- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Imtihan dunyası iste kuzum kimi varlikla kimi yoklukla oluyo.sen hayati kendine zindan edip paralar harcarken cocuk icin.kimide dogurup çope atiyo.canımmmmçok teşk ederim iyi dileklerin için bazen sabrı tükeniyor insanın o zamanlar katlanması daha da zor oluyor...anne olamadım hala ama demek ne kadar güzel bir duygu ki insan anne olabilmek uğruna neler yapabiliyor nasıl hislere kapılıp daha da istiyor...bazen hayatı zindan ediyorum kendime
Tesekkur ederim bebegim nere gidiyosun.ay herkes atraksiyon yapiyo bizde geri geliyo sonraSelam arkadaşlar
dün bildirim yapamadım.kusura bakmayın.63.8 idim bu cuma 64.6 olmuşum yine
ne zamandır yerimde sayıyorum malesef.aslında aynı yiyorum ama kiş günü gec oluyor
.yemekten sonra yürüyüş yapardım yazın çocukla o da olmuyor.hasta olacak diye korkuyorum.salata yapacak vaktim bile olmuyor.telefonu elimde gorse hemen istiyor benim oglan.o yüzden aranızda nayrılmak istiyorum.hepinize ozellikle zuhal ablacim sana çooook teşekkür ederim .Emel birgul ozlem Defne size de osel tesekkurler.ilk basta sizinle basladigimdan mi bilmem yeriniz ayri bende.
Hepinize tanışmak isterdim doğrusu.
inşallah hepiniz istediğiniz kiloya inersiniz tez zamanda.
sizi okuyor olacağım.
sevgiyle kalın.
Hayirli olsun cnm gonlunce olsunEdemedim kız dışarıdaydım yüksek lisans başvurumu yaptım
Çorba gibi giyiliyoYok cnm sporcular kullanıyor bazen
Bileği daha sıkı tutuyor
Çorba gibi giyiyorsun
Cnm bnm guzel
Haberlerle don emi
İnşallah korktuğunuz gibi olmaz canım kolay geçer eşinde korkuyor belliki bende çok korkuyorum endoskopiden
Masallah nwzar degmesin.Ben eşimi ortaokuldan beri tanıyorum lisede çıkmaya başladık tam 22 yıl oldu:)
inşaAllah hayırlı haberler verirsin canım
Yorumlarina kopuyorum bacim yaaÇorba gibi giyiliyo
Canini yedigim bi tarif et hele cok merak ettim bu kismi
Kuzucum gecms olsun esine. Onn da sonclari guzel cikar ins. Sana da allah kolaylik bersin ameliyatin her trlusu kulaga korkunc geliyo ama saglik icin sabretmelisin. Cok stres yapmamaya calis. Her sy guzel olucakMasallah nwzar degmesin.
Bi merhaba yazamadim msjlara cvp yazmaktan yarin ins paket yenilencek .
Ogrencilere kiziyorum ama internet fena bagimlilik ya.
Sbah zor uyandim gittik hastaneye.
Esimi uyuttular aci sizi yok uyudum dedi hicbiseyde hatirlamiyo.
Azcik sersem gibiydi sevdim o halinide bisey anlatmaya calisti soyleyemedi tam falan
Endoskopi yapan doktor sonuc verirken bi sorun gorunmuyo mideden parca aldim herkese yapiyorum dedi bakalim onun sonuc haftaya cikcak iste.
Bu arada bnm ameliyata son 2 gun allahim zok heyecanliyim strestenmidir anlamadim yuzum sivilce gibi yara doluyo habire sinir oldum ya.
evet nenü yazmak çok etkili bana da iyi geliyor abla.Buda nerden çıktı cananım
Kabul etmiyorum. Bu kadar emek verdikten sonra hayallerine kavuşmadan bırakacakmısın
Biliyosun buraya menü yazılmayınca salıyoruz
Fırsat buldukça gelmeye çalış derim
saol defneCanan tamamen bırakma askim ne kadar Gelebilirsen kardir.
Özletme kendini fıstık!
ara tatilde zor di mi.benim de gözğmü korkutıyor ..badem000 nereye gidiyosunnn
Adanadayim kizlAr gelemyorum yaniniza ve diyette hak.getire zuhal abla subat 8 e kadar beni maruz gorrr izin istiyorum
Tesekkur ederim bebegim nere gidiyosun.ay herkes atraksiyon yapiyo bizde geri geliyo sonra
Adi lazim degil baş harfi z
Daha gelmicenmi cananim nere.
Bende dayanamadım cnmdene bakalım abla ıns ıse yarar ben bu kadar erken kapanıs yapsam dayanamam :)
Çok güzel cnmBende verıyım menumu nasılsa bellı
Gec kahvaltı 12 gıbıydı :) 1 haşlama yumurta,2 etımek,1 çay kaşıgı labne,3,4 zeytın kıbrıt kutusu kadar annem degsıık ekmek gıbı bıse almıstı adını bılmıyorum ondan
16:20 mandalına
18:30 2 kepçe sarı mercımek çorbası,karnabahar,brokoli haşlama üzerine tavuk haşlama ve 2 yk yogurt,1 fincan yeşil çay
Su 2 lt bugun zor ıcıyorum
Gayet güzel asyammenüm
sabah
2 yum mantarlı omlet
yarım kk peynir
yeşilçay
ara
sade sütsüz şekersiz nescafe
öğle
balık salata
ara
1 elma
bitkiçayı
akşam
4 yk kabak
salata
az yoğurt
su 2,5 lt
spor 30 dk yürüyüş(2,5 km),30 dk egzersiz,30 dk da dans ettim
Artık öyle yapayım cnmAkşam çok değil de çok erken.
