Bu seneki yeni bir virüsmüş vücudumuz tanımadığı için atlatamıyormuş.
Dr öyle dedi[/QUO
İnşallah atlatirsin defne sen pek meyve yemisin meyve ekle menulerine kivi falan dinlen ılık ihlamurumu ihmal etme içine zencefil kabuk tarcinn limon elma.kabuğu ohhhh missss
Bu soğukta keşke yürümeseydin cnm yaaMenümü yazıp kaçayım kafayı kaldıramıyorum..
10,30
1,5 dl kep.ek./1 tatlı kaşığı tahinpekmez/1 çorba kaşığı menemen
15,35
2 kepçe yeşil mercimek
19,00
1 kepçe yeşil mercimek
Su daha 1 litre bile olmadı yutkunamıyorum
Spor 2 saat yürüyüş..
Çok sportifim ya hastaneye yürüyerek gidip geldim.
Kendime bir şişe yapmış tim peteğin üzerine koymuştum sürekli ılık oluodu acitmio yumusatio dene benceMenümü yazıp kaçayım kafayı kaldıramıyorum..
10,30
15,35
2 kepçe yeşil mercimek
19,00
1 kepçe yeşil mercimek
Spor 2 saat yürüyüş..
Insallah hayirla saglikla kardesin geliir..allah yardimcilari olsunnYuruyerek giderim zaten diyete basladigim günden bu yana hiç arabayı kullanmadı yakın annemler 1 km falan dır en fazla o da yollar dolambaçlı olduğu icin
Ya bu herkeste varrr allahh allahh.. dikkat et kendine cokk amann istihrat ettAman kuzum. 2 gun giremedim. Hastanedeydim. 2 gun yattım hastanede. Daha yeni eve girdim. Hemen buraya baktim. Duş alıp dinlenicem. Salgin varmış. Afedersiniz ishal istifar. Ağzıma birşey koyamiyordum. 2 gunü serumla geçirdim. Ćok halsizim.
arkadaşlarımla toplanıyoruz arada gülüm özellikle bu 2 haftadır çok sıkıldım bu hafta dr konusunda da sıkıldım baya yarında kontrol var inş iyi geçer..asya_01 canım skma canını ya olur insallahhh yaaaa gerçekten çok zor ole eve kapalı oturmak kendine çevre edin biraz ya da bir hobi bul evde oturdukca dusundukce daha çok sklirsin
Benm esimde yine ateslendi.. sıtma tutuyor bide. Demekki bole bisey var.Bu seneki yeni bir virüsmüş vücudumuz tanımadığı için atlatamıyormuş.
Dr öyle dedi
Ya salaklığım tutuyo bazen işte yürüdüm valla..Bu soğukta keşke yürümeseydin cnm yaa
Zencefil bal karışımını da yap belki faydası olur
Sobanın üstünde ıhlamur ve hibiskus duruyor devamlıBe
Kendime bir şişe yapmış tim peteğin üzerine koymuştum sürekli ılık oluodu acitmio yumusatio dene bence
Tmm canim arkadaş önemli gerçekten ya insan tekken ewde düşün düşün Ya sana ilaç vermiyormu bu adam ben anlamiorumki süreç böle yavasmi islio yaarkadaşlarımla toplanıyoruz arada gülüm özellikle bu 2 haftadır çok sıkıldım bu hafta dr konusunda da sıkıldım baya yarında kontrol var inş iyi geçer..
Dün gece bende oyleydim işte..Benm esimde yine ateslendi.. sıtma tutuyor bide. Demekki bole bisey var.
Doktor sana ne dedi.gecmis olsun ablacim
Kiyamam ya bademcik var mi? Ben aldirdimda ünv okurken ama faranjit oluom işte ama kaldırmamış olsam ne olurdum bilemiyorumDün gece bende oyleydim işte..
Enfeksiyon varmış boğazın resmen yara dedi..
Abla bu griip ole lanet ki yakaladimi birakmio yaaaa nasıl bir iş bu
Menümü yazıp kaçayım kafayı kaldıramıyorum..
10,30
15,35
2 kepçe yeşil mercimek
19,00
1 kepçe yeşil mercimek
Spor 2 saat yürüyüş..
Benm esimde yine ateslendi.. sıtma tutuyor bide. Demekki bole bisey var.
Doktor sana ne dedi.gecmis olsun ablacim
dr a güveniyorum gülüm ama benim yumurtalar inat büyümüyor yani olması gerektiği gibi olmadığı için tedavi yavaş işliyor adam başta zayıfla dedi benim zayıflamamı bekledi zayıflaayınca tedaviye başladı..eğer yarın bakıca yine büyümemişse bu ay çöpe gitti demek öteki aya yine çağırıp ilaca başlicak yok eğer büyümüşse inş büyümüştür çatlatmaiğnesi vericek..öyle bir şey ki bu tedavi herşey senin dışında gerçekleşiyor kişisel olarak yapabileceğin atıyorum spor diyet falanTmm canim arkadaş önemli gerçekten ya insan tekken ewde düşün düşün Ya sana ilaç vermiyormu bu adam ben anlamiorumki süreç böle yavasmi islio ya
Ben hamileyken Dr kapısında bekliosun işte bir kadın geldi 6-7 yaşlarında bir oğlu vardı 2. Çocuğu istiolarmis olmuomus (çok korkarım bende yanı) neyse kadın girdi ckti benim Dr hemen bir hap yazmış yollamıştı yanı
canım ablam yaa abla vitaminde al iyi bak kendineDün gece bende oyleydim işte..
Enfeksiyon varmış boğazın resmen yara dedi..
Bademcikler yerinde canım..Kiyamam ya bademcik var mi? Ben aldirdimda ünv okurken ama faranjit oluom işte ama kaldırmamış olsam ne olurdum bilemiyorum
Açım ama yutamıyorum mavişim.. Çok acıyo..Abliş yine bir şey yememişsin
Sağol bitanem.canım ablam yaa abla vitaminde al iyi bak kendine
Açım ama yutamıyorum mavişim.. Çok acıyo..
Güzel olmuş afiyet olsun.Menüm
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim cheddar, 4 zeytin (10:15)
Öğle: 2 dilim çavdar ekmeği + 1 dilim cheddar + 1 dilim salamdan tost (13:30)
Ara: 2 küçük mandalina, 1 kare bitter çikolata (15:40)
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 5 köfte, salata (18:00)
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Akşamı eşim gelince yicem ama yiyeceklerim belli.
Teşekkürler ablişim.Güzel olmuş afiyet olsun.
Sağol canım. İnşallah..Of işte boğaz enfeksiyonu da kötü oluyor
İnşallah hemen geçer ablacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?