İnşallah korktuğunuz gibi olmaz canım kolay geçer eşinde korkuyor belliki bende çok korkuyorum endoskopidenHerkese i.g
Kendi kendime deli gibi konusuyorum ya bu kulkedisi isini sevmedim zuhal abla sen gene şirinem de bana
Saat gec oldu yarin esimle doktora gidiuoz endoskopi icin erken uyancam.
Garibim ogleden beri bisey yememis doktor aksam 8 demisti.
Dedim delimisin ignesiz bayilip gitcen
I.g
Bende 30 yaşındayım ya ne guzel sen çocukları buyutmusunTeşekkür ederim canım...
Kilom ilk sene 10-15 kilo falan verdim bir senedir 93-88 arasıydım daha ilk 85i gördüm ucundan ama artık gerisi gelsin istiyorum.. Bu arada yaş 35.5:)
Çok sevindim canım geçmiş olsunBen geldim kizlar. Hastane islerin den ugrayamadim ve haber bile veremedim kusira bakmayın. Elhamdülillah oglumun kan tahlilleri ve kardiyoloji de ki sonuxlari da temiz çıktı. Sadece demir eksikliği tedavisi görüyor. Sali günü kontrol var bakalim.kan değerleri. Cidden stersli korkulu bir hafta gecirdik. Ama simdi ferahladik. Allah im.kimseyi evladi ile imtihan etmesin.
Bugun kaldigim yerden tam gaz devam...
4 şubat oluşumun 3. Yas günü ama ben haftaya pazar 31 0cakta yapicam hazırlık lara baslamam gerek ufak ufak
Selam arkadaşlar
dün bildirim yapamadım.kusura bakmayın.63.8 idim bu cuma 64.6 olmuşum yine
ne zamandır yerimde sayıyorum malesef.aslında aynı yiyorum ama kiş günü gec oluyor
.yemekten sonra yürüyüş yapardım yazın çocukla o da olmuyor.hasta olacak diye korkuyorum.salata yapacak vaktim bile olmuyor.telefonu elimde gorse hemen istiyor benim oglan.o yüzden aranızda nayrılmak istiyorum.hepinize ozellikle zuhal ablacim sana çooook teşekkür ederim .Emel birgul ozlem Defne size de osel tesekkurler.ilk basta sizinle basladigimdan mi bilmem yeriniz ayri bende.
Hepinize tanışmak isterdim doğrusu.
inşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz tez zamanda.
sizi okuyor olacağım.
sevgiyle kalın.
Allah hayırlı uzun ömürler versin ogluna[/QUOTE
Kiz niye erkenden haber etmedin konfeti patlatirdik
Gunaydinnnnn hanimlarrr benimde boğazın fena ama migdedenmi yoksa bogazdanmi anlayamıyorum artık :-( oglusumda oksuruom gece uzerini hic örnek istemioki sıpa :-(
İlkay cnm inan fazlaligin yok gibi cok guzelsin gercekten .topik çıtir doldu anacim
@asya_01 tatlim bnm gece internetim var biliyosun simdi okudum uzuldum cok.
Ins olcak uzulme zamana birak hayirlisiyla alacan kucagina.
Kilo veren herkesi kocamannnnnn
Tebrikler
Supersiniz
Veremeyenler üzulmeyin
Belki sıkılasmistirsiniz tartiya yansimaz
Her halukarda zafer bizim oyle boyle gidecekler
Her halukar
Teşekkür ederim canlarım o sizin güzel görüşünüz daha yolum uzun önümüzde 14 şubat var hedefim 80di ama çok zorr görünüyorVildan80 sımdı son fotona baktım cok ıyısın canım maşşallah kendını bır oku ufle :)
20 yaşımda evlendim canım 23 yaşımda anne oldum şimdi artık geç evleniliyor haliyle geç çocuk oluyor ben erken evlendiğim için hiç pişman olmadım 16. yılımızo doldurduk çok şükür halâ aşığım ona oda bana:) :)Bende 30 yaşındayım ya ne guzel sen çocukları buyutmusunbenim daha yolum coookkk
Çok güzel cnm Ama kilon fazla olduğu için başlangıçta fazla azaltma öğünleriniBugünkü
Menüm
Aç karnına zencefilli limonlu sıcak su
Sabah,
1hş yumurta
1salatalık
1domates
5zeytin
1dilim peynir
Ara öğün yeşil çay
Öğlen
haşlanmış lahana
Ara öğün yeşil çay
Akşam haşlanmış karnabahar ayran
Su üç lt
bu hafta böyle denicem sıkıyorsa gitmesin bu kilolar
Tekrar geçmiş olsun bitanem şükür önemli bişey yokmuşBen geldim kizlar. Hastane islerin den ugrayamadim ve haber bile veremedim kusira bakmayın. Elhamdülillah oglumun kan tahlilleri ve kardiyoloji de ki sonuxlari da temiz çıktı. Sadece demir eksikliği tedavisi görüyor. Sali günü kontrol var bakalim.kan değerleri. Cidden stersli korkulu bir hafta gecirdik. Ama simdi ferahladik. Allah im.kimseyi evladi ile imtihan etmesin.
Bugun kaldigim yerden tam gaz devam...
İlkaycım dün yazmayı unuttumÇok şükür canım çok sevindim
Buda nerden çıktı cananımSelam arkadaşlar
dün bildirim yapamadım.kusura bakmayın.63.8 idim bu cuma 64.6 olmuşum yine
ne zamandır yerimde sayıyorum malesef.aslında aynı yiyorum ama kiş günü gec oluyor
.yemekten sonra yürüyüş yapardım yazın çocukla o da olmuyor.hasta olacak diye korkuyorum.salata yapacak vaktim bile olmuyor.telefonu elimde gorse hemen istiyor benim oglan.o yüzden aranızda nayrılmak istiyorum.hepinize ozellikle zuhal ablacim sana çooook teşekkür ederim .Emel birgul ozlem Defne size de osel tesekkurler.ilk basta sizinle basladigimdan mi bilmem yeriniz ayri bende.
Hepinize tanışmak isterdim doğrusu.
inşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz tez zamanda.
sizi okuyor olacağım.
sevgiyle kalın.
Bende tam sana yavaş yavaş spora başla dicektimDün oradan oraya o kadar yürüyünce bugün yine bileğim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?