- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Menüm
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim cheddar, 4 zeytin (10:15)
Öğle: 2 dilim çavdar ekmeği + 1 dilim cheddar + 1 dilim salamdan tost (13:30)
Ara: 2 küçük mandalina, 1 kare bitter çikolata (15:40)
Akşam: 1 kepçe tarhana çorbası, 5 köfte, salata (18:00)
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Akşamı eşim gelince yicem ama yiyeceklerim belli.
Anacım seni iğrendireyim diye her bişeyi dedim sen akıllkanmıyon
Madem istiyon ye o pis sağlıksız şeyleri
Boşuna kalori alıyon
Menu guzel su çoğalır nasılsa oglenkı bıtterlerımız ıns bızı yarın yakmaz :) sımdı baktım benımkı 49 kalorı bıraz rahatladım
Hem sen hemde annen seni okuyun cnm
Kötü niyet olmasada nazar olabilir
İyi yapmışsın canımslm kızlarr sabah yine baş ağrısıyla uyandım bu aralar çok sık oluyor eşim kahvaltıdan sonra temiz hava alacağım bir yere götürdü yürüdüm biraz sonra spor aletleri vardı onları kullandım iyi geldi temiz hava ya evde zaman geçirmekten küflenmişim
Yakmaz yakmaz ben zaten artıdayım
Geçmiş olsun ben yürümeye hasretim evin içinde yürüdüm zaman ayaklarım titriyor yaİyi yapmışsın canım
iyi yapmışsın gülüm ya valla ben o yüzden tartı almıyom eve hergün tartılıcam kafamı bozacak tartı günü tartılıyom kafa daha rahat oluyorPazartesı sabıttım yarın - gormeSem valla aglarım kac gundur tartılmadım
Kız Reyhan özlemdeki salam gözümden kalmış
dunyadamisafir
Özlem sendemi başlıyon salam yemeye
Artık topik kuralı diye bunuda yazacam
Pazartesı sabıttım yarın - gormeSem valla aglarım kac gundur tartılmadım
hava buzz ya insanın spor yapmak için kat kat giymesi gerekiyor artık oda sıkıyorr insanıGeçmiş olsun ben yürümeye hasretim evin içinde yürüdüm zaman ayaklarım titriyor ya
Guzel. Olmus
Asyacim menün çok guzelkızlar menüm
sabah
1 haşlma yum
1 bardak süt
ara
1 fincan sade nescafe
1 havuç
öğle
1 tabak çorba
1 küçük kase kadar yoğurt
ara
1 ayva
akşam
1 yum mantarlı omlet
1 küçük kase yoğurt
3 kaşık babağannuç(yağsız)
yeşilçay
su 3 lt tamamlicam
spor 40 dk yürüyüş
20 dk uzay aleti
250 twist
Selam gençlik
Sabaha karsı kactı bakmadım gojı berry ve suyu sabah 6 ya kadar hıc uyumadım desem yalan olmaz cok huzursuz bır geceydı((
13:10 2 haşlama yumurta,yarım kase salata,yarım kk süzme peynir
15:25 sade türk kahvesi bogurtlenli stıks bıtter
17.20 kucuk mandalına
18:00 1 kase sebze çorbası,1 avuc brokolı,az karnabahar haşlama ,2 yk yogurt, salata
Yeşil çay
Su 2,5 lt
Guzel menü sekerimSlm menumu yazip cikcam aksam bakarim sizinkilere ...
Sabah 10
2 sarimsak 1 kasik goji 2 bardak suyla
Kahvalti 11
1 yumurta omlet
1 kasik elma pekmezi
1 catal helva
1 c.k findik ezmesi
1 dlm salam
1 dlm kasar
Ekmek yok cay
Oglen bisey yemedim hic acikmadim
Aksam 5.30
1 kase yogurt icine
1 kasik goji
5 ceviz
4 hurma
Kizlar midem cok kuculdu fazladan 1 kasik yesem oluyom agridan
Doyma duygusuna bayildim ya
Aynen o tokluk duygusunu bende hissesdemiyorum maalesefŞu duygu bi bana gelmiyor yaaa
Buda beni çok huzursuz ediyor
Genelde hafif olmuş O yüzden helvaya bişey demiyorum
iyi yapmışsın gülüm ya valla ben o yüzden tartı almıyom eve hergün tartılıcam kafamı bozacak tartı günü tartılıyom kafa daha rahat oluyor
yok kız tartılma tut kendini zaten hergün tartıldığında o artılar eğer kaçamak yoksa kilo olması mümkün değil canın sıkılacak en iyisi tartı günleriBende bır ara gunde 15 kere tartılırdım su sabrıma bende şaştım ama bakalım degcekmı:)
evet ınsan cok takıyor o yuzden bıraz bu duygular yordu gıbı bakalım ıns hepımız bol - goruruz yarınyok kız tartılma tut kendini zaten hergün tartıldığında o artılar eğer kaçamak yoksa kilo olması mümkün değil canın sıkılacak en iyisi tartı günleri
Sabaha karşı 5_6 bazen 7 gibi uyuyoruz genellikle işten gece12 çıkarlar.onun için gece sabaha kadar oturup bunun için
Ahhh sorma Özlemim banada nazar ettilerKotu nıyetten demedı ama durdu durdu dedı benım bu ay yuzunden gıttı ozaman anlasıldı kılo verdıgım
Seni yakarsa dünkü simit ve sarmalar yakabilirPazartesı sabıttım yarın - gormeSem valla aglarım kac gundur tartılmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?