Bence buna 15 gün sonra karar ver.Grup derlerı kollarıma yaradı 29,5 dan 27 dustu dıger heryer 1 cm ınceldı kardıoda 4,5 cm oluyodu tamam hocada duraksama olur azalır merak etme dedı 1 ay degısıklık olmus oldu bıde uyelıgım bıtıcek 15 gun kaldı belkı devam etmem evde plates cd alıp yapmayı dusunuyorum
Azıcık açık konusamazmisin.İnsanlar sorunluda sadece insanlar değil. Sıkintılı bir süreçten geçiyorum, sonu çok güzel de olabilir, üzüledebilirim. İnşallah herşey hayırlısıyla güzel olur. Tek çarem dua etmek.
Çok iyi ya!Ben de önce menümü yazayım sonra geçmişe bakarım
Sabah 10 30 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin tere 1 dlm tb ekmeği
Öğlen 15.00 4 ızgara köfte 2 kaşık bulgur pilavı salata
Akşam 18.30 5 kaşık z.yağlı pırasa
Su 2 lt
Spor yok
Bence güzel olmuş tatlımMenüm
Sabah k k peynir 5 zeytin h yumurta 2 t b ekmek
Öğle 7 k ıspanak 1 kase yoğurt salata 1 t b ekmek
Ara yeşil çay 3 diyetbisküvi
Akşam 2 köfte salata 1 t b ekmek
Suda 2.5 lt olur
Defnecim sabah 10 dan 4 e kadar acıkmıyomusunMenüm:
10.00
3dl ekmek,2 yumurta, 2 çay kaşığı reçel, yarım KK kaşar
16.00
250 gr kadar fırında hamsi,yeşil salata,2 çatal helva
Su 2 litre
Spor 20 dk yuruyus.
Geçmişe bakayım şimdi.
Yok acikmiyorum.Defnecim sabah 10 dan 4 e kadar acıkmıyomusun
Heralde akşam öğününde karataya uydun
Tatlım sende biliyosun öncelikle basit karbonlar hem doyurmuyoki hemde çabuk acıktırıyorZuhal
Abla bugn o kdr aciktm ki metodan deil walla tartiyi tamamen unutp yedm aclktan olcktm haliyle hersye saldirdim
Yok tatlım karatay balıkdan sonra az helvaya izin veriyorYok acikmiyorum.
Karatay helvayi görse beni kovalar kız
Tavuk sote harici olmamış cnmSelam ben eve geldım :)
Menu 11:00 1 dılım su boregı
17:40 çin usulu sebzeli tavuk sote,gazoz
Ikı yemek arası baya uzun oldu ama emınonunu gezerken anlamadjm ustunede trafık derken boyle oldu
Adım sayım 8.875
Yaa o lafını kacirmisim demek.Yok tatlım karatay balıkdan sonra az helvaya izin veriyor
Zatn salatalarla basladm da foyamaynca karbnlara gectim o derece acikmsmm/Tatlım sende biliyosun öncelikle basit karbonlar hem doyurmuyoki hemde çabuk acıktırıyor
Bide saldırmamak için uzun süre aç durmamak gerekiyor
Öğlene yoğurt akşamada salata güzel giderdi kuzumSelam kızlar
Menüm
Kahvaltı 1 dilim ekmek
1 yumurta
Yarim kk peynir
1 çay kaşigı bal
Ögle 1 yumurtalı ıspanak
1 dilim ekmek
Akşam 1 kepçe etli kuru fasulye
2 kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor 50 dakika yüruyüş
Tatlım bahara 4 ay varGerçekten dua edin lütfen. Çok ihtiyacim var.
Salata sebze doyurmuyoki yanında pro yemek lazımZatn salatalarla basladm da foyamaynca karbnlara gectim o derece acikmsmm/
:) bgn spora gtmicktm nrmalde. Spora gttm azck telafi olsn die de 250 kalori yaktm bi dilim kek fln mi ypio:))
Tavuk sote harici olmamış cnm
Özlemim bu hafta senden iyi bi performans bekliyorum sanki son günlerde biraz saldın gibi
Tmm bitanem bana modun düştü gibi geldiHafta ıcı menulerım ıyıdı sadece spor 2 gun gıdemedım+ da olmadım ama bu hafta yenı bır menu hazırlarım daha sıkı olurmu
Tatlım inan tr de herşey çok daha çeşitliMefkurem zuhal ablacım almanyadan alınabılıncek dıyetle alakalı bıse varmı benım bır ark gıtcekte sıparıa verırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?