💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Imtihan dunyası iste kuzum kimi varlikla kimi yoklukla oluyo.sen hayati kendine zindan edip paralar harcarken cocuk icin.kimide dogurup çope atiyo.

Tesekkur ederim bebegim nere gidiyosun.ay herkes atraksiyon yapiyo bizde geri geliyo sonra
Adi lazim degil baş harfi z
Daha gelmicenmi cananim nere.

Cnm bnm guzel
Haberlerle don emi

İnşallah korktuğunuz gibi olmaz canım kolay geçer eşinde korkuyor belliki bende çok korkuyorum endoskopiden

Ben eşimi ortaokuldan beri tanıyorum lisede çıkmaya başladık tam 22 yıl oldu:)
Masallah nwzar degmesin.

inşaAllah hayırlı haberler verirsin canım

Bi merhaba yazamadim msjlara cvp yazmaktan yarin ins paket yenilencek .
Ogrencilere kiziyorum ama internet fena bagimlilik ya.
Sbah zor uyandim gittik hastaneye.
Esimi uyuttular aci sizi yok uyudum dedi hicbiseyde hatirlamiyo.
Azcik sersem gibiydi sevdim o halinide bisey anlatmaya calisti soyleyemedi tam falan
Endoskopi yapan doktor sonuc verirken bi sorun gorunmuyo mideden parca aldim herkese yapiyorum dedi bakalim onun sonuc haftaya cikcak iste.
Bu arada bnm ameliyata son 2 gun allahim zok heyecanliyim strestenmidir anlamadim yuzum sivilce gibi yara doluyo habire sinir oldum ya.

Kuzucum gecms olsun esine. Onn da sonclari guzel cikar ins. Sana da allah kolaylik bersin ameliyatin her trlusu kulaga korkunc geliyo ama saglik icin sabretmelisin. Cok stres yapmamaya calis. Her sy guzel olucak

Bu arada bebegim artik hiic uyumuyo gece yawrum uykulu uykulu aglio geceleri. Dis cikartio dir dusunuyorum. Ates falan yok ama sabahlara kdr uyuyan cocuk degisti birden. Bisey de yapamiyorum kiyamiyorum da oole kaldim. Esim de sehir disinda kac gndur. Smdiden de aciktm ayrica bi an once sbh olsunn:)

Buda nerden çıktı cananım
Kabul etmiyorum. Bu kadar emek verdikten sonra hayallerine kavuşmadan bırakacakmısın
Biliyosun buraya menü yazılmayınca salıyoruz
Fırsat buldukça gelmeye çalış derim
evet nenü yazmak çok etkili bana da iyi geliyor abla.
Canan tamamen bırakma askim ne kadar Gelebilirsen kardir.
Özletme kendini fıstık!
saol defne
badem000 nereye gidiyosunnn

Adanadayim kizlAr gelemyorum yaniniza ve diyette hak.getire zuhal abla subat 8 e kadar beni maruz gorrr izin istiyorum
ara tatilde zor di mi.benim de gözğmü korkutıyor ..

Tesekkur ederim bebegim nere gidiyosun.ay herkes atraksiyon yapiyo bizde geri geliyo sonra

yaa pek ugratmaz oldum.heo yerimde sayınca da moralim bozuldu.

Iyi akşamlar fıstıklar
Hepinizin dediği gibi, akşamı erken yapayım dedim ama başaramadım akşam biraz ayranla peynir ekmek yedim
Anladımki ben menümü erken yazmıyım
Sporda yapamadım

dene bakalım abla ıns ıse yarar ben bu kadar erken kapanıs yapsam dayanamam :)
Bende dayanamadım cnm

Çok güzel cnm

Gayet güzel asyam

Akşam çok değil de çok erken.
Ablam bari 16:30 - 17:00 falan yapsaydın
Artık öyle yapayım cnm

Çok kötü değil cnm
Hafta başı için

Güzel bitanem

Ablam menu guzel de saat uc aksam yemegi icn cok erken sanki. Ogle yemegi saati hatta biraz zorlasak:)) bu sklde cok acikirsin gbime geldi. Ama sn daha iyi blrsn tabiki:)
Aynen öyle oldu cnm

En azından miktarları az olmuş

babacığının doğum günü kutlu olsun cnm
Afiyet olsun

Tmm bitanem

Çok erken yediğin için akşama kadar bişey kalmamıştır zaten cnm

Kızzz banamı laf atıyon
Bak Küser giderim ama

Eşine geçmiş olsun cnm şükür atlatmışınız
Sana da oldu da bitti maşallah dicez
Tatlım eşin olmadığı için durmuyordur belki
Bizim bebişde öyle babası olmazsa uyumuyor doğru dürüst
Yatağına eşinin kokusu olan tşörtünü falan koy

Kiz o adamlarin eliyle yedirmesi yok mu beni bitiren hep o yani. Ogluma emiyor ya onun icin kaymaklari ballari yediriyor.ama anladim ben spora baslamazsam diyette yapamam. Bugun spora basladim.

Kabiz olduysan sinemekki cayi demle günde bir yada 2 bardak çok etkili ilac bile öyle etki yapmıyor

Sürekli kullanmak bagirsakta ki kayganligi da
Söküp atiyor. Sonrasinda daha ciddu kabizlik oluyor. Dikkatli kullanmak lazim.
Emelcim vence kabizliginin sebebi besl3nme seklinin değişmesi ekmek veya hamur isi tuketiyorsan ondandir

Hadi geçmiş olsun eşine bak gordunmu sorun yokmusss ayyy bende perşembe gismdicem mide için sesim kişiliğini bogazim fena bakalım.midedenmi

Tuh ya kiyamam çok zor yaaaa gerçekten allah sabir versin yakında yakın bir akraban varsa git az da dinlen ya Birgül senin vücutta çöker bir sure sonra yanında yaptırmayı dene ya ben eşim yokken yanima aliodum alismadi yanı arada 2-3 gün ole beraber yatmakta

Imtihan dunyası iste kuzum kimi varlikla kimi yoklukla oluyo.sen hayati kendine zindan edip paralar harcarken cocuk icin.kimide dogurup çope atiyo.
Allah onları bildiği gibi etsin bazen görüyorum haberlerde çıldırıyorum ya çıldırıyorummm...Allaha havale ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…