Amanda amannnn masalllahhhh efendim allah bozmasin darısı başımıza insallahhh nasib ya bu işler biz esimle 10 yıldır beraberiz ama 4 yıldır evliyiz işte maddi manevi imkânımız pek olmadı maalesef ben okudum eşim para biriktirdi ole ole isteTeşekkür ederim canlarım o sizin güzel görüşünüz daha yolum uzun önümüzde 14 şubat var hedefim 80di ama çok zorr görünüyor
20 yaşımda evlendim canım 23 yaşımda anne oldum şimdi artık geç evleniliyor haliyle geç çocuk oluyor ben erken evlendiğim için hiç pişman olmadım 16. yılımızo doldurduk çok şükür halâ aşığım ona oda bana:) :)
Düşmyelimmm umarimm ayyy hava çok soğuk saat 10 yataha kon durumundayim evdeyken napicam yaaa :-(Günaydın fıstıklar
Bugün tekrar maraton başlasın
Bakalım haftaya cuma neler olacak
Ilk hedefimiz pazartesi eksi çıkmak
Bunun içinde haftasonu tuzaklarına düşmeyelim
Bende tam sana yavaş yavaş spora başla dicektim
Dr a gösterdinmiydi
Leslie yapıcan şekercimDüşmyelimmm umarimm ayyy hava çok soğuk saat 10 yataha kon durumundayim evdeyken napicam yaaa :-(
Ayak bileklerine takılan bandajlar oluyoryaKeşke başlayabilsem artık abla ya
Daha göstermedim bayadır ağrımıyordu.
Endokrine tekrar gittiğimde ortopediye de gideyim ben en iyisi.
Ayak bileklerine takılan bandajlar oluyorya
Acaba faydası olmazmıki onların bi denesen
Tabi Dr göstermek de şart
Yapiodum bir aralar ama smdi sıpa rahat birakmioki bende yapcam DİE dibinde bitio eskiden gündüzleri uyuyordu ama dogrundipsun tabiki ablacim akşam 10 da uyumak yerine 10:30 da uyuyup 30 dk steop yapabilirimLeslie yapıcan şekercim
Hem sen step te yapıyodun
Ama bu kiloyu normal diyetle vermedimki!Ay birileri diyetten sıkılmısti triplere girmisti.
Artıkın kimselere inanmam
Bizi kandirip kandirip 2 kilo veriyolar
Kuzum tekrar gecmis olsun tebrik ederim supersin kuzum.
Ins bu basarinin ustune mizmizlanirsin gene sopa yersin bu defada asya ile birlesip seni doveriz onagore
Çok şükür rabbime!Ben geldim kizlar. Hastane islerin den ugrayamadim ve haber bile veremedim kusira bakmayın. Elhamdülillah oglumun kan tahlilleri ve kardiyoloji de ki sonuxlari da temiz çıktı. Sadece demir eksikliği tedavisi görüyor. Sali günü kontrol var bakalim.kan değerleri. Cidden stersli korkulu bir hafta gecirdik. Ama simdi ferahladik. Allah im.kimseyi evladi ile imtihan etmesin.
Bugun kaldigim yerden tam gaz devam...
Canan tamamen bırakma askim ne kadar Gelebilirsen kardir.Selam arkadaşlar
dün bildirim yapamadım.kusura bakmayın.63.8 idim bu cuma 64.6 olmuşum yine
ne zamandır yerimde sayıyorum malesef.aslında aynı yiyorum ama kiş günü gec oluyor
.yemekten sonra yürüyüş yapardım yazın çocukla o da olmuyor.hasta olacak diye korkuyorum.salata yapacak vaktim bile olmuyor.telefonu elimde gorse hemen istiyor benim oglan.o yüzden aranızda nayrılmak istiyorum.hepinize ozellikle zuhal ablacim sana çooook teşekkür ederim .Emel birgul ozlem Defne size de osel tesekkurler.ilk basta sizinle basladigimdan mi bilmem yeriniz ayri bende.
Hepinize tanışmak isterdim doğrusu.
inşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz tez zamanda.
sizi okuyor olacağım.
sevgiyle kalın.
Yok cnm sporcular kullanıyor bazenNasıl bandaj o ablacım?
Şu manyetik falan mı ne oluyor onları mı diyorsun?
Yok cnm sporcular kullanıyor bazen
Bileği daha sıkı tutuyor
Çorba gibi giyiyorsun
Ben eşimi ortaokuldan beri tanıyorum lisede çıkmaya başladık tam 22 yıl oldu:)Amanda amannnn masalllahhhh efendim allah bozmasin darısı başımıza insallahhh nasib ya bu işler biz esimle 10 yıldır beraberiz ama 4 yıldır evliyiz işte maddi manevi imkânımız pek olmadı maalesef ben okudum eşim para biriktirdi ole ole iste
22 mii ayyyy masalllahhhh maşallah ne güzelBen eşimi ortaokuldan beri tanıyorum lisede çıkmaya başladık tam 22 yıl oldu:)
Ben eşimi ortaokuldan beri tanıyorum lisede çıkmaya başladık tam 22 yıl oldu:)
Sen ne yaptın Özlemim suyu kurutabildinizmiMasallah nice mutlu mutlu yillara
Darısı sizkere canımmm22 mii ayyyy masalllahhhh maşallah ne güzel
Özlemcim inşallah kısa zamanda seninde ayamlarını yerden kesecek hayırlı bir eş nasip etsin MevlamMasallah nice mutlu mutlu yillara
Görmedim mesajını ablam çok teşekkür ederimmmİlkaycım dün yazmayı unuttum
Çocukların başarısı için tebrikler cnm
Sen ne yaptın Özlemim suyu kurutabildinizmi
Darısı sizkere canımmm
Özlemcim inşallah kısa zamanda seninde ayamlarını yerden kesecek hayırlı bir eş nasip etsin Mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?