- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Ahhh rayhanimmm vallasenin ki odemdir benimki yaga donusmus belli.
İyiyim tatlım duzrldim şükür. Sende iyi bak kendine.Defnemmmm canimmmm nasilsinnn okuyorum yazdiklarinizi ama int.cekmiyo saatlerce sayfa yeniliyorumm sonra okuduklarimi unutuyorum.alintida yapamiyorum netten oturu
Tatlım buna dayanıyorsun da erken yemeye nasıl dayanamiyorsun hayret.Pazar menüm
Bugün çok artı olduğum için böyle oldu
12.00 __2 yumurta 1 kş yulaf kepeğiyle krep, peynir
16.00 __1 bar kefir
20.30 __ 1 bar kefir
Dayanamazsam 1 bar süt içerim
Su 2 lt
Bugün dışardaydık başsağlığına gittik spor yok
Bu hepimize oluyor arada canım sabret.Kizlar benim hiç şevkim kalmadi yaa gecn hafta kuzendeydim yedikte yedik +oldm simdide hastaligmdan dolayi yenek yapamyorum kacgundur pazara ckamadgm icn hep hazr yedim yemek hep karbon bide deli gibi ac dolasyorum cok moralim bozuldu sanki verdigim butun kilolari geri alms gibi hissediyorum kendimi
motive denen birsey kalmadi bende artik ye ic yat
merhaba arkadaşlar bende eve koşu bandı aldım ve bugun ıtıbarıyle dıyete başladım diyet arkadaşlığı yapmak isteyen var mı? Birbirimize destek olur motıve eder yemek fikirleri paylaşırız ve kiloları takip ederiz
Junet merhaba ben yeni üyeyim ve burda olmamın tek nedeni diyet arkadaşı bulup birlikte zayıflayarak mutlu olmakmerhaba arkadaşlar bende eve koşu bandı aldım ve bugun ıtıbarıyle dıyete başladım diyet arkadaşlığı yapmak isteyen var mı? Birbirimize destek olur motıve eder yemek fikirleri paylaşırız ve kiloları takip ederiz
Ay aynen beninki 3 yasında seninki kaç yasindaCanim benim ki yazin klima acik olmasina ragmen gidersi beton neresi var orada yuz üstüne yatardi.simdi de üstü hep avik. Derin uykuda orteyim diyorum. Nerden biliyor orttugumu aninda ciglik çığlığa
herkese gunaydın
ahcanıım çok grçmiş olsyn.keçiboynuzı soğuk aıkım olan o da balgam sökturıcu aklında bulunsun canım.
masallah hatice.çokk sevindm canım
Emel tartı farkida olabilir canimm skma canınıGunaydin.
Kizlar cok kotu yaaa gecen hafta +500 du bugun +1.1
Cuma 77.5
Bugun 78.6
Supersinnnnnkızlarrrrrr günaydınnnnnn
cuma;70
bugün;69,5
yaşasııııııııınnnnnnnnnnnn sonunda gördüm 69 u
Tebrikler asyam.kızlarrrrrr günaydınnnnnn
cuma;70
bugün;69,5
yaşasııııııııınnnnnnnnnnnn sonunda gördüm 69 u
Utku tulumu fayda eder mi acaba?
Ay aynen beninki 3 yasında seninki kaç yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?