💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İnşallah korktuğunuz gibi olmaz canım kolay geçer eşinde korkuyor belliki bende çok korkuyorum endoskopiden

Çok sevindim canım geçmiş olsun

Selam arkadaşlar
dün bildirim yapamadım.kusura bakmayın.63.8 idim bu cuma 64.6 olmuşum yine
ne zamandır yerimde sayıyorum malesef.aslında aynı yiyorum ama kiş günü gec oluyor
.yemekten sonra yürüyüş yapardım yazın çocukla o da olmuyor.hasta olacak diye korkuyorum.salata yapacak vaktim bile olmuyor.telefonu elimde gorse hemen istiyor benim oglan.o yüzden aranızda nayrılmak istiyorum.hepinize ozellikle zuhal ablacim sana çooook teşekkür ederim .Emel birgul ozlem Defne size de osel tesekkurler.ilk basta sizinle basladigimdan mi bilmem yeriniz ayri bende.
Hepinize tanışmak isterdim doğrusu.
inşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz tez zamanda.

sizi okuyor olacağım.
sevgiyle kalın.

Ara ara ugra canan ozletme kendini kendine iyi bak Hoşçalal

Vildan80 sımdı son fotona baktım cok ıyısın canım maşşallah kendını bır oku ufle :)
Teşekkür ederim canlarım o sizin güzel görüşünüz daha yolum uzun önümüzde 14 şubat var hedefim 80di ama çok zorr görünüyor
Bende 30 yaşındayım ya ne guzel sen çocukları buyutmusun benim daha yolum coookkk
20 yaşımda evlendim canım 23 yaşımda anne oldum şimdi artık geç evleniliyor haliyle geç çocuk oluyor ben erken evlendiğim için hiç pişman olmadım 16. yılımızo doldurduk çok şükür halâ aşığım ona oda bana:) :)

Çok güzel cnm Ama kilon fazla olduğu için başlangıçta fazla azaltma öğünlerini
Doğru şeylerden doyuncaya kadar ye
Birazda evde hafif spor yapmaya çalış
You tube dan leslie 1 mil le başlayabilirsin

Tekrar geçmiş olsun bitanem şükür önemli bişey yokmuş

O zaman tekrar devam güzellik

Buda nerden çıktı cananım
Kabul etmiyorum. Bu kadar emek verdikten sonra hayallerine kavuşmadan bırakacakmısın
Biliyosun buraya menü yazılmayınca salıyoruz
Fırsat buldukça gelmeye çalış derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…