pekmez 3 çay kaşığı tahin pekmez 2 dlm ekmek ten kaşar lı tost3 zeytin
öğlen 3 çiğ köfye
akşam 16 gibi ısırgan otu föndü4me.ben de ilk kez yedim.sanırım yumurta un ekleyip fırınlamışlar.3 kuru niber lızartma yoğurt salata4 sarma
21.30 gii 1 avuç çerez
ve şu an deli gibi açııııım

teşekkürler ablacım.geçen sene daha iradeliydim ayrı yemek yapıyordum kendime çünkü dpymuyorum ben yaaa azyağ çok azz tuz kouup yşyordum.ya da salçalı su.bı sene iyiyive kpptum.ama vermem lazım.buhün aşışveriş yağtım.ni kez faha anladım...
Kuzum sanki kaç kilosun şu anda aramızda en az kilolu sensin
ne bilim hiç ölçmedim.ama ölçeyim
evet canım .oğlumla beraber.
ne güzel çizmelere sevimdim.elbiseyle güzel olıuor gerçekten.güle güle giy.ben de birsürü şey aldım.polariste indirşm başlamış. ayakkabı çanta.ayrıca yelek falan.

Masalllahhhh Zühal ablacim supersinnn

Aslinda saatleri yazsan tatlim daha iyi fikir verilebilir aralari azmi cokmu.hafif gozukuyor
Üstüne bir şey örtmüyor mu ki ya?
Ben o işlemi hiç yaptırmadım.
Hem utanıyorum hem de acaip korkuyorum.
Kimilerin fobisi var.irite oluyo insan dogru ama kadin olarak karsilascak bisey mecbur. Ben hep elbise giyer giderim dimbizlak kalmam:)

Ayyy canimsin.mrb
Hatice kiz benim oglum cildirtti bugun.geceden beri agliyor.ama oyle.boyle aglamsk degil bide sinirli az evel mama sandalyesine oturttum beni.almiyosun.diye mamasandalyesinin tepsisini isrip ellerini yumruk yapmis sikiyordu dusun yanii simdi uyuttum

Nasilsin hersey yolundami canim?

:)) cocuk da bakmak zor anacim.fenalar.. allah yardim etsin. Iyim hamdolsun bugunumuze.. esim hasta oldugu icin dün icim şişti halada devam ediyor:) sicaktan patliyorum o hem petek hem elektiriyi acti burhanlar gecirdim butun gün.bide gece nobetlrri o cayi kaynat bu cayi kaynat derkene. Ilaclayip ise gitti zor mehal. Bi pazar gunu herkes uyuyo dün icim sistiginden bende erken uyudum o uyuyunca surekli. Mayhosum iste sagligimZ var sukur iyiz :)

Günaydın fıstıklar

Ekim85
H M

Teşekkür ederim kızlar

@EMELinEMELi
Emelcim çok oyalandım artık spora biraz ağırlık vermek istiyorum hem insan yaptıkça yapası geliyor, yapmayıncada soğuyor

Bende kuru meyvelerimi yedim metoyu harekete geçirmek için leslie 1 mil yapıp sonra kahvaltımı yapıcam,

Yarın tartıda üzülmek istemeyenler menülerine dikkat etsin

Herkese iyi pazarlar

Baya doyurucu Bi menü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…