Ablam bari 16:30 - 17:00 falan yapsaydın
Çok kötü değil cnmBen de yazayım
9:30 2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Az peynir
1/dlm ekmek
12:30 1 kase tavuklu pilav ayyy olmadı deme dün yapmıştım da dünden kaldı az yiym dedim
15:00 süt
Elma
17:30 köfte az yağda tencereye yaptım
2 ince dlm patates
Su 2 civarı olur yatana
Spor yok sayılır yanı maalesef
Bugün hiç olmadı uzgunum
Güzel bitanemMenüm:
Kahvaltı: 1 kase corn flakes ve süt (09:45)
Ara: Birkaç fındık ve badem (11:00)
Öğlen: 1 tabak salata, yarım kutu ton balığı (13:15)
Ara: 1 kutu Activia, yarım elma (15:30)
Akşam: 2 tane biber dolmasının içi (bibere alerjim var sadece içini yiyorum), salata (18:00)
Su ölçemedim 1.5 olmuştur ancak.
Aynen öyle oldu cnmAblam menu guzel de saat uc aksam yemegi icn cok erken sanki. Ogle yemegi saati hatta biraz zorlasak:)) bu sklde cok acikirsin gbime geldi. Ama sn daha iyi blrsn tabiki:)
En azından miktarları az olmuşKizceler. Walla azari filan birakin dayagi hakkettim ben. Her gn menumde var bi vukuat. Dovun beni
Sabah
Bi bardak sut
Bi ymrta
Bi dilim rkmek ve yarim ince lavas
Domates peynir
Kiyma
Aksam
5 zy sarma
Yarim dilim borek
Bi dilim nuhallebili etimek tatlisi
Uc elmali top
Bi kofte
((
Arkadasimdaydim ondan bole oldu gene. Biliorm hep bi bahanem var. uuf
babacığının doğum günü kutlu olsun cnmmenümü yazayım kızlar
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
2-3 parça sucuk
az nutella
az tereyağ
ara 1 activia
akşam 1 kase ezogelin çorbası
1 küçük kase bulgur pilavı
babamın doğumgünü bugün 1 dilim de pasta
Tmm bitanemKızlar çok özür dilerim bu aralar buraya uğrayamadım.Mefkurem gibi becerikli değilim iki tarafa birden yetişemiyorum bu aralarda oğlan çok durmadığı için. Affedin . Ama okuyorum bilesiniz. Sevgimdesiniz
Çok erken yediğin için akşama kadar bişey kalmamıştır zaten cnmMenüm.
9.30
1,5 dL kız kepek ekmeği
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
14.30
1 kepçe domates çorbası
4 çorba kaşığı makarna
1 baklava ( eşim eliyle yedirdi kiramadim adamı)
Su 2 litre
Spor 20 dk yuruyus
Kızzz banamı laf atıyonTesekkur ederim bebegim nere gidiyosun.ay herkes atraksiyon yapiyo bizde geri geliyo sonra
Adi lazim degil baş harfi z
Daha gelmicenmi cananim nere.
Eşine geçmiş olsun cnm şükür atlatmışınızMasallah nwzar degmesin.
Azcik sersem gibiydi sevdim o halinide bisey anlatmaya calisti soyleyemedi tam falan
Endoskopi yapan doktor sonuc verirken bi sorun gorunmuyo mideden parca aldim herkese yapiyorum dedi bakalim onun sonuc haftaya cikcak iste.
Bu arada bnm ameliyata son 2 gun allahim zok heyecanliyim strestenmidir anlamadim yuzum sivilce gibi yara doluyo habire sinir oldum ya.
Tatlım eşin olmadığı için durmuyordur belkiBu arada bebegim artik hiic uyumuyo geceyawrum uykulu uykulu aglio geceleri. Dis cikartio dir dusunuyorum. Ates falan yok ama sabahlara kdr uyuyan cocuk degisti birden. Bisey de yapamiyorum kiyamiyorum da oole kaldim. Esim de sehir disinda kac gndur. Smdiden de aciktm ayrica bi an once sbh olsunn:)
Menüm.
9.30
1,5 dL kız kepek ekmeği
1 yumurta
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
14.30
1 kepçe domates çorbası
4 çorba kaşığı makarna
1 baklava ( eşim eliyle yedirdi kiramadim adamı)
Su 2 litre
Spor 20 dk yuruyus
Kabiz olduysan sinemekki cayi demle günde bir yada 2 bardak çok etkili ilac bile öyle etki yapmıyor
Heeee hic takipleselim DİE sorduydumYok.guzelim sadece whatsapp kullaniyorum.
Neden sordun?
Pek giremedim kizlar dügünümüzde bugun bi bitsin bide dogum gunum buguun yine giremicem dissrda olucam ins fazla kacirmam:) allaha emanett olunn grsz
Hadi geçmiş olsun eşine bak gordunmu sorun yokmusss ayyy bende perşembe gismdicem mide için sesim kişiliğini bogazim fena bakalım.midedenmiMasallah nwzar degmesin.
Bu arada bebegim artik hiic uyumuyo geceyawrum uykulu uykulu aglio geceleri. Dis cikartio dir dusunuyorum. Ates falan yok ama sabahlara kdr uyuyan cocuk degisti birden. Bisey de yapamiyorum kiyamiyorum da oole kaldim. Esim de sehir disinda kac gndur. Smdiden de aciktm ayrica bi an once sbh olsunn:)
Allah onları bildiği gibi etsin bazen görüyorum haberlerde çıldırıyorum ya çıldırıyorummm...Allaha havale ediyorum..Imtihan dunyası iste kuzum kimi varlikla kimi yoklukla oluyo.sen hayati kendine zindan edip paralar harcarken cocuk icin.kimide dogurup çope atiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?