- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Inşallah tatlımYogurttttt varsa bu is bitmistir ablanmmmm :) super istikrarrrr :)
Çok guzel.Bende menümü yazayım
Az demeyin mecbur böyle yaptım
9.00 __1 kş goji +1 incir ve suları
1 bar sirkeli limonlu su
10.30__tavada 2 yumurta, peynir
15.00__1 kase yoğurt +2 kş yulaf kepeği
17.15_1 kase baharatlı yoğurt
Su 2 lt olur
Spor, birazdan 1 saat yapılacak
Bende seni seviyorum deli kız!!Hesapladim 1.040 kalori. Zaten 1000 i asmazsam gidiyo kilolar da.
Neyse yarin tavuk.haslayim +300 gitse kar
:)
Kiz ben sizi seviyommm valla zuhall abla hele senii :) defneyii :) mugeyiii :) ozlemi :) catlak ozlemii :) birgulu haticeyi :) husneyi :) asyayi :) melihayi :) fusun ablayi :) feyzayi :) reyhani :) kubrayi :) nurayi da :)
Kizzzzz daha varmi oldummm kizzz yazana kadar unuttuysam affola hepinizi seviyommmm
Sağol cnm inşallah yarın moralim düzelirok guzel.
İyi bir eksi gor
Sende Seviliyorsun bitanemCanani da :) esrayida :) ilkayi da :) nur u da :) cok seviyorummmm
Bende üzülmüştüm bir an sağol canım bende seni ve hepinizi çok seviyorum bu aralar çok aktif değilim ama haftaya sürekli yanınızda olurumCanani da :) esrayida :) ilkayi da :) nur u da :) cok seviyorummmm
Seni pek göremiyoz güzellikBende üzülmüştüm bir an sağol canım bende seni ve hepinizi çok seviyorum bu aralar çok aktif değilim ama haftaya sürekli yanınızda olurum
Biliyorum canım ama bu hafta hergün bir gezme çıktı yarında var yoksa bende aktif olurdum aslındaİlkay buraya cok ugraman sana cok.faydali.ins.haftaya.daha.aktif olursun :)
Canani da :) esrayida :) ilkayi da :) nur u da :) cok seviyorummmm
Aynen öyle ablam hwrgün dolu eşim diyo belediye başkanının hanımını koydun geçtin:) sözde bugün evdeydim k valide çıktı haftaya çocuklarda evdd inşallah daha sık burda olurumSeni pek göremiyoz güzellik
Ceee diyip gidiyon
Aramıza almak ne demek tatlım Sen bizim ilk medarı iftiharımızsın
Bikaç Kilo aldıysan bile sorun olmaz ben onu haftalık alıyorum
Hoşgeldin ve iyiki geldin
Kizlarrre endoskopi olan varmi icinizde yarin gorenlerde cvp yazsin esimde 2 haftadir yutkumma problemi basladi endoskopi olcak kotkuyoz biraz kayinpedrr yemek borusu kanserinden vefat etti.
Evlerden uzak olsun allahim :-(
Anaa hoşgeldin gııı..
Bişey olmaz ne korkuyon bizde iki ileri bi geriyiz zaten..
Kız ağzını hayra aç..
Felaket tellalı gibi o ne..
Allah korusun.
Olabilir aşkımayrı ayrı okuyunca fazla gibi göründü zaar..
Bizde seni çok seviyoruz hayatımHesapladim 1.040 kalori. Zaten 1000 i asmazsam gidiyo kilolar da.
Neyse yarin tavuk.haslayim +300 gitse kar
:)
Kiz ben sizi seviyommm valla zuhall abla hele senii :) defneyii :) mugeyiii :) ozlemi :) catlak ozlemii :) birgulu haticeyi :) husneyi :) asyayi :) melihayi :) fusun ablayi :) feyzayi :) reyhani :) kubrayi :) nurayi da :)
Kizzzzz daha varmi oldummm kizzz yazana kadar unuttuysam affola hepinizi seviyommmm
geçmiş olsun canımCingilim akiyo
Ananem öyle derdi burnu akinca.
Akşam yemediysen inşallah eritirsinBugün biraz çok yedim kızın bana
Kahvaltı goji ve suyu
Menemen ölçüsü küçük tavanın yarısı:)
İki dilim ekmek
Öğlen kayınvalidede misafir vardı
Bir kase keşkek
Bir ev kurabiyesi
Çay 3 bardak
Akşam yemedim artık hâlâ karnım şiş
Eşlik etmek için 3 kaşık yoğurt yedim
Su 2.5 litre
Spor yarım saat yürüdüm
200 ip atladım
Daha iyiyim ablacım.
Ama öksürüğüm hala tamamen kesilmedi.
Özellikle akşamları bastırıyor.
Kız abliş uyuduğumdan değil bu saatte günaydın dediğimden utandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?