bende yeni üye sayılırım canım cok aktif kullanmıyorum o zaman birlikte zayıflayalım?Junet merhaba ben yeni üyeyim ve burda olmamın tek nedeni diyet arkadaşı bulup birlikte zayıflayarak mutlu olmak
8 aylik canm bnmki. Bnmki de uzerni ortmuor done done acio diye yelekle yatriorm aslnda evimz cok sicak. Ama bnmkinn terleme huyu yok. Ablamnkiler cok terlerdi. Ve cok da hasta olrlarsi gece terleyip ustleri acik yatiolar die. O uyku yukumnda buldu careyi. Eskisi kdr terlemio ( uyku tulumu hava mi aldrio nedir keramet blmyrm) ve terlese de tulumu cikartana kdr usumuo zatn ckarnca da uzerni degstrio. Zor isler cocuk buyutmek walla.Canim üstünü örtmüyor diye iki kat ama en incesinden giydiriyorum vw 10 dk icinde sirilsiklam. Yazlik battaniyeler var ya ince onlarda aotiyorum ustune ama o da cok kalmıyor. Senin bebek ne kadarlik
Kızlar isterseniz kendinize günlük açabilirsiniz yada başka bi gruba katılabilirsinizbende yeni üye sayılırım canım cok aktif kullanmıyorum o zaman birlikte zayıflayalım?
Yoo burasi iyiKızlar isterseniz kendinize günlük açabilirsiniz yada başka bi gruba katılabilirsiniz
B bumudurbudur
Evet zor uyunuyor.Selamlar canlar
Asya dan başka eksi olan yok heralde
Çok tebrik ederim cnm hoşgeldin 6.lara
Çoktan hakettin çalışan kazanır demişler
Kalan herkes artıda heralde
Ben bugün halâ artıdayım ama buna şükür dedim
Cuma 74.6
Bugün 75.3
Fark +700
Dün +2.2 di. Onun için bugün çok üzülmedim
Defnem bende kendime çok kızıyorum
Önceki gün dayanamadım dün boşuna boşuna artı çıktım ama dün kendimi çok sıktım
Demekki isteyince olabiliyormuş
Akşam süt yerine ayran içtim.ama gece zor uyudum
Emel Birgül esra en azından sizin artılarınız sebepsiz değil düzgün menü yapsanız hemen verirsiniz
Tatlım bizim grubumuz oldukça kalabalıkYoo burasi iyi
çok sağol gülüm yaa daha ölsemde gam yememasya_01 asyam tebrk edermm coktan haketmistn o 69u gormeyi. Cok mutlu oldum emeklernn karsiligni alabildgn icn
Sen dün tam 2 de yemiştin tatlımEvet zor uyunuyor.
İçeride öyle bir gürültü varken uyumak zor tabi.
özlemim wc kaynaklıdır oBende artıdayım wc cıkmadım ondanmı bılemedım :)
Cuma 64,100
Bugun 64,400
+300 bu demekkı az daha sıkmak gerekıyor :)
sağol ablacımmSelamlar canlar
Asya dan başka eksi olan yok heralde
Çok tebrik ederim cnm hoşgeldin 6.lara
Çoktan hakettin çalışan kazanır demişler
Kalan herkes artıda heralde
Ben bugün halâ artıdayım ama buna şükür dedim
Cuma 74.6
Bugün 75.3
Fark +700
Dün +2.2 di. Onun için bugün çok üzülmedim
Defnem bende kendime çok kızıyorum
Önceki gün dayanamadım dün boşuna boşuna artı çıktım ama dün kendimi çok sıktım
Demekki isteyince olabiliyormuş
Akşam süt yerine ayran içtim.ama gece zor uyudum
Emel Birgül esra en azından sizin artılarınız sebepsiz değil düzgün menü yapsanız hemen verirsiniz
Cokta umrum degil zaten burdaki insanlığınızı görünce başka topik açtım canim sadece kovmak icin iletisime gecmeniz yeterince komikti acaba ona mı gülüyordunuz bu arada farkında değilsiniz ama dolunay var - yerine + görmeniz bundan hadi insanlık ben de kalsın ufkunuzu açayım siza de başarılarTatlım bizim grubumuz oldukça kalabalık
Zaten ilk sayfada kotamızın dolduğu yazıyor
O yüzden yeni üye kabul edemiyoruz
Kusura bakma cnm
Sanada başarılar
Yok dün 17de yedimSen dün tam 2 de yemiştin tatlım
Valla çok takdir ediyorum
Ama doğru buluyomuyum, hayırrrr
Tanrım!Cokta umrum degil zaten burdaki insanlığınızı görünce başka topik açtım canim sadece kovmak icin iletisime gecmeniz yeterince komikti acaba ona mı gülüyordunuz bu arada farkında değilsiniz ama dolunay var - yerine + görmeniz bundan hadi insanlık ben de kalsın ufkunuzu açayım siza de başarılar
Kizim 4.5 yasinda ondan pes ettim artik hep acik onunda üstü. Oglum da 1.5 yasinda o ablasindan beter
Bilgilendirmen için teşekkür ederiz cnmCokta umrum degil zaten burdaki insanlığınızı görünce başka topik açtım canim sadece kovmak icin iletisime gecmeniz yeterince komikti acaba ona mı gülüyordunuz bu arada farkında değilsiniz ama dolunay var - yerine + görmeniz bundan hadi insanlık ben de kalsın ufkunuzu açayım siza de başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